- 13 Kasım 2012
- 534
- 248
- 53
Arada yemekten zarar gelmez benim şekerim var bende ayda 1 kere yiyorum gerçekten bebek hareketleniyoİnşallah bize de nasip olur bugün gidio çikolatanalacağım artık normalde yememeye çalışıyorum
İnşallahHissedersin inşallah yakında benim kızım olsa bende adını masal koyacaktım
İnşallahben daha hamile kalmadan kızım olacağına çok inanıyordum. O zamandan ismi hazırdı. Adıyla yaşasınlar inşallah
Bende hala hissetmiyorum yaarkadaslar 20 hafta bitmek uzere ama hala bisey hissedemiuorum ve cok korkuyorum doktor bebegin esi onde karninla bebegin arasinda yasyik gibi o yuzden hissedemiyosun dedi ama ben cok korkuyorum i sallah sizler gibi bende en kisa zamanda hissederim
Bende hala hissetmiyorum ya
Es neki hic ondan bahsetmedi ilk defada duyuyorumilk gebeliklerde24e kadar hissetmemek normal dedi doktorum bide bizde es de onde hic hissedemiyorum sizin doktorunuz bosey dedimi esi ile olgili
Es neki hic ondan bahsetmedi ilk defada duyuyorum
Hmm anladim canim bende bu gittigimde sorayim bakalim. Bazen gunde 2 3 kere filan bi kipirti oluyor bende hic olmadi degil ama bu normalmi onu bilmiyorumplesantasi yani bizdeki ondeymis bebekle karnimin arasinda yastik gorevi yaptigindan bebegin hareketlerini hissedemiyomusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?