sanki beni anlatıyorsunuz.bu kadar benzerlik olur yani. tek fark doğum yaptım bebeğim 1 yaşında.
sizi çok iyi anlıyorum.ama gözünüzü korkutmak gibi olmasın ama ya ücretsiz izin alıp çocuğunuza bakacaksınız yada o evden çıkacaksınız. bizde sizin gibi bi dünya masraf yaptık ama şu an onu gözüm görmüyor ev arıyoruz.bi sürü borca gireceğiz ama bu şekildede yaşarsak ya sağlığım ya evliliğim bitecek.
kv beni hiç takmadı.oğlumun evi diyip kafasına göre takıldı.çocuğumun altını değiştirmeyide unuttu yemeğini vermeyi de.ama kendi yemek saatini hiiiiççç unutmaz.eşim uyardı onu da dinliyormuş gibi yapıp kendi bildiğini okudu. evimin düzenine karışmaya başladı. herşeye karıştı. bizi bıktırdı.
umarım siz bunları yaşamazsınız.
teşekkür ederim cevabın için canım.. insan içindeyken gercegi doğruyu secemiyor inan.. bazen diyorum 1 yıl ona bırakayım bende calışayım, böylece biraz daha para biriktirirsek daha cabuk ev alırız.. bazen de senin dediğini düşünüyorum hiç özelimiz kalmaz.. bak kaynanam temizlik ve beslenme konusunda sorun çıkarmaz eminim buna.. Allahtan korkar cünkü.. onun derdi oğlunu kaybetme korkusu..yaslanınca ona kim bakacak derdi.. kızı olmadıgı için, kaynımda cok asidir kesinlikle buralarda yakında oturmam der, kaynanam bütün ümidi bana bagladı, o yüzden sürekli yakın olmak ister.. ama düşünemez bizim bir aile oldugumuzu.. bir de ben cocuk psikolojisine cok önem veririm, bir ögretmen olarak tenefüslerde elinde tabanca olan cocuklara dayanamam mesela.. hemen alır ve doğru bir oyuncak olmadıgını anlatırım o cocuga.. gecen gün yasadıgım bir olayı anlatayım.. eşimin kuzeni geldi, 34 yasında , oglu da 3 yasında.. evde oyuncak tabanca varmış onu gördü istedi falan.. tabiki annesi vermedi güzelce konuşmaya calışıyor, bende saklamaya calışıyorum falan.. o an kaynanam girdi odaya, dedi neden huzursuz ne istiyor.. söyledik, ağlamasın cocuk dedi kalktı vermeye tabancayı.. tam o esnada annesi hayır teyze oynamasın onunla deyince bıraktı.. ondan cekiniyor ama söz konusu biz olsaydık sormazdı bile.. çünkü biz çocuguz bilemeyiz o herşeyi bilir! ben bu kadına cocugumu bırakmasam ne olacak, istedi an geliyor zaten, mutlaka bana zıt gidecektir.. yani benim biran önce bu evden kaçmam lazım, yoksa cıldırcam