Bebek hayali kuranlar için gönüllü dua edim

Zeynepmina1982

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2020
84
62
3
42
Arkadaşlar herkese merhaba,
37 yaşında 3 çocuk annesiyim ve hayalimde bir bebek daha var. Benimle aynı hayalleri kuran başka hanımlarla biraz sohbet etmek için bu siteye üye oldum. Yaşımın artık cokda genç olmadigini düşünürken insanların 40'li yaşlarda olupta henüz ilk bebeklerini bile kucaklarına almadıklarını ve bunun için gerçekten çok uğraştıklarını gördüm tüp bebek deneyip olmayanlar, düşük yapanlar.... Farklı farklı hikayeleri okuduktan sonra çok etkilendim ve ne yapabilirim düşüncesine girdim. Keşke sihirli guclerim olsada isteyen herkesi anne yapma şansımız olsa ama maalesef yok sonra düşündüm sihirden büyük ve teshirli olan rabbim var dedim, onun rahmeti merhameti sonsuz, dua kapısı hep açık dedim ve kulun kula ettiği habersiz dua kabul olurmuş düşüncesiyle tüp bebek tedavisi başlığı altında gördüğüm kişilere habersiz dua etmeye başladım. Eğer sizlerde isminizi yazarsanız sizler içinde dua etmeye hazırım yasin suresi Meryem suresi, Hz yunusun duası, bütün duaları okuyorum bildiğim. Bir kadının anne olma hayalini gerçekleştirebilmek için zerre kadar faydamin olmasi bile beni çok çok çok mutlu eder. Keşke elimden fazlası gelse ama yok malesef, tek yapabileceğim dua etmek. Allah isteyen herkese anne olmayı nasip eder hayırlısıyla inşallah

Allah razi olsun Bu ince düşünceniz dolayi

Yarın test yaptırcam hiç ümidim yok transfer oldum dua edersen mutlu olurum

Çok güzel bir kalbiniz var

Ayy rabbim evlatlarınızla sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasip etsin inşallah nasıl güzel kalbiniz var benim için de dua edermisiniz 5 yıllık evliyim ama hala bebeğim yok Allah sizin gibi güzel kalpli insanlardan razı olsun inşallah. Bayramınız mübarek olsun

Bu nasıl güzel kalptir. İsminiz de ben de size dua etmek isterim.
İsmim profilimdeki gibi Zeynep hepimiz birbirimiz için dua edersek dua almamis kimse kalmaz Allah hepimizin dualarını kabul etsin özellikle şifa arayan hastalar için ve bebek hasretiyle yaşayan kadınlar için yapılan dualar hemen kabul olur inşallah

Tefriciye filan da niyetlenirseniz bana haber verin okumak isterim.

Tabiki ederim hemde seve seve sizlerede hayırlı mutlu bayramlar

Arkadaşlar isim vermek isteyenler için dua ederken şöyle diyorum ",Allah'ım kurduğum bu dua kardesliginde ismini bildiğim ve bilmigim bütün kulların için ettiğim ve ettiğimiz bütün dualarımı ve dualarımızı hayırlısıyla tez zamana sen kabul eyle" böylelikle hepimizin dualari hepimizi kapsamis oluyor.

Herşeyin hayırlısı Rabbimden, hep olumlu düşünün nolur evlbet bir gün sizde anne olucaksiniz buna tüm kalbimle inanıyorum ve söz veriyorum listeme sizide eklicem dualarım sizinle
Merhaba, hayırlı bayramlar dilerim önce, inşallah gzl bir bayram geçiriyorsunuz dur, merak ettim transferiniz ne durumda diye, inşallah istediginiz şekilde ilerliyordu hersey

cok iyi niyetlisiniz. en guzel sey zaten dua cok iyi niyetlisiniz. yapabileceginiz en guzel sey dua etmek bizler icin. ben de 5 yıldir ugrasıyorum insallah bu son denememde nasip olur Allahin izniyle dualarinizi eksik etmeyin

cok iyi niyetlisiniz. en guzel sey zaten dua cok iyi niyetlisiniz. yapabileceginiz en guzel sey dua etmek bizler icin. ben de 5 yıldir ugrasıyorum insallah bu son denememde nasip olur Allahin izniyle dualarinizi eksik etmeyin

Allah bir degil bin kere razı olsun sizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…