- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #14.621
İyi akşamlar Kızlar hepinize desteğinizden ve ilginizden dolayı tek tek teşekkür ederim.
Çok sıktım sizi biliyorum ama gerçekten son günler geçmek bilmiyor heran aklımda hep o var.
Şimdi karın ağrım başladı hafif hafif sanırım adet olacağım bu defa da olmadı.Bişey daha var,ben vajinadan progestan kullanıyordum ya..gündüzden beri her tuvalete gittiğimde onlar düşüyor parça parça sabun gibi donmuşlar zaten içerde.Adet başlayacağı için olabilir mi diye düşünüyorum,inşallah yanılıyorumdur.
flancım ve sezencim cumartesiyi bekleyemicem sanırım kızlar,Allah kısmet ederse perşembe test yaptırmayı düşünüyorum.
Flanım gelişmelerini okudum,hayırlısı olsun canım.
prensesim çok sevindim filmin temiz çıkmasın,inşalalh en kısa zamanda gelir meleğin.Tüm kalbimle istiyorum bunu.
zorum canım sen nasılsın kuşum görüşemedik yine.Kafam bi dünya valla çok düşünceliyim nereye baksam hep var mı yok mu diye düşünüyorum dalıyorum.
tancredi sen nasılsın cnm?
Hepinizi öptüm ,Allah hepinizin gönlüne göre hayırlısını versin
ay aman bi yazamadım be iyi geceler kızlar öptük herkesleri bi banyo yapıyımda yatıyım benimde doktora gitmem lazım on günde bi hasta oluyorum yanasıl gidicem oda muamma
iyi akşamlarrrrrrr kızlarrrrrr off misafir gelicek gelmeden bakayım dedim bide girilmiyodu zaten
princess cnm çok sevindim tüplerini açık çıktığına eh biraz acı oluyo ama boşver sonucu ii ya inşallah hemen bebeğin gelir hemen.şimdi doktorun seni biraz bekletir belki filmden sonra gebelik riski artıyor die sonra bakarsınız cnm öpt
portakalım sen napıon hayatım iisin deme az kaldı heyecan artıo valla cumartesiyi dört gözle bekliyorum kuşum:82::92:
aysencim sen naptın geziyon tabi ohh attın kendini dışarı bak keyfine can öpt senide
sezencim sen napıon cnm biz bildiğin gibi demirbaşlar bekliyoruz hala hayatım ama portakal sanırım demirbaş listeinden çıkıcak inşallah sen nasıslsın oğluşun nasıl dua et bize cnm öpt
flancım ilaca birazdaha devammış boşver ya hayırlı bir zamanda olsun cnm keyfine bak üzülme
ekocum sen nasılsın cnm oğlun nasıl cnmmmmmm
kızlar hepinizi öpt kaçtım şimdi gelirler misafirler :79:
seninde canım hepimizin az kaldı porticim ama sonuç kötüde olsa üzülme hemi tatlım insan çok büyük baklayince çok yıkılıyo üzüllme hep iyi düşün iyi olsun
İnşallah olumsuz bi durum yoktur canım.İhmal etme git doktora,muayene olmanda fayda var,Allah sağlık versin.Kadın olmak zorr.ay aman bi yazamadım be iyi geceler kızlar öptük herkesleri bi banyo yapıyımda yatıyım benimde doktora gitmem lazım on günde bi hasta oluyorum yanasıl gidicem oda muamma
Evet canım bekleyemiceem ,zaten cumartesi pazar çalışıyorum sabahtan akşama kadar sıkıntı yapmıyım kendime boş yere 1gün için,yarın izinliyim nasıl olsa varsa yine çıkar zaten az çok bişey.anlaşıldı portim sen bekleyemeyeceksin daha iyi yarın alırız müjdeyi inşallah cumartesini bekletmezsin bize hadi halay çekeceğiz inşallah hatta ben şimdiden başlayayım bile
slm kızlar bu ay hareketli geçecek benim için gelişmeleri aktarayım size : haftasonu adet oldum sonunda pazartesi de doktordan randevu aldım.İğnelere başladık yine. Bu ay aşılama yapmaya karar verdik ama aşılama tutmazsa yumurtalar boşa gitmesin diye toplanacak spermle döllenip embriyo olarak dondurulacak. Yarı tüp bebek işlemi yapılacak yani. Hem benim yumurtaların büyümesi zor olduğu için, hem rezervlerde bir sorun olursa diye, hem de iğneler vs çok ilaç kullanmanın riskli yanlarından kaçınmak için böyle bir karar aldık.
Bugün yine doktor kontrolüm var bakalım yumoşlar büyümeye başlamış mı?
Kendimi iyi hissediyorum sanırım bir plan yapabildiğim için. Olsa da olmasa da elimden geleni yapıyorum. Hepimiz yapıyoruz bundan sonrası Allahın bilaceği iş. Hayırlısı ne ise hakkımızda o olsun inşallah.
Porticim kasık ağrıları gebelikte de oluyor biliyorsun. Hemen adet sancısı deme canım. Olmadıysa da üzme kendini biliyorum ne hissetiğini. İnsan aşılama yapınca sanki bu sefer oldu diyorsun, birşeyler yapmış olmanın heyeceanı oluyor insanın içinde çok iyi anlıyorum seni.Ben de yaşadım. Umarım boşuna endişeleniyoruz. Halaya hazırda bekliyoruz
Berrak kızın ne kadar büyümüş iyi bakmışsın valla maşallah size
iyiyim cnm cuma mevlüdüm var bugün iş yaptım öldüm yorgunluktan aklıma her geldiğinde dua ediyorum doğuma girerken bile aklıma kim geldiyse adını saydım cnm porti bu ay çıkar inş.ayağınıda sürtsün peşinden sizlerinde müjdeli haberini alalım
Kızlar mendilleri hazırlayın yarın uyanır uyanmaz tahlil vermeye gideceğim.
Gün içinde öğrenebilirsem sonucu ve pozitfi olursa o mendillerle hayal çekeceğizama yok sonuç pozitif değilde,negatif olursa (inşallah olmaz Allah'ım ) o zaman hepinizden ağlamak için toplayacağım o mendilleri
Dualarınızı esirgemeyin canlarım,sonucu alır almaz olumlu ya da olumsuz burdan paylaşacağım hepinizle.
Öpüldünüz
Ekobero ihmal etme canım adet olayı çok önemli biliyorsun o düzene girmeden hormonlar sapıtıro
Flan az kaldı sabır arkadaşım bence bugünleri atlatıp çalışmalara tam gaz başlıycaksın merak etme
aysen, zorx ve diğer arkadaşlar sizler neler yapıyorsunuz?
Kışa girdik bile bu aylarda hamile kalırsak üzerimizden yaz geçecek farkında mısınız?Farketmez bize dediğinizi duyuyorum
Kızlar mendilleri hazırlayın yarın uyanır uyanmaz tahlil vermeye gideceğim.
Gün içinde öğrenebilirsem sonucu ve pozitfi olursa o mendillerle hayal çekeceğizama yok sonuç pozitif değilde,negatif olursa (inşallah olmaz Allah'ım ) o zaman hepinizden ağlamak için toplayacağım o mendilleri
Dualarınızı esirgemeyin canlarım,sonucu alır almaz olumlu ya da olumsuz burdan paylaşacağım hepinizle.
Öpüldünüz
Selam Kızlar
Sabah gittim tahlil vermeye adam bana pazartesi 4te bu kağıtla gelin dedi.
Saçmalamayın dedim pazartesiye kaç gün var?
Adam bana araya hafta sonu giriyor ama yogun dedi.
Bende saçmalamayın bugün daha perşembe,yarında var daha dedim.
Altı üstü bişeye bakacaklar.
Eşimle beraber bir sürü hormon testi verdiğimizde bile aynı gün 4te açıklanmıştı.
Neyse kanı alan hemşireye bugün öğrenmem lazım bunu, bekleyemem pazartesiye kadar dedim.
Hemşire bana,siz bugün 4te internetten bakın belki açıklanmış olur dedi,ben zaten buraya gelmeyeceğim netten alacağım sonucu dedim.
Tek bir tahlil mi diye sordu,büyük ihtimal bugün 4te açıklanmış olacak,bugün açıklanmasa bile yarın kesin açıklanmış olur.
Sanırım bunlar hastalar gelmesinler oraya diye her geleni pazartesi 4e atıyorlar.
Çok uzun oldu kusura bakmayın ,neticede bugün 4te bi bakacağım bakalım internetten
öğrenir öğrenmez paylaşacağım
öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?