Bebek Hareketleri İlk Ne Zaman Hissediliyor?

Ben yiyemiyorum çikolata tatlıyla hiç aram yok. Sadece meyve yiyorum. Henüz bişey yok

merhaba kizlar 19. haftayi bugun doldurduk ama ben hala bariz bisey hissedemedim yani aslinda sanki degisik biseyler oluyor sanki karnimda ama tarifini bilmedigim icin anlayamiyomuyum acaba???

Mrb :) benim ilk gebeliğim 16+3 şu an cinsiyetini 2 hafta önce öğrendik erkek dedi doktor :) bu aralar iyice sıklaşmaya başladı minik minik balıklar içimde ufak ufak geziniyormuş gibi :) bağırsak hareketleridir diyorum ama ilk defa yaşıyorum kıpır kıpır oluyorum böyle anlamadım gitti :)

Benim oglumda o haftlrda harkt edioms bnde saniomki bagursk harekti bi gun usg ye gitm ayni harkt tam ekrana bakekn yine oldu bi bktm bnm sipa sagdan sola gecmis o an bagrsk herekti dgl oglumms rabbm h3pinize hayitli dogumlr nasip etsn

arkadaslar 20 hafta bitmek uzere ama hala bisey hissedemiuorum ve cok korkuyorum doktor bebegin esi onde karninla bebegin arasinda yasyik gibi o yuzden hissedemiyosun dedi ama ben cok korkuyorum i sallah sizler gibi bende en kisa zamanda hissederim

arkadaslar 20 hafta bitmek uzere ama hala bisey hissedemiuorum ve cok korkuyorum doktor bebegin esi onde karninla bebegin arasinda yasyik gibi o yuzden hissedemiyosun dedi ama ben cok korkuyorum i sallah sizler gibi bende en kisa zamanda hissederim
Bende hala hissetmiyorum ya

plesantasi yani bizdeki ondeymis bebekle karnimin arasinda yastik gorevi yaptigindan bebegin hareketlerini hissedemiyomusum
Hmm anladim canim bende bu gittigimde sorayim bakalim. Bazen gunde 2 3 kere filan bi kipirti oluyor bende hic olmadi degil ama bu normalmi onu bilmiyorum

Merhaba kızlar en son haziran ayında kalmış mesaj şimdiye kadar hissedemeyenler çoktan hissetmiştir diye düşünüyorum
Bende 17+5 günlük hamileyim hala hissedemedim yanı belirgin bisey olmadı 13 14 hafta arasında minik pit pit lar hissediyordum sonra kilo almaya başladım ve bu zamana kadar o pit pit i bidaha hissedemedim
Doktor hissetmen lazım çünkü bebeğin hareketli dedi
Her neyse 20 ci haftayı doldurmayı bekliyoruz bi an önce çok sabirsizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…