- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.812
- 798
- Konu Sahibi Prensescann
Bazi insanlar gercekten sebepsiz yere bi havalara giriyolar:) esimin tarafindada var bu tarz antikalar benim taraftada var. Ortada bise yok ama kusuyolar enteresan bi sekilde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gül cnm, hep gülsek keşke...:))) Çok güldüm. Aslan doğurursa gidilir yahu. Çok enteresan olur :)
Hahaha ben de bayildim yoruma:))) Çok güldüm. Aslan doğurursa gidilir yahu. Çok enteresan olur :)
Gül cnm benim , ne güzel keyiflendik işte.
Anaaa bunun aynisini ben yapiyorum. Hem puan kazaniyor insan super mario hesabiSimdiki aklim gencligimde olsaydi esimin yaninda rol yapardim .
Uyduruk bi takim alin.Heyecanlica esinize gosterin cok begendim vs vs .
Gidincede agucuk gugucuk .10 dk yarim saat rol yapsaniz bir ömur temize cikarsıniz .
Sonra da ay ben cok iyiydim yüzume bakmadilar ne kadarda kotü niyetliler ühü ühü.
Ayy çok fenaaayım .Dizi cekilir bu performanslan![]()
KesinlikleGül cnm benim , ne güzel keyiflendik işte.
Üni okudum hic bu tarz gündür cocuk bakmadir vs sosyalliklerim olmadi .Buda bir iletisimsel zeka bence .Evlendim dan dun odun gibi entrika yok bisey yok .Karsi taraf kitabini yazmış .Anaaa bunun aynisini ben yapiyorum. Hem puan kazaniyor insan super mario hesabi
Simdi sirada gorumcem var mesela. Ona da yapicam benzer bir seyler. Valla boyle degisik insanlara aslinda rol yapmak en guzeli. Hak ediyorlar.
Ya ben fikrimi söylemek istiyorum.Kesinlikle
P Prensescann konu sahibi hanimcim,dusuk yapmissiniz iki defa sallamamislar ya sizi. Alin bir kiytirik hediye, gidip hayirli olsun deyin. Falanca zamanda beni gormemezlikten geldin ama bak ben yine iyi niyetliyim geldim,dusuk yaptim aramadin deyin. Allah bana da nasip etsin insallah bu mutluluktan deyin guler yuzunuzle donun evinize gelin. Mahcup olsunlar. Ama bu konusmayi herkesin icinde yapin mumkunse![]()
Ya ben biraz odun bir insanim sanirim. Bir de cazgir. Kimse kalkip da benimle kavga edemez lafimla bakisimla paralarim hak edeni. Ama asla ne kotu soz soylerim ne bir sey yaparim. Tavrimi net sekilde koyarim ben de. Ama kirilmam. Genelde sinirlenirim. Esimin ailesinde normal birkac insan var sadece onlarla gorusuyorum,geri kalani sallamiyorum bile. Herkesin kendine gore sebepleri ve yasanmisliklari var elbette.Ya ben fikrimi söylemek istiyorum.
İnsan kendine yapılanlara çok kırılıyor.
Gitmek istemiyorum.
Ben aileler tanıştı, nişan yaptım, evlendim beni bir Allah'ın kulu bir kere aramadı, evlendik balayında terbiyesizlikleri başladı, ilk bayramımızda kavgalar kıyafetler, daha sonra da bir görümcem hakaretlerin biri bin para...
Neyse hiç kimse görüşmemeye karar verdim.
E doğal olarak insan doğum yapsa banane diyor.
Sonra evime özür dilemeye geldi. Çok güzel karşıladım evimde bir günde yatılı misafir ettim. Bebeğe maddiyatımız yettiğince verdik bişeyler. Düşük yapmıştım aaa neden düşük yaptın aaaa demeler tuhaf tuhaf bakışlar. Baktım bunlardan bir arpa boyu yol alınmaz adam olmaz.
Asla hiç biri ile görüşmüyorum.
İnsanı zorla kendilerinden soğutmak için inanın ellerinden geleni yapıyor bazı insanlar.
Bende çok dişli bı insanım fakat o kadar ağır şeyler yaşadım ki, sinirlerim bozuldu, kaslarım gerildi, kolumda problem yaşadım, en ufacık bı sinir anında zangır zangır titremeye başladım.Ya ben biraz odun bir insanim sanirim. Bir de cazgir. Kimse kalkip da benimle kavga edemez lafimla bakisimla paralarim hak edeni. Ama asla ne kotu soz soylerim ne bir sey yaparim. Tavrimi net sekilde koyarim ben de. Ama kirilmam. Genelde sinirlenirim. Esimin ailesinde normal birkac insan var sadece onlarla gorusuyorum,geri kalani sallamiyorum bile. Herkesin kendine gore sebepleri ve yasanmisliklari var elbette.
eşim cin gibi,Bence git, altin takma esinede ben hediyeyi hallettim dersin uyduruktan bir bebek elbisesi alirsin. Bir dahada muhattap olmazsiniz o ziyaret disinda. Nabza gore serbet verin.
o dediğini kaç kere yaptım..Simdiki aklim gencligimde olsaydi esimin yaninda rol yapardim .
Uyduruk bi takim alin.Heyecanlica esinize gosterin cok begendim vs vs .
Gidincede agucuk gugucuk .10 dk yarim saat rol yapsaniz bir ömur temize cikarsıniz .
Sonra da ay ben cok iyiydim yüzume bakmadilar ne kadarda kotü niyetliler ühü ühü.
Ayy çok fenaaayım .Dizi cekilir bu performanslan![]()
bayramda memlekete gittiğinde gider miydin ayrıyeten eltinin evine?
bi de eşim gözünü dikiyo üstüme çocuğu sev vs gibi,
ilk çocukları için sürekli eşim bunu yaptı bana
Allah yardimciniz olsun. Madem oyle siz de politik davranin esiniz yaninda onlara sicak davranin oradan ayrilincada bir daha irtibat kurmayin derimeşim cin gibi,
altınsız falan atlamaz bunu,
aldığım hediyenin incik cıncık boncuğuna kada r bakar,
hediye alamam yani,
orda kime nasıl davranırsma hepsini ilmke ilmek inceler,
bu hastalık gibi babasından kapmış bu huyunu