• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Bebek görmeye bile gidemiyoruz her bebek görüşümüzde boyun büküyoruz bitsin bu hasret

ehtcan

yok
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2012
187
44
68
Sizde bebek görmeye gidemiyoruz görünce boyun büküp benım gibi eve gelınce ağlayanlardanmısınız?bebekginiz var mı diyenlere artık düşünmüyoruz bile diyemiyorum bitsin artık bu hasret:(((

Sizde bebek görmeye gidemiyoruz görünce boyun büküp benım gibi eve gelınce ağlayanlardanmısınız?bebekginiz var mı diyenlere artık düşünmüyoruz bile diyemiyorum bitsin artık bu hasret:(((

canım benım üzülme çok zamandırmı beklıyosunuz bebegınız olmasını? inşallah rabbım nasib etsin, yuvanızı tamamlasın...

5 yıldır beklıyorum canım evlendıgımızın 3.ayından berı ugrasıyoruz

yazdıklarının aynısını yaşıyorum canım bizi bizden başkası anlamıyo
her adet gördüğümde birinin hamile olduğunu duyunca ağlıyorum
kimsenin bebeğini görmek istemiyorum allah biliyor kıskanmıyorum ama çok üzülüyorum:43::43::43:

yazdıklarının aynısını yaşıyorum canım bizi bizden başkası anlamıyo
her adet gördüğümde birinin hamile olduğunu duyunca ağlıyorum
kimsenin bebeğini görmek istemiyorum allah biliyor kıskanmıyorum ama çok üzülüyorum:43::43::43:

canımmmmmmmm benım özelden mesaj atma hakkım henuz yok dun aksam yazdıklarını okudum.kardesımınde bebegı oldu 24 kasımda buyuyor bakalım sımdı eltımınkı mart bası gıbı olacak ınsallah allahıma yalvarıyorum onunkı olmadan benımkı gelırrrrrrrrr INSALLAH HEPIMIZINKI BEBESI GELIRRRRRRRRRRR

canımmmmmmmm benım özelden mesaj atma hakkım henuz yok dun aksam yazdıklarını okudum.kardesımınde bebegı oldu 24 kasımda buyuyor bakalım sımdı eltımınkı mart bası gıbı olacak ınsallah allahıma yalvarıyorum onunkı olmadan benımkı gelırrrrrrrrr INSALLAH HEPIMIZINKI BEBESI GELIRRRRRRRRRRR

anladım canım
üzülme canımseni çok iyi anlıyorum ben 3. negatif tüp bebek tedavisini yaptırdığımdan hemen sonra görümcelerim ikiside peşpeşe doğum yapmıştı
ardından birkaç ay geçti kardeşimin kızı oldu öyle üzüldümki beni ancak bu durumu yaşayanlar anlar
inşallah çok gecmeden bizde meleklerimizi kucağımıza alırız
tedavin nasıl gidiyor

İnanın yanlız değilsiniz.(değiliz) Yüce Allahımmm, İsteyen herkese, Bizlerede nasıp etsin inşallah, perşembe günü Evlilik yıldönümüm ve dün Tüp bebek tedavimin Negatif sonucunu aldım. öyle durumdayım ki inanın insan içine çıkacak durumum yok ağlamaktan yüzüm, gözüm şişti... buda yetmezmiş gibii bu gün aldığın 2. hamilelik müjdesi dudum. :(

İnanın yanlız değilsiniz.(değiliz) Yüce Allahımmm, İsteyen herkese, Bizlerede nasıp etsin inşallah, perşembe günü Evlilik yıldönümüm ve dün Tüp bebek tedavimin Negatif sonucunu aldım. öyle durumdayım ki inanın insan içine çıkacak durumum yok ağlamaktan yüzüm, gözüm şişti... buda yetmezmiş gibii bu gün aldığın 2. hamilelik müjdesi dudum. :(

size nekadar üzülmeyin desemde üzülmemek elde değil
sizi çok iyi anlıyorum bende 4 kez negatif gördüm her negatif sonucunda ayrı ayrı yıkıldım günlerce etkisinde kaldım
burda anlatsam sayfalar yetmez inan bana
ilk negatif sonucunu aldığımda ertesi günü bayramdı ve benim bayramım çok hüzünlü geçmişti
umudunu yitirme canım bu günlerde geçer inşallah

size nekadar takmayın desem boş 7 yıldır hep doktor doktor gezdim artık benim gezmelerim doktora gidip gelmekti bende bebek görmeye gitmezdim hatta hiç bigezmeye eltim görümcem doğurdu bebeklerin ilk bayramları bayrama memlekete bile ğgitmek istemezdim ama kendime etmişim tüp bebek denemelerinden sonra haftalarca yataktan kalkmazdım sonra bana neoluyor diye sordum defalarca beni sevenleri çocuk için üzmeye hakkım olmadığını düşündüm benide bianne doğurduki onu asla daha sonra beni mutlu eden kişilerle görüştüm spora yazıldım sabahları yürümeye gittim kafamı iyice dağıttm tatillere gittim bi doktor bana ye iç gez demişti tedavilerde bıraktım 3yıl artık dedim kendimi hazır hissediyordum tedavi için randevu aldım kardeşimin düğünü vardı sonra yeniden doktor yolu ama doktora gidemedim 1,5 aylık hamileydim size tavsiyem kendinizi çok üzmeden tedavinize bakın ve kim olursa olsun bu konuda yorum yapan ağzının payını anında verin ve bu özgür geçen günlerin tadını çıkarın hamileliğimi öğrendiğim ilk günden itibaren hep dua ederim Allahım evlat hasreti çeken herkese hayırlısıyla evlat ver AMİNNNN

Back
X