arkadaşlar merhaba, ilk kez konu actım demek ki oldukça bunaldım artık

eşimle öğretmeniz, iki yılımız henüz bitti...biz korkunç bir hata yaptık.. sırf kayınvalidem çocuga baksın, kira ödemeyip kendi evimizi alalım diye kaynanamın alt kattaki virane evlerini yaptırdık 20 milyar kredi çekip, nasıl mutlu olacagımızı düşündüysek... şimdi hamileyim hem de 3 aylık, yani cok yeni bebeğim.. ama ben bu evde yapamıcagımı anladım, daha bebek haberini aldı kaynanam, başladı çocuklarınıza baktırıp giderseniz hakkımı helal etmem ,yarın bigün siz bizi istemezsiniz yanınızda işiniz bitince gidersiniz falan demelere... henüz 45 yaşında inanın benden dinç, zaten bir hastalığı derdi falan da yok, ama kadın yönetmeye alışmış 2 oğul bir eş, evde hiç kadın olmamış bu hüküm sürmüş, şimdi bizi de cok yönetmeye calışıyor, ben (elimden geldiğince mesafe koydum, eşimi konuşturdum hersey ayrı diye, ilk amanlar zorlansam da onlarda alıştılar) diyeceksiniz sorun ne o zaman: sorun haftada bir kez görsem de bu kadın mutlaka canımı sıkacak birşey söylüyor, herseyimi eleştiriyor, sürekli şunun gelini şöyle temizlik yapmış bunun ki böyle, sürekli çocukları yanında olmalı, herseye alınıyor, misafire cıkmasam bişey demiyor ama sonra bir surat asıyor ki sormayın, eşime sürekli gelmiyosunuz alınıyorum ona alınıyorum buna alınıyorum deyip duruyor, bebeğe bizde bakacakmış, kaynanam istedigi zaman geliyor ve gece 1 den önce evine cıkmıyor, neymiş sabah erken kalkmıyormuşuz öğlenci oldugumuz için.. ama herseyin bir vakti var.. bebeğe de bizim evde bakacakmış artık hiç gitmicek, zavallı bebişim mutluluğunu bile yaşayamadım ya..
gelelim size danışacagım şeye: biz evlenirken hem ev için hemde düğün ve esyalar için müthiş bir borca girdik ,ailesi hiç yardım etmedikleri için, şuan burdan cıkma ihtimalim yok, bebeğe bakıcı tutmak istiyorum ama olay olur inanın, şuan o ihtimalde yok gibi.. ama ben istedigim gibi bakılmasını istiyorum yani kaynanam bizi çocuk gibi görüyor sürekli zıt gidiyor, ben ak desem o kara der cocuga o derece..bide daha cok içimizde olacak cocuk dogunca, daha cok görüşmemiz gerekecek.. şimdi bana demeyin o eve taşınmayacaktın diye ben zaten bunu anladım.. eşimin tavrına gelince eşim dünya iyisi, çok temiz kalpli ve her zaman benim tarafımda, am şuan sartları bildiği için birsey yapamıyor.. annesiyle çok konusuyor ama kadın anlamıyor tam bir dominant teyze..
ben ne yapıp bu kadını hem kırmadan hem tamamen sınırı çizebilirim, o kadar bıktım ki istedigi an gelip canımı sıkmasından, bu evde nefes alamıyorum kızlar ya.. lütfen yardım edin bir fikir verin bana..