bebek hareketlerini hissedenlerrrrrr

Burcy35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2014
510
97
73
38
Kızlar ben 17 haftalık hamileyim arada bir seyirme gibi bişey hissediyorum ama hareket gibi değil bu haftalarda birşeyler hissedenler varmııııııı

İlk Başta Seğirme,Baloncuk Patlamaları Gibi Hissediliyo Canım.Bende 18-19 Haftalarında Hareketleri Tekme,İtme Vs. Net Hissetmiştim

bende ara ara pıt pıt bişiler hissediyorum.ama tam anlamıyla hissettiğimizi düşünmüyorum...20.haftadan sonra daha net anlaşılıyomuş..sabırsılzlıkla bekliorum oğluşumun tekmelerini

Merhaba bende 17 haftalık hamileyimm vee dün akşamdan beri ufak ufak böyle damar atması şeklinde hareketler hissediyorum değişik bir şey :))

Merhaba bende 17 haftalık hamileyimm vee dün akşamdan beri ufak ufak böyle damar atması şeklinde hareketler hissediyorum değişik bir şey :))
canım bende de oldu o bi kaç kez sanırım bebeğin kalp atışı yada hıçkırıklarıymış o..ya ama bazen hiç olmuyo bi pıtırtı tıkırtı felan hemen endişeleniyorum.hamile gibi hissetmiyorum kendimi ya hissedemediğim zaman ..sanırım evham yapıorum

16. haftada başladım, kelebeklerin kanat çırpışlarını :) bazen hiçbir hareket gelmiyor...uyuyor yavrum diyorum, stres yapmayın bebeğiniz de stres oluyor istemeseniz de..heyecanla tekmeleri hissedeceğim zamanı bekliyorum :)

Evet tuhaf oluyor insan ama bazı kşiler çok erken hıssedermiş bazılarıda geç olabılıyormuşş bakalım çarsamba gunu benım randevum varr neler yapıyır içerde

Kizlar mrb benim evim sobali oldugu icin balkona sobaya odun aymak icin odun almaya gittim odun alirken cuval birden devrildi karnia yandan carpti korkuorumb bisey oldumuki die e yaa

Ben tecrubesizlikten galiba hiç kanat cirpma pit pit falan hissetmedim 20. Hafta oldu sşimdi direk tekme hissediyorum hafif tabi :)

Kizlar mrb benim evim sobali oldugu icin balkona sobaya odun aymak icin odun almaya gittim odun alirken cuval birden devrildi karnia yandan carpti korkuorumb bisey oldumuki die e yaa
Hareketlerini hissetmeye başlamış miydin

hiçbişey olmamıştır Allah ın izniye...iple bağlı değil ki bu (annemin tabiri) :) sen içini ferah tut.

Ardad ust uste tekme gibi hissetmeyr baslamisyim bu ikinci gebeligim ilk oglumda 19 haftada hissetmistim net sekilde sol yan yatinca daha netti bundada yavas yavas
Devam ediyorsa hareketlerine bişey yoktur içini ferah tut :)

Bende 27. haftadayım . 19. haftada çok minik minik hissetmeye başladım . hareketleri gün geçtikçe biraz daha hissedilmeye başladı . ama genelde çevremde ve okuduklarımda çok hareketli bebişler duyuyorum . ama benim bebişim her saat hareketli değil . genelde ya yemek yediğimde hareket ediyor yada akşam iş dönüşü ayaklarımızı uzattığımda.. Acaba daha küçük olduğu için her hareketini hissetmiyor olabilir miyim ? Ne zaman çok çok net hissederim .

evet bende hisseder gibi oluyorum, kalp atımı gibi ama gaz mı bebiş mi ayırt edemiyorum :)

ben de 18 haftalık hamileyim. ne bileyim böyle seyirme gibi desem ya da pıt pıt mı desem bişiler oluyo çok nadir ama oğluşumun hareketimidir bilemiyorum tabi

Tamam cnm tsk ederim cvbn icin icim rahatladdijij allah saglikla kucagimiza almayinasip etsin ins
Insallahhh doktor hep diyor hareketlerinde bi anormallik farketmedikce panik yapmaya gerek yok hem düşenler bile oluyor bazen allahın izniyle hicbiseycik olmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…