bebek geldi

Prensescann

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2017
4.791
3.004
133
41
selam sabah vermeyen istediğinde konuşup istemediğinde saçma sapan bahaneler üretip görmeyen kayın ve eltinin bebeği olmuş,
hayırlı olsun a gitmek ne kadar insancıl?? en son eşimin memlektine gitiğimizde selam vermeden yanımdan geçti gittiler, ben şok...... biz oraya giderken de eşime siparişler vermişlerdi.. aldık gittik...
son görüşmemdi onlarla ,
eşiim huyları öyle deyip geçiştiriyo

Ben olsam gitmem. Çocukları oldu diye kabalıkları yok mu olmuş oldu yani.
ben de o zihniyetteyim,
zaten 2. çocukları bu, ilkine gittim uçmadılar zaten havaya,
eşim üstüme geliyo huyları bu diyo, sen gitmezsen bizim çocuğumuz olduğunda onlar da gelmez diyo, ama ben selam vermeden geçersem zaten gelmesinler

ben de o zihniyetteyim,
eşim üstüme geliyo huyları bu diyo, sen gitmezsen bizim çocuğumuz olduğunda onlar da gelmez diyo, ama ben selam vermeden geçersem zaten gelmesinler

bebeğe bi çeyrek altın takılır. eşeğin hatırı yoksa sahibinin de mi hatrı yok derler. eşin gidelim derse gidersin altınını takar gelirsin. sevmek içinden gelmiyorsa sevmezsin bu kadar basit.
benim de eşimin ailesinde sevmediklerim var, eşimin de benim ailemde sevmedikleri var fakat bizim kararımız herkes kendi ailesi ile ilgili kararlar alır gidilecek denilirse gidilir. eşim dayımdan hazzetmez ama ben gidilecek dersem gider, ben onun bi akrabasını sevmem mesela o gidilecek derse gideriz. sevme zorunluluğu yok ama saygı zorunluluğu var.

Sonucta esinizin yegeni dogmus. Esiniz konusuyorsa kendi yegenini gormeye gitsin hediye alsin buna bisey diyemezsiniz

Ben olsam gitmem. Çocukları oldu diye kabalıkları yok mu olmuş oldu yani.
ben de o zihniyetteyim,
eşim üstüme geliyo huyları bu diyo, sen gitmezsen bizim çocuğumuz olduğunda onlar da gelmez diyo
bebeğe bi çeyrek altın takılır. eşeğin hatırı yoksa sahibinin de mi hatrı yok derler. eşin gidelim derse gidersin altınını takar gelirsin. sevmek içinden gelmiyorsa sevmezsin bu kadar basit.
benim de eşimin ailesinde sevmediklerim var, eşimin de benim ailemde sevmedikleri var fakat bizim kararımız herkes kendi ailesi ile ilgili kararlar alır gidilecek denilirse gidilir. eşim dayımdan hazzetmez ama ben gidilecek dersem gider, ben onun bi akrabasını sevmem mesela o gidilecek derse gideriz. sevme zorunluluğu yok ama saygı zorunluluğu var.
sevmek değil ki,
saygı yok

Bence gitmeyin cocuk oldu diye herseyi unutmaya gerek yok.esiniz istiyorsa gitsin tebrik etsin hediyeyi verip gelsin
eşim zaten iş dolayısıyla sık sık gider memleketine,
görüyor gördü de.. seviyor ses etmem edemem,
bana baskı yapması sorun yaratan şey,
saygısızlıklarına da huyları böyle biz boşverelim modunda,
psikolog psikolog gezen ben oluyorum sonra

eşim benim hatrıma deyip duruyor, kaç defa yaptım onun hatrına ama artık psikolojim kaldırmıyor
Esin gormuyo mu davranislarini? Yorumu nedir? Cok merakliysa kendi gitsin taksin hediyesini gelsin. Adam yerine bile koyulmadigin yerde ne isin olabilir? Esin degil kimse icin katlanilabilir birsey degil bence

Eşin istiyorsa gidilmeli yoksa eşin bunu fırsat bilir senin tarafına gitmez sen inat eder onun tarafına gitmezsen saygı da kalmaz sonra sevgi de.Ne laflar işitip buna ragmen eşimin tarafına gidiyorum sırf eşimin hatrı için o da aynı şekilde benim ailemde Sevmedigi hazetmedigi biri varsa da hiç belli etmeden benimle geliyor hediyesini de veriyoruz.

Mesafeli olursun ama gidersin.Zorla sevecek halin yok.

Back
X