Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

seninde canım hepimizin az kaldı porticim ama sonuç kötüde olsa üzülme hemi tatlım insan çok büyük baklayince çok yıkılıyo üzüllme hep iyi düşün iyi olsun

ay aman bi yazamadım be iyi geceler kızlar öptük herkesleri bi banyo yapıyımda yatıyım benimde doktora gitmem lazım on günde bi hasta oluyorum ya nasıl gidicem oda muamma

ay aman bi yazamadım be iyi geceler kızlar öptük herkesleri bi banyo yapıyımda yatıyım benimde doktora gitmem lazım on günde bi hasta oluyorum ya nasıl gidicem oda muamma

niye öyle oldu ki kuzum bebek tam ne kadarlıktı ?sen ihmal etme biran önce git bakalım ne diyecek?:26:

anlaşıldı portim sen bekleyemeyeceksin daha iyi yarın alırız müjdeyi inşallah cumartesini bekletmezsin bize hadi halay çekeceğiz inşallah hatta ben şimdiden başlayayım bile

zorum öyle oldu kuzum ya 15 gün daha duracağız yazmıştım ya iş ile ilgili ciddi sıkıntılı bir dönem geçirdik yeni toparladık ortalığı şimdi sıcağı sıcağına azaltmayalım dedi dr ne olur ne olmaz 15 gün duralım dedi bande tamam dedim çünkü o dönemde hastalanmamak bile benim için büyük bir olay şükür Rabbim'e hastalanmadan atlattım başa dönmedim şükür o yüzden 15 gün sonra azaltalım dediğinde hiç üzülmedim bu bile benim için büyük başarı anlıyacağın gülüm

slm kızlar bu ay hareketli geçecek benim için gelişmeleri aktarayım size : haftasonu adet oldum sonunda pazartesi de doktordan randevu aldım.İğnelere başladık yine. Bu ay aşılama yapmaya karar verdik ama aşılama tutmazsa yumurtalar boşa gitmesin diye toplanacak spermle döllenip embriyo olarak dondurulacak. Yarı tüp bebek işlemi yapılacak yani. Hem benim yumurtaların büyümesi zor olduğu için, hem rezervlerde bir sorun olursa diye, hem de iğneler vs çok ilaç kullanmanın riskli yanlarından kaçınmak için böyle bir karar aldık.
Bugün yine doktor kontrolüm var bakalım yumoşlar büyümeye başlamış mı?
Kendimi iyi hissediyorum sanırım bir plan yapabildiğim için. Olsa da olmasa da elimden geleni yapıyorum. Hepimiz yapıyoruz bundan sonrası Allahın bilaceği iş. Hayırlısı ne ise hakkımızda o olsun inşallah.
Porticim kasık ağrıları gebelikte de oluyor biliyorsun. Hemen adet sancısı deme canım. Olmadıysa da üzme kendini biliyorum ne hissetiğini. İnsan aşılama yapınca sanki bu sefer oldu diyorsun, birşeyler yapmış olmanın heyeceanı oluyor insanın içinde çok iyi anlıyorum seni.Ben de yaşadım. Umarım boşuna endişeleniyoruz. Halaya hazırda bekliyoruz
Berrak kızın ne kadar büyümüş iyi bakmışsın valla maşallah size

Ekobero ihmal etme canım adet olayı çok önemli biliyorsun o düzene girmeden hormonlar sapıtıro
Flan az kaldı sabır arkadaşım bence bugünleri atlatıp çalışmalara tam gaz başlıycaksın merak etme

aysen, zorx ve diğer arkadaşlar sizler neler yapıyorsunuz?
Kışa girdik bile bu aylarda hamile kalırsak üzerimizden yaz geçecek farkında mısınız? Farketmez bize dediğinizi duyuyorum

iyiyim cnm cuma mevlüdüm var bugün iş yaptım öldüm yorgunluktan aklıma her geldiğinde dua ediyorum doğuma girerken bile aklıma kim geldiyse adını saydım cnm porti bu ay çıkar inş.ayağınıda sürtsün peşinden sizlerinde müjdeli haberini alalım

seninde canım hepimizin az kaldı porticim ama sonuç kötüde olsa üzülme hemi tatlım insan çok büyük baklayince çok yıkılıyo üzüllme hep iyi düşün iyi olsun

Sağol canım benim inşallah sonuç üzücü çıkmaz.
İnşallah bu ay Allah bana da nasip etmiştir.

İnşallah olumsuz bi durum yoktur canım.İhmal etme git doktora,muayene olmanda fayda var,Allah sağlık versin.Kadın olmak zorr.
anlaşıldı portim sen bekleyemeyeceksin daha iyi yarın alırız müjdeyi inşallah cumartesini bekletmezsin bize hadi halay çekeceğiz inşallah hatta ben şimdiden başlayayım bile
Evet canım bekleyemiceem ,zaten cumartesi pazar çalışıyorum sabahtan akşama kadar sıkıntı yapmıyım kendime boş yere 1gün için,yarın izinliyim nasıl olsa varsa yine çıkar zaten az çok bişey.
İnşallah iyi haberler verebilirim sizlere.Herkes için moral olacak bunun da farkındayım.İnşallah hamileyimdir ve hepinizi çekerim arkamdan getiririm.

Tedavin hayırlı uğurlu olsun canım,inşallah bebeğinin gelmesine vesile olur bu defa.Şuana kadar yaşadığın bütün olumsuzlukları ve hayal kırıklarını bi kenerda bırak ve tedavine odaklan.İnşallah bu defa olur.Tedavini çok mantıklı buldum,bunu düşünmek istemiyorum ama her ihtimale karşı yumurtalar boşa gitmeyecekmiş bu da bişey.
Görüştüğün yeni yere gidiyorsun değil mi?
İnşallah yumoşların güzel güzel olması gerektiği gibi büyür tatlım.
Tedavinde başarılar diliyorum,Allah yardımcın olsun,inşallah sınavımız sona erer kavuşuruz yavrularımıza.

Allah kabul etsin canım .
Çok sağol düşündüğün bizi unutmadığın için.Allah yavrularına sağlık-sıhhat, mutlu ve uzun bir ömür versin inşallah

Kızlar mendilleri hazırlayın yarın uyanır uyanmaz tahlil vermeye gideceğim.

Gün içinde öğrenebilirsem sonucu ve pozitfi olursa o mendillerle hayal çekeceğiz ama yok sonuç pozitif değilde,negatif olursa (inşallah olmaz Allah'ım ) o zaman hepinizden ağlamak için toplayacağım o mendilleri

Dualarınızı esirgemeyin canlarım,sonucu alır almaz olumlu ya da olumsuz burdan paylaşacağım hepinizle.

Öpüldünüz

Son düzenleme:
canim benim büyük bir sabirsizlikla bekliyorum:18:insallah hersey cok güzel olsun insallah canim

inşallah kuzum inşallah sendeki gelişmeleri okudum canım Rabbim emeklerinin karşılğını versin inşallah hem senin hemde bütün isteyen arkadaşların ama kendini iyi hissetmen özellikle mutlu etti beni moralin iyi olsun ki herşey güzel gitsin gelişmeleri yaz olur mu tatlım elimden geldiğince okumaya çalışıyorum:93:

burdayız canım iyi haberlerle gel inşallah

Selam Kızlar
Sabah gittim tahlil vermeye adam bana pazartesi 4te bu kağıtla gelin dedi.
Saçmalamayın dedim pazartesiye kaç gün var?
Adam bana araya hafta sonu giriyor ama yogun dedi.
Bende saçmalamayın bugün daha perşembe,yarında var daha dedim.
Altı üstü bişeye bakacaklar.
Eşimle beraber bir sürü hormon testi verdiğimizde bile aynı gün 4te açıklanmıştı.
Neyse kanı alan hemşireye bugün öğrenmem lazım bunu, bekleyemem pazartesiye kadar dedim.
Hemşire bana,siz bugün 4te internetten bakın belki açıklanmış olur dedi,ben zaten buraya gelmeyeceğim netten alacağım sonucu dedim.
Tek bir tahlil mi diye sordu,büyük ihtimal bugün 4te açıklanmış olacak,bugün açıklanmasa bile yarın kesin açıklanmış olur.
Sanırım bunlar hastalar gelmesinler oraya diye her geleni pazartesi 4e atıyorlar.
Çok uzun oldu kusura bakmayın ,neticede bugün 4te bi bakacağım bakalım internetten
öğrenir öğrenmez paylaşacağım
öptüm hepinizi

sana bakmak için döndüm gülüm 4 e az kaldı hayırlısı olsun stres yapma diyeceğimde mümkün olur mu bilmem sanki kendim sonuç alacak gibi bekliyorum inşallah olumlu olur ama olumsuz olsa da çok üzülmeyeceğiz olur mu biz yanındayız desteğiz olur mu kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…