İnşallah cnm insan merak ediyor işte hep aklım orda doktora gidip görünce rahtlıyorum ama inş hareketlenir benm ufaklıktaSımdı öyle hıssetmen normal zamanla daha da sıklasıyor merak etme :)
allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin. ben de 19. haftadayımMerhaba kızlar, biz de bayadır pıt pıt modundayız, genelde sabah ve akşamları yemek vakti daha fazla oluyor sanırım acıktığını belirtiyor :)
Bende senin gibiyim cnm 18.haftayı bitircez hala tık yok bazen yemek yiyince karnım içten gıdıklanıyor gibi oluyprdu şimdi o da yok korkuyorum yaa benm doktorum da bekle diyor ama sabredemiyorumBende hissetmek istiyorummm artık bebeğimiii bütün dikkatimi verip bekliyorum ama yok herkes ne kadarda erken hissetmiş Dr 22. Haftaya kadar sabret diyo bekliycez bakalım
benim ilk gebeliğim.. 15-16. haftalardan beri hissediyorum.. 20-25. haftadan sonra öyle değişik harekeri oluyoki karıştırıyo sanki oraları. çok değişik çok güzel bir duygu ilk yaşayanlar için .
alt kısımlardan kıpırtı şeklinde hissediyodum canımyasbil ilk dönemlerde karnının neresinde hissediyordun hareketleri?
bende göbeğin alt kısımlarında hissediyorum da acaba normal mi diye sordumalt kısımlardan kıpırtı şeklinde hissediyodum canım
öyle tam bi yeri yokki benim şuan sağlı sollu oynuyo.bende göbeğin alt kısımlarında hissediyorum da acaba normal mi diye sordumben sanıyorum ki göbeğin ortasında falan olacak ama şu an küçük olduğu için aşağıdaymış
dün gece ilk kez bu kadar sert bir şekilde hareketini eşimle hissettik harika bir duygu
hareket hisstmediğimde sanki hamile değilmişim gibi geliyordu
SLM İLK CİNSİYETİNİ NE ZAMN ÖĞRENDİNİZ. BEN DAHA YOLUN BAŞINDAYIM.14 ŞUBATDA GİDİCEM ÖĞRENEMEYİZ DEDİ OZAMN İÇİN23. hafta itibariyle tekmelere geçtik :) kızım özellikle babası hissetmeye çalışırken yanağını ittirdi, hatta gözle bile gördük göbeğimin hareketini :)
İşte ben o çok erken hissedenlerdenim. Bu hafta hep hissettim hep aynı yerde pırrrr diye seğirme. Gaz mı acaba dedim ama değil. Aradaki farkı ayırt edebiliyorum. Çok farklı birşey çünkü. Zaten gaz problemim de yok. Herkes kız geliyo diyor. Kızlar daha erken seğirirmiş. Bilemiyorum artık. Sağlıklı olsun da.... 10. Haftamın içindeyim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?