Bebek..hayat..imtihan...

Kahve kokulu

Allah insanı iddiasından vurur!
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2016
241
265
103
Nerden nasıl başlasam...
Yorgun bitkin bedenim 2.5 yıldır bebek hasreti çekiyoruz türlü tedaviler gördüm ama olmadı hala bekliyorum bekliyorum bekliyorum ama dayanamıyorum artık.Arkadaşlarımın hamilelik haberlerini duyuyorum çok seviniyorum ama eve geldiğimde gözlerimden akan yaşları tutamıyorum beni gören üzülen eşime dahada üzülüyorum.Ne zaman bitecek imtihanım ne zaman kavuşucam bebeğime ne zaman bende anneyim diyebileceğim çok yoruldum insanların bana acıyarak bakmasından her şeyden çok çok yoruldum psikolojim kaldırmıyor artık...

Yaşınız ileri değil, 2.5 yıl beklemek kulağa kötü gelse de daha genç olduğunuz için o kadar da önemli değil emin olun. Şu anki ruh haliniz de hamile kalmanızı engelleyen nedenlerden birine dönüşmüştür; stres ve takıntı düzeninizi bozar. Kendinize biraz zaman verin, yine korunmayın ama illa bebek olsun düşüncesini aklınızdan çıkarıp eşinizle geçirdiğiniz vaktin tadını çıkarın, dua ve şükrü hayatınızdan eksik etmeyin. Allah en doğru zamanda nasip eder böylece umarım. Tedavi görme sebebinizi öğrenebilir miyim? PCOS mu var acaba, yoksa rahim duvariyla/yumurtalıklarla ilgili başka bir sorun mu? Doktorunuzun meseleye yaklaşımı ve yorumu nedir?

Al benden de o kadar. Sebepsiz ınfertilite 3 düşük..
ngs yaptırdım hersyı yaptırdım oda dustu. Sorunda yok denıyor. Caresızce ne yapacagımı bılemez bır durumdayım. Tutunacak bırsey kalamdı. Denemesıgım ileri teknık kalmadı. Cok ıyı anlıyorum sizi...

5 yıldır bende çabalıyorum 4 aşılama 4 tüp bir düşük..bende aynı acıları yaşıyorum ama elden bir şey gelmiyor etrafım da bebeği olan,hamile olan,2.çocuğunu doğuran.. Allah hepsine sağlık versin ne diyelim. Bende de artık ne istek kaldı ne his

Uzun süre tedavi gördüm yumurtalıklarımda tembellik vardı , üç meleğimi kaybettim kan pıhtılaşması sorunum vardı ve artık olmasa da olur dediğim anda tekrar hamile kaldım. Ve içimde meleğimin pıt pıt tekmelerini hissederken size en içten dualarımı gönderiyorum. Yeter ki Rabbim 'ol' desin. Herşeyi kendi haline bırakın. Doğurup da çöpe oraya buraya atan kadınların aksine sizler gibi yürekten hak eden insanlara versin Allahım hayırlı evlatları. Zor bir süreç, yaşayan bilir sizi çok iyi anlıyorum . en kısa zamanda müjdeli haberler alırsınız inşallah.

Ben de o kadar çok şey denedim ki. 1,5 yıl içmedigim bitkisel kür kalmamıştır. İlaç tedavisi de gördüm ama onlar sayesinde olmadı. Ben bitkiler sayesinde duzeldigime inanıyorum. Hormon seviyelerim normale döndü, kistler temizlendi ve sonunda rahim filmi cekildigim ay rahimde yara olmasına rağmen hamile kaldım. Hem de o ay fitil kullanacağım için bir kez birliktelik olmuştu. Çünkü benim o aydan umudum yoktu. Anlıyorum seni. Biliyorum çok zor. Her ay ağlama krizlerine girmek, neden diye sorup cevap bulamamak çok zor. Ama bak ne kadar çok olumlu örnek var karşında. Lütfen gül, ağlama. Zamanını bekliyor inan.

Kafaya takmayarak başla .Hayatının merkezine koyma bu olayı . Çevremde o kadar çok olmasa da olur dedikten sonra hamile kalan var ki ....

seni hamile diye biliyordum.Allah nasip etsin inşallah

Kafaya takmayarak başla .Hayatının merkezine koyma bu olayı . Çevremde o kadar çok olmasa da olur dedikten sonra hamile kalan var ki ....
Kafaya takmamak imkansız hayatın tam merkezi haline geliyor.bi an çok mutlu olsa nda birden aklına geldiğinde yaşadığın tüm mutluluk acıya dönüşüyor.yani bir yanın hep eksikk...

Kafaya takmamak imkansız hayatın tam merkezi haline geliyor.bi an çok mutlu olsa nda birden aklına geldiğinde yaşadığın tüm mutluluk acıya dönüşüyor.yani bir yanın hep eksikk...

+1

konu sahibi siz taktıkça daha zor gider bu işler
bide çevreye neden bu kadar duyurdunuz ki daha düşünmüyoruz falan deseydiniz keşke soranlara
insanlar bayılır can yakmaya çünkü

Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Benim de kistlerim var ve nasıl yok edeceğimi bilmiyorum ameliyat tan başka çaresi yok dedi doktorum. Uyguladığınız bitkisel tedavi nedir

Benim de kistlerim var ve nasıl yok edeceğimi bilmiyorum ameliyat tan başka çaresi yok dedi doktorum. Uyguladığınız bitkisel tedavi nedir
Bende pcodan dolayı ufak kistler vardi. Soğan suyu içtim. Sonrasında tekrar gittiğimde doktor hiç kist goremedi. Zaten içmeye başladıktan birkaç gün sonra kahverengi akintilarim olmuştu. Oradan anladım temizlendigini. Saraçoğlunun tarif ettiği gibi düzenli bir şekilde için. İnşallah sizin de işinize yarar.

Bende pco var kızlar çok zor tedaviler gördüm klomenler iğneler ama yıldım artık bu tedavilerle aldığım 30 kilo beni dahada bitirdi yazamadım size ama doktorum aldığım kiloların beni dahada zora soktuğunu söyledi bende kilo vermeye başladım reglim az buçuk düzene girdi gibi aylardır diyet yapıyorum 17 kilo verdim ama yıldım artık eşim o kadar destek ki anlatamam size takmamaya çalışıyorum inanın ki sonra bir arkadaşım hamile kalıyor yine acılarım tekrarlıyor sabaha kadar ağlıyorum tutamıyorum göz yaşlarımı
İnanın ki tüp bebeği denemememin tek sebebi tekrar bir hayal kırıklığı yaşamamak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…