Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

tabiki yine denkleşemedik
porticim naber canım nasıl gidiyo bakalım hamişlik
ayy sölemesi bile güzel hadi bakalım 5 gün sonra bütün kk halay çekeriz inşlhhhhhhhhhhhhh

iyi geceler kizlar yarin rahim filmine gircem dualarinizi eksik etmeyin lutfen.insallah hersey yolunda gider. aysencigim allah razi olsun dualarindan hepimizi eksik etmedigin icin

tabiki yine denkleşemedik
porticim naber canım nasıl gidiyo bakalım hamişlik
ayy sölemesi bile güzel hadi bakalım 5 gün sonra bütün kk halay çekeriz inşlhhhhhhhhhhhhh

Allah iyiliğini versin kuzum ya valla o kelimeleri duymak bile süper inşallah sonuç bize halay çektirir

sen nasılsın? aman çok durdun evde at kendini dışarı bakalım gezenti garu seni

ay evt cnm nihayet denk geldik yav napıon hayatım keyfin nasıl yormuyosun deme kendini?

İyiyim canım keyfim de yerinde sadece merak var heyecan var,onun dışında hiiiç bişi yok iyiyim.
Yook yook yormuyorum kendimi de sanki ne olacaksa

porti naptın kaç gün kaldı merak ettim şimdi çıkmamlazım ama hadi kendinize iyi bakın

Henüz bişey yapmadım hayatım,test günüm hafta sonu,sen nasılsın?

iyi geceler kizlar yarin rahim filmine gircem dualarinizi eksik etmeyin lutfen.insallah hersey yolunda gider. aysencigim allah razi olsun dualarindan hepimizi eksik etmedigin icin

Canım benim Alalh yardımcın olsun,inşallah hiç bir sorun çıkmaz hayırlısıyla bunu da atlatırsın.
Yarın dua edicem senin için.Sonucu bildirmeyi unutma
Öptüm çok

Allah razı olsun canım benim Allah seni de tez zamanda evlat sahibi yapsın

gelmeyeli alıntılarda falan bayağı bir değişiklikler olmuş daha yeni yeni alışıyorum neyse idare edin artık portakalcığım büyük gün cumartesi değil mi?inşallah çok güzel haberlerle gelirsin canım inan şuan öyle iyi gelirki senin vereceğin müjde anlatamam belirtilere çok takılma be gülüm kiminde olur kiminde olmaz sen hep iyi düşün canımaysenim ağzına sağlık birtanem ettiğin dualar için Rabbim seninde gönlüne göre versin bebeğine kavuştursun inşallah kuzum buarada hafta sonu dr gittim ama ilaç dozunu azaltmadı maalesef ama haklıydı bence çünkü çok sıkıntılı bir dönemden geçtik bu sürede şükür hastalanmadım tekrar başa dönmemek için koruma amacıyla 15 gün duralım dedi tamam dedim 15 gün sonra tekrar gideceğim sanırım o zaman düşürecek bende son gelişmeler böyle kızlar

slm kızlarrr portim sana bakmaya geldim cumartesi büyük gün inş.. kutlama yaparız bebişin göbişindedir tatlımm ayşen zorxxx sizler nasılsınız??

porticigim allah razi olsun gulum cok sukur atlattik bunuda birazcik agriyla, korktugum kadar yokmus diyecegim ama o bir anlik agrida masallah kucumsenemez derecedeymis.sivi icime geldigi anda cok aci cektim ama sonrasinda hic birsey olmamis gibiydi.en guzelide tuplerim acikmis

peki ne olacak bundan sonra bilmiyorum doktordan randevu alacagiz konusacagiz bakalim ne olacak

iyi akşamlarrrrrrr kızlarrrrrr off misafir gelicek gelmeden bakayım dedim bide girilmiyodu zaten

princess cnm çok sevindim tüplerini açık çıktığına eh biraz acı oluyo ama boşver sonucu ii ya inşallah hemen bebeğin gelir hemen.şimdi doktorun seni biraz bekletir belki filmden sonra gebelik riski artıyor die sonra bakarsınız cnm öpt

portakalım sen napıon hayatım iisin deme az kaldı heyecan artıo valla cumartesiyi dört gözle bekliyorum kuşum:82::92:

aysencim sen naptın geziyon tabi ohh attın kendini dışarı bak keyfine can öpt senide

sezencim sen napıon cnm biz bildiğin gibi demirbaşlar bekliyoruz hala hayatım ama portakal sanırım demirbaş listeinden çıkıcak inşallah sen nasıslsın oğluşun nasıl dua et bize cnm öpt

flancım ilaca birazdaha devammış boşver ya hayırlı bir zamanda olsun cnm keyfine bak üzülme

ekocum sen nasılsın cnm oğlun nasıl cnmmmmmm

kızlar hepinizi öpt kaçtım şimdi gelirler misafirler :79:

İyi akşamlar Kızlar hepinize desteğinizden ve ilginizden dolayı tek tek teşekkür ederim.
Çok sıktım sizi biliyorum ama gerçekten son günler geçmek bilmiyor heran aklımda hep o var.
Şimdi karın ağrım başladı hafif hafif sanırım adet olacağım bu defa da olmadı.Bişey daha var,ben vajinadan progestan kullanıyordum ya..gündüzden beri her tuvalete gittiğimde onlar düşüyor parça parça sabun gibi donmuşlar zaten içerde.Adet başlayacağı için olabilir mi diye düşünüyorum,inşallah yanılıyorumdur.

flancım ve sezencim cumartesiyi bekleyemicem sanırım kızlar,Allah kısmet ederse perşembe test yaptırmayı düşünüyorum.
Flanım gelişmelerini okudum,hayırlısı olsun canım.

prensesim çok sevindim filmin temiz çıkmasın,inşalalh en kısa zamanda gelir meleğin.Tüm kalbimle istiyorum bunu.

zorum canım sen nasılsın kuşum görüşemedik yine.Kafam bi dünya valla çok düşünceliyim nereye baksam hep var mı yok mu diye düşünüyorum dalıyorum.

tancredi sen nasılsın cnm?

Hepinizi öptüm ,Allah hepinizin gönlüne göre hayırlısını versin

kolay gelsin canım benim sıpada hareketlendi baya ama daha dötünü kaldırıp dönemiyo şeker oldu iyice öyle yani aklım sizlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…