bebek hareketlerini hissedenlerrrrrr

dün gece ilk kez bu kadar sert bir şekilde hareketini eşimle hissettik harika bir duygu
hareket hisstmediğimde sanki hamile değilmişim gibi geliyordu

Merhaba kızlar, biz de bayadır pıt pıt modundayız, genelde sabah ve akşamları yemek vakti daha fazla oluyor sanırım acıktığını belirtiyor :)

Merhaba kızlar, biz de bayadır pıt pıt modundayız, genelde sabah ve akşamları yemek vakti daha fazla oluyor sanırım acıktığını belirtiyor :)
allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin. ben de 19. haftadayım

maşallahı var bizimkinin de pıtır pıtır başlıyor pata küte sonra :) 30 - 35 haftalık hamile yazanları görüyorum imza alanında ben de bu haftaları görecek miyim diye geçiriyorum aklımdan 23 haftanın içindeyim şükür sabırla bekliyorum :)

Günaydın,
19.haftada hafif hafif başladım hissetmetye önceleri ayırt edemiyordum acaba bağırsak hareketi olabilirmi diye ama şimdilerde bildiğin boks yapmaya başladı:)Bazen sert vuruyor Allah herkese nasip etsin hissetmeyi o hareket ettikçe benim yüzümde güller açıyor:)

Bende hissetmek istiyorummm artık bebeğimiii bütün dikkatimi verip bekliyorum ama yok herkes ne kadarda erken hissetmiş Dr 22. Haftaya kadar sabret diyo bekliycez bakalım

Bende hissetmek istiyorummm artık bebeğimiii bütün dikkatimi verip bekliyorum ama yok herkes ne kadarda erken hissetmiş Dr 22. Haftaya kadar sabret diyo bekliycez bakalım
Bende senin gibiyim cnm 18.haftayı bitircez hala tık yok bazen yemek yiyince karnım içten gıdıklanıyor gibi oluyprdu şimdi o da yok korkuyorum yaa benm doktorum da bekle diyor ama sabredemiyorum

23. hafta itibariyle tekmelere geçtik :) kızım özellikle babası hissetmeye çalışırken yanağını ittirdi, hatta gözle bile gördük göbeğimin hareketini :)

merhaba kızlar... bende 1haftadır hissediyorum bebeğimi.pıt pıt baloncuklar patlıyo gibi oluyo karnımda. benim gibi bebeğini hissedenler karnınızın hangi bölgesine hissediyorsunuz hareketleri??

bol bol konuşun bebeklerinzle kızlar ben konuşmaya başladgımdan beri hissediyorm hareketlerini gerçi benden cok babasının sesine tepki veriyo ama neyse

benim ilk gebeliğim.. 15-16. haftalardan beri hissediyorum.. 20-25. haftadan sonra öyle değişik harekeri oluyoki karıştırıyo sanki oraları. çok değişik çok güzel bir duygu ilk yaşayanlar için .

benim ilk gebeliğim.. 15-16. haftalardan beri hissediyorum.. 20-25. haftadan sonra öyle değişik harekeri oluyoki karıştırıyo sanki oraları. çok değişik çok güzel bir duygu ilk yaşayanlar için .

yasbil ilk dönemlerde karnının neresinde hissediyordun hareketleri?

alt kısımlardan kıpırtı şeklinde hissediyodum canım
bende göbeğin alt kısımlarında hissediyorum da acaba normal mi diye sordum ben sanıyorum ki göbeğin ortasında falan olacak ama şu an küçük olduğu için aşağıdaymış

bende göbeğin alt kısımlarında hissediyorum da acaba normal mi diye sordum ben sanıyorum ki göbeğin ortasında falan olacak ama şu an küçük olduğu için aşağıdaymış
öyle tam bi yeri yokki benim şuan sağlı sollu oynuyo.

dün gece ilk kez bu kadar sert bir şekilde hareketini eşimle hissettik harika bir duygu
hareket hisstmediğimde sanki hamile değilmişim gibi geliyordu

YA BEN HAREKET HİSSETSEMDE GAZ SANARIM ÇÜNKÜ BENİM HAMİLE KALDIĞIMDAN BERİ ORDA HAREKET VAR :) HAHHHA

23. hafta itibariyle tekmelere geçtik :) kızım özellikle babası hissetmeye çalışırken yanağını ittirdi, hatta gözle bile gördük göbeğimin hareketini :)
SLM İLK CİNSİYETİNİ NE ZAMN ÖĞRENDİNİZ. BEN DAHA YOLUN BAŞINDAYIM.14 ŞUBATDA GİDİCEM ÖĞRENEMEYİZ DEDİ OZAMN İÇİN

CANIM SEN 10. HAFTANDAMI HİSSETTİN BEN BEBK YOKKENDE SÜREKLİ GAZ SORUNU YAŞARDIM KARNIM HEMEN ŞİŞER AĞRIR ŞİMDİ BİR SÜRÜ ŞEY OLUO İÇİMDE BEBEĞİN HAREKETİDİR DİYE HİÇ DÜŞÜNMEDİM ÖYLEDE HİSSETMEDİM. SEN NE GÜZEL HİSSETMİŞSİN.NASI BİŞEY BELKİ DİKKAT EDERİM BNMKİDE EDİYORDUR BELKİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…