Bebek Hareketleri İlk Ne Zaman Hissediliyor?

ilk gebelikse eger 19 20 haftalarda hissettim ben çok belirgin olmuyor 30 25 haftalar belirginleşiyor

ben şu an 16 haftalık hamileyim (15+5) yaklaşık 1 haftadır seğirme gibi bir şey hissediyorum karnımda doktorum en son kontrolümde daha hissedemezsin demişti özellikle stresli olursam veya çok sevinirsem hissediyorum bu hareketleri ama çok kısacık sizce bu bebişimin hareketleri midir bu arada ilk hamileliğim yardım lütfen

Benimde ilk hamileliğim erken hissetmek kiloyla ve derimizin inceliği kalınlığıyla alakalı sanırım, bende içimde kelebek gibi kıpır kıpır kıpırtılar hissediyorum doktor he tabi tabi inanıyorum diyo :S bir arkadaşım 3. hamileliği ve hepsinde 20. haftadan sonra hissetmiş.

15. Ve 16. Hafta arasi cok hafif pit pit seklinde hissetmistim ama 2 3 gunde 1 defa oluyodu. 20.haftada net hissettim 22de zaten disardanda belli oluyodu. Suan normal sekilde hergn hissediyorum masallah ogluma... arkadasm 27 haftalk ve hala net hissedemiyomus demekki kisiden kisiye degisio. O 45 ile ben 68 ile hamile kaldim .

aynı şekilde doktorum da bana çok erken olduğunu söyledi ama eşim elini karnıma koyduğunda o da hissediyor ve bir kaç gündür dışarıdan bakınca da karnımdaki hareket farkediliyor sanırım doktorum genel istatistik neyse onu söylüyor paniğe kapılmamam için erken dediğini düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…