• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek geldi

Eşimle şöyle sorun yaşıyorum ailesi ile ilgili haklı olsam da olmasam da ses çıkarmaz, müdahil olmaz. Sessiz kalır. Beni tek bırakır, kendin çöz der gibi.
Yanımda olmadığı için ben ona öfkelenirim.
Yoksa ailem gideceksin, mecbursun vs asla demez. İyi ki demiyor çünkü bende öyle konularda dediğim dedik bir insanım, çok kötü de olsak taviz veremem.
Örnek vereyim, bayram da ablası ve eltimin biri aynı binada olduğumuz halde eşimin ailesine geldiler, bize gelmeden gittiler, görümcemle zaten konuşmuyor gibiyim onu anlarım da hatta gelmesin istiyorum ama eltimin derdi neydi sormadım. Eşime bizde onlara gitmiycez, kapıma gelme yeni bende ziyaret etmem dedim. İtiraz etmedi.
Halalarına gitmek istedi, tek gidebilirsin her bayram gittim gelmediler üstelik dedikodu mu yapıyorlar işim olmaz dedim oraya da gitmedik.
Eşle alakalı tabi bu durum.
o da senin ailene misillme yapıyo rmu peki?

Simdiki aklim gencligimde olsaydi esimin yaninda rol yapardim .
Uyduruk bi takim alin.Heyecanlica esinize gosterin cok begendim vs vs .
Gidincede agucuk gugucuk .10 dk yarim saat rol yapsaniz bir ömur temize cikarsıniz .
Sonra da ay ben cok iyiydim yüzume bakmadilar ne kadarda kotü niyetliler ühü ühü.
Ayy çok fenaaayım .Dizi cekilir bu performanslan :KK70:

tam benim taktigim. bence en iyisi. en sagliklisi. senede toplam 3 saatlik yatirim yaparak 365 gün full rahatlik. elimde kozlarda cabasi

tam benim taktigim. bence en iyisi. en sagliklisi. senede toplam 3 saatlik yatirim yaparak 365 gün full rahatlik. elimde kozlarda cabasi
eşin nasıl ben eşime de içten içe inat yapıyorum,
gitmezsem zorlamııcanı bilsem daha rahat gidecem kozlar elimde diye,
eşim illa bi kusur buluyo bana gittiğimde de

gurur vs yapma diyorsun yani

yok kuzum yaaaa--- o tip insanlar gururdan, saygidan, seviyeden ne anlar? anlasalar zaten aradaki saygi seviyesini yerlere cekmezler. ben bu tip insali hiiiiiiiiiiiiic takmiyorum. diger konudada yazdim- aylardir KV bize küsmüs- kendi kendine küsüyor, barisiyor. ben onu insan yerine koyup tepki vermedigim icin dahada gicik oluyor.

eşin nasıl ben eşime de içten içe inat yapıyorum,
gitmezsem zorlamııcanı bilsem daha rahat gidecem kozlar elimde diye,
eşim illa bi kusur buluyo bana gittiğimde de

Benimki asla karismaz- yani desem anana gitmicem sesi cikmaz. ama 1. bizim yaslarimiz büyük ve 2. benim nisanlim (evli degiliz; beraber yasiyporuz) yabanci.

suanda sizin iki sorununuz var.
1. esinizin size olan genel tavri
2. elti/kayin sorunu.

2. sorunun cözümü kolay- gidip agu gugu yapmak- asiri güler yüzlü olmak. elti iyice köpürsün. laf sokarsa dersin: Esimin hatrina geldim-

esinizin size olan tavri daha derin. yani hangi akila hizmet edip sizi elestiriyor kusur buluyor? Kendi imperetor tohumumu?

benim yerimde olsan eşin gidelim ilişkiler kopmasın baskııs yapar mıydı
Ben kendim giderdim zaten .Esimi yanliz gonderip ha bunlar küsmus dedirtmezdim .
Ya bi defa onlarin yaninda bi konudan tartistik biz .Sonra geldi esim ozur diledi .Biz yine aynen devam gülum canim falan filan .
Sonra eltim biz hayret ettik dedi .
Onlarin yaninda dsha inadina sevgi pıtircığı olurum.

Ben kendim giderdim zaten .Esimi yanliz gonderip ha bunlar küsmus dedirtmezdim .
Ya bi defa onlarin yaninda bi konudan tartistik biz .Sonra geldi esim ozur diledi .Biz yine aynen devam gülum canim falan filan .
Sonra eltim biz hayret ettik dedi .
Onlarin yaninda dsha inadina sevgi pıtircığı olurum.
Ne bileyim bana göre eşim tekngitse ben gitmesem zafer bende hissi uyanıyor , bunlarda iletişim öyle Çünkü , eğer ben gitmezsem ve eşimle iyi normal görünürsek asıl o zaman Çatlarlar , ama gidersem düşünce şu : biz naparsak yapalım abimiz yine de karısını mecbur ediyo oh Canımıza değsin modundalar , iyice zıvanadan çıkıyorlar , ben onları Yok saymak istiyorum eşim de buna müsade etsin istiyorum , çünkü Cidden başedenilecepim tipler değil , ben çok üzülüyorum çünkü

Benimki asla karismaz- yani desem anana gitmicem sesi cikmaz. ama 1. bizim yaslarimiz büyük ve 2. benim nisanlim (evli degiliz; beraber yasiyporuz) yabanci.

suanda sizin iki sorununuz var.
1. esinizin size olan genel tavri
2. elti/kayin sorunu.

2. sorunun cözümü kolay- gidip agu gugu yapmak- asiri güler yüzlü olmak. elti iyice köpürsün. laf sokarsa dersin: Esimin hatrina geldim-

esinizin size olan tavri daha derin. yani hangi akila hizmet edip sizi elestiriyor kusur buluyor? Kendi imperetor tohumumu?
Diyorum ya karısını başkaları iç in eleştirmek bunlarda ırsi, babası eşimin milyon katı , karısının tepesine çökmüş yıllarca sülalemi ara sor vs vs
karısı nı ezenlere ses çıkartmak şöyle dursun bizzat kendi de ezmiş
eşim yaptıklarının anormal olduğunun farkında ama ben böyle bi ailede büyüdüm engel olamıyorum kendime diyo , cinnet geçire geçire yedi yılda biraz düzeldi , eşime de inadım çok içten içe , kardeşingil selam bile vermeme ye nasıl cesaret ediyor , o halde bırka ben de sileyim onları diyorum rahat bırak beni diyorum , ilişkiler iyice kopar diyo bundefa , lanet ettim İnan , oysa hepsine bi rest çekse adam olun dese herşey düzelecek

Back
X