bebek hareketlerini hissedenlerrrrrr

SLM İLK CİNSİYETİNİ NE ZAMN ÖĞRENDİNİZ. BEN DAHA YOLUN BAŞINDAYIM.14 ŞUBATDA GİDİCEM ÖĞRENEMEYİZ DEDİ OZAMN İÇİN

canım kızım 16. hafta ancak belli etti kendini..onda da doktorumuz %80 demişti...18. hafta kesin olarak söyledi..bizimki açmadı bacaklarını, göstermesine bağlı sanırım :)

kızlar ben göbek deliğimde ince bir ağrı bir hareket hissediyorum bu olabilirmi bebek hareketi

canım kızım 16. hafta ancak belli etti kendini..onda da doktorumuz %80 demişti...18. hafta kesin olarak söyledi..bizimki açmadı bacaklarını, göstermesine bağlı sanırım :)
ne güzel darısı başıma ya çatlıcam meraktan :) birde hareket etsin istiyorum. böyle bişey anlamıyor insan.

O başka biseydir :) ilk hareketler 17-18 haftalarda hissediliyor ve klasik bölgesinde oluyor. Senin rahmin bile göbeğine kadar buyumemistir, kaldiki orda hareket hissedesin bagirsaklarin oyun yapiyor olmali sana

kızlar ben göbek deliğimde ince bir ağrı bir hareket hissediyorum bu olabilirmi bebek hareketi

bencede daha çok erken hareket için

Kızlar bizde 19 haftalık olduk ama çok hissedemiyorum pazen karnımın altında balon patlıyor gibi pıt pıt bişi atıyor ama bebişim mi bu bilemedm bide hergn olmuyor cok nadir akşamları dinlenirken oluyor yeni yeni..pazartesi randevum zor bekliyorum ya

ilk başlarda çok ayırt edilemiyo daha sonra gazmı yoksa bebek hareketlerimi farkedebiliyosn canm

ilk başlarda çok ayırt edilemiyo daha sonra gazmı yoksa bebek hareketlerimi farkedebiliyosn canm
Bilmiyorum cnm ya ama bişi mi oldu hissetmiyorum diye cok korkuyorum doktora gitmeye gün sayıyorum resmen inş iyidir de sakindir ondan anlamıyorumdur beni çok bekletmeZ artık zaten gelmesi için çok beklemiştim o yüzden aklım hep onda

insan heyecnlanıyo oynasın artık diye ama. bu sabah sanki böbreğimi yedi..

ilk başlarda çok net hissedilmiyor..bir de çok takınca sanırım hissedemiyor insan.. ben de kontrolde söylemiştim doktora hiç hareket etmedi kızım diye de doktorum baya şaşırmıştı, çok hareketli sen nasıl hissetmezsin diye...gönlünü rahat tut...24 ten sonra felan artık hiç durmadığını hissersin :) o zaman gaz mı balon mu kelebek mi diye de düşünmüyor insan :)

İnş cnm bgn cok az hissettim sanki böle pıt pıt bişiler ama çok net değil daha o yüZdn merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…