canm bende 28 in içindeyim herşeyini net hissedyrm önceden sadece uzandğmda hissederdm şmdikerde heran çok güzel bişey gerçekten ayaktayken fazla hareket etmyo ondandır belki cinsiyeti ne acabaBende 27. haftadayım . 19. haftada çok minik minik hissetmeye başladım . hareketleri gün geçtikçe biraz daha hissedilmeye başladı . ama genelde çevremde ve okuduklarımda çok hareketli bebişler duyuyorum . ama benim bebişim her saat hareketli değil . genelde ya yemek yediğimde hareket ediyor yada akşam iş dönüşü ayaklarımızı uzattığımda.. Acaba daha küçük olduğu için her hareketini hissetmiyor olabilir miyim ? Ne zaman çok çok net hissederim .
canm bende 28 in içindeyim herşeyini net hissedyrm önceden sadece uzandğmda hissederdm şmdikerde heran çok güzel bişey gerçekten ayaktayken fazla hareket etmyo ondandır belki cinsiyeti ne acaba
Cinsiyeti kız . gerçekten çok yorulduğumda bebeğimin hareketi azalıyor . iyi uyuduğumda dinlendiğim de daha net hissediyorum .
İşte ben o çok erken hissedenlerdenim. Bu hafta hep hissettim hep aynı yerde pırrrr diye seğirme. Gaz mı acaba dedim ama değil. Aradaki farkı ayırt edebiliyorum. Çok farklı birşey çünkü. Zaten gaz problemim de yok. Herkes kız geliyo diyor. Kızlar daha erken seğirirmiş. Bilemiyorum artık. Sağlıklı olsun da.... 10. Haftamın içindeyim ..Evet tuhaf oluyor insan ama bazı kşiler çok erken hıssedermiş bazılarıda geç olabılıyormuşş bakalım çarsamba gunu benım randevum varr neler yapıyır içerde
İşte ben o çok erken hissedenlerdenim. Bu hafta hep hissettim hep aynı yerde pırrrr diye seğirme. Gaz mı acaba dedim ama değil. Aradaki farkı ayırt edebiliyorum. Çok farklı birşey çünkü. Zaten gaz problemim de yok. Herkes kız geliyo diyor. Kızlar daha erken seğirirmiş. Bilemiyorum artık. Sağlıklı olsun da.... 10. Haftamın içindeyim ..
Bilmiyorum ama oğlumda da yaşadığım için nasıl olduğunu biliyorum ben de çok şaşırdım ama gaz olmadığından da eminim.10. Haftada hissedilmesi imkansiz degilmi? İkinci gebeliklerde en erken 14 diye okumuştum.
doktor bana 16. haftada hareket etmleye basladıgını soyledi seninki garipmiş gercekten.. ben su an 17+4 deyim balon patlıyomus gibi oluyo kelebek kanat cırpıyo gibi :) ayyy canım oğluşumBilmiyorum ama oğlumda da yaşadığım için nasıl olduğunu biliyorum ben de çok şaşırdım ama gaz olmadığından da eminim.
Olur öyle bende de olmuştu ilk hamileliğimde. Bir gün panik yapmıştım doktoru aramıştım. Bana iki bardak meyve suyu içi ve yarım saat soluna yat demişti. Sürenin sonunda hareket etmeye başlamazsa hastaneye gel demişti. Ama gerçekten de sürenin sonunda başladı hareket etmeye. Sen de hareket etmediğini hissettiğinde böyle yapabilirsin. :)Benim meleğim bi gün hiç durmuyo maşAllah masallah bir günde zorlaaaa elleye elleye hareket ettiriyorum korkuyorum
Denerim canım teşekkür ederim biz hala pıtlardayız baZen sağlam vuruyo dışardan çok güzel görünüyo ne zaman oturtucaz hareket düzenleriniOlur öyle bende de olmuştu ilk hamileliğimde. Bir gün panik yapmıştım doktoru aramıştım. Bana iki bardak meyve suyu içi ve yarım saat soluna yat demişti. Sürenin sonunda hareket etmeye başlamazsa hastaneye gel demişti. Ama gerçekten de sürenin sonunda başladı hareket etmeye. Sen de hareket etmediğini hissettiğinde böyle yapabilirsin. :)
Ya ben ne zaman hissedicem kızlar 17haftalık olduk dün ultrasonda hareket ediyordu ama ben hissemedim daha cok az arada karnım içten gıdıklanıyor gibi oluyor ama o mu bilmiyorumBende 1-2 haftadır net hissediyorum hatta bı kac kez pIt put degıl baya bı hareket etmisti kus kanadı cırpınısı gıbı. Ama sayılı onlar. Genelde pıt pıt seklinde. Eşim bıle elimi karnıma koyup hıssettı cok tuhaf duygu o bıle ınanamadı o mudur dıye sordu durdu bana heyecanla
Canım bende 17.haftamdan sonra hissetmeye başladım ama yavaş yavaş günden güne daha netleşecek buna emin olabilirsin. Biraz sabırla beklemek gerekli sadece.öyleki günler geçtikçe ben burdayım diyip dalgınlık halinde bile tekmeler hissetceksin.tadını çılarcaksın onu hissetmenin mutluluğunuYa ben ne zaman hissedicem kızlar 17haftalık olduk dün ultrasonda hareket ediyordu ama ben hissemedim daha cok az arada karnım içten gıdıklanıyor gibi oluyor ama o mu bilmiyorum
Ya ben ne zaman hissedicem kızlar 17haftalık olduk dün ultrasonda hareket ediyordu ama ben hissemedim daha cok az arada karnım içten gıdıklanıyor gibi oluyor ama o mu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?