Bende bursada cok iyi bir doktor onerebilirim ... resmen firesiz
Öncelikle firesiz tüp bebek doktoru varsa şüphe etmelisiniz. Hem yasal değil hemde agır cezaları var fakat Hademelerden sperm alan doktorlar ara ara tv ifşa ediliyor o yuzden kımseye ''firesiz'' diye tüp bebek doktoru tavsiye etmeyin . Hem vicdanen hemde yasal olarak yönlendirme doğru dğeil.
Canım evlatlık düşünmüyorumya bilmediğim tanımadığım birinin çocuğuna bakamam diye düşünüyorum yaşım 28 denemelere devam etmeyi düşünüyorum teşekürler
İkra demek ki daha yolun var 13 sene az zaman değil ancak yüreğini herşeye açman gerekiyor . Öncelikle yazan oldugumu bilmiyorum tüm yorumlara bakmadım ancak sen önce Allah'tan iste ve tüm kalbinle bedenine inan. Hamile kalmazsam değil , hamile kalacağım demelisin.
Paylaşmak istemiyorum ama önceki dönemde sürekli aynı yazıyı evin her kösesine yazmıştım, hani hep gözüm takılır okursam en azından olumlu bir enerji göndermiş olursun. Çünkü hep derler ya iyi düşün iyi olsun, ben buna cok inanıyorum.
Ancak söylediğin sey hoşuma gitmedi , ben başkasının cocuguna bakamam hiç demedim sende dememiliydin bunu.
Yarın öbür gün hayat ne getirir bilemezsin , en kötüsünü düşün kendi soyundan öz cocugunu dogururken dogumda vefat edebilirsin, senin cocugunu bir başkası bakabilir, ya da bakmayabilir. Çok korkunc bi fikir ama ben insan yüreğinin ekmeğini yer sözünede cok inanıyorum.
Benim için 3. deneme son değildi istek olarak ancak teknik olarak problem zor idi, 44 kere deneme yapacak materyal yoktu ancak ben gözleri bana benzeyen bir cocuk istiyorum dediğim için belkide sperm bankasını bile deneyebilirdim ama evlatlık hiçbir zaman benim için uzak bi fikir değildi. Çocuk sevmek cok guzel, insanın cocugunu sevmesı cok guzel bişey evet annelik hamilelikle başladığınada inanıyorum ama oglumu ılk dogurdugum gunle suandakı sevgı aynı degıl, her gun daha fazla onunla gecırdıgım zaman, aramızdakı ıletısım derınlesıyor. Ama kendi soyumdan bir cocuk dünyaya getiremiyorsam ne bileyim param bittiyse, umudum kalmadıysa tıbben neden olmasın?
Belkide daha zamanın bu yüzden var ikra, kendi cocuguna duydugun merhametle başka cocuklara duydugun merhamet farklı değil , olmamalı, bazı seyler daha fazla olgunlasmalı. 28 yasındayım Tüp bebek sürecinin bana kattıgı manevi seylerden dolayı tüp bebeği saklamadıgım gibi , mutluyum da