- 21 Nisan 2018
- 8.223
- 30.283
- 548
- 36
- Konu Sahibi Kahve kokulu
-
Kilo verdikten her şeyin daha kolay olduğunu göreceksin canım. Boşver elalemi sen kendi amacına odaklan. Bende de pso var ama bak anneyim. Sen de olabilirsin. Biraz gayret ve biraz sabır tek gerekenBende pco var kızlar çok zor tedaviler gördüm klomenler iğneler ama yıldım artık bu tedavilerle aldığım 30 kilo beni dahada bitirdi yazamadım size ama doktorum aldığım kiloların beni dahada zora soktuğunu söyledi bende kilo vermeye başladım reglim az buçuk düzene girdi gibi aylardır diyet yapıyorum 17 kilo verdim ama yıldım artık eşim o kadar destek ki anlatamam size takmamaya çalışıyorum inanın ki sonra bir arkadaşım hamile kalıyor yine acılarım tekrarlıyor sabaha kadar ağlıyorum tutamıyorum göz yaşlarımı
İnanın ki tüp bebeği denemememin tek sebebi tekrar bir hayal kırıklığı yaşamamak.
Canım ben de seninle aynı yollardan geçtim. Bende de pcos var, prolaktinim yüksekti, poliplerim vardı. Aylarca ilaçlarla tedavi oldum, baktım olmuyor, polipler için ameliyat oldum, inat ettim kilo verdim, aylarca soğan suları, aslanpençeleri içtim. Herkeste işe yaramış ben gram faydasını görmedim ne ilaçların, ne bitkisel kürlerin, ne zayıflamanın. Preseed dediler onu aldım denedim, gene olmadı. Her adet olduğumda ağlar oldum, hayattan zevk alamadım. Sonra aşılama denedim gene olmadı. Sonra gerçekten tamamen bıraktım, depresyona girmiştim, antidepresanlar, terapiler.. 1 senemde böyle geçti.. hiç kafama çocuğu takmadım ama korunmadım da gene olmadı.. başta dediğim gibi herkeste işe yarayan tedaviler, bitkiler, kürler, kilo vermeler, kafaya takmayıp korunmamalar bende işe yaramadı. Artık en son tüp bebek denedim. Şükür başarılı, allah inş devamını getirir. Çok zor bir süreç biliyorum ama yılmadan tedaviye devam et derim. Kendi halime kaldığım her ay beni daha da depresyona soktu. Bir de nasip kısmet diyip allaha bırakmak lzım.. çok zor inan biliyorum ama sakın vazgeçme.Bende pco var kızlar çok zor tedaviler gördüm klomenler iğneler ama yıldım artık bu tedavilerle aldığım 30 kilo beni dahada bitirdi yazamadım size ama doktorum aldığım kiloların beni dahada zora soktuğunu söyledi bende kilo vermeye başladım reglim az buçuk düzene girdi gibi aylardır diyet yapıyorum 17 kilo verdim ama yıldım artık eşim o kadar destek ki anlatamam size takmamaya çalışıyorum inanın ki sonra bir arkadaşım hamile kalıyor yine acılarım tekrarlıyor sabaha kadar ağlıyorum tutamıyorum göz yaşlarımı
İnanın ki tüp bebeği denemememin tek sebebi tekrar bir hayal kırıklığı yaşamamak.
Bende öyle diyorum inşaallah imtihanımız kolay geçer çabukta biter ne denilebilir ki allah hepimize sabır nasip etsincanim yalniz degilsin bende bebek ozlemi cekiyorum etrafimda bebegi olanlari goruyorum onlar adina seviniyorum kendi adima uzuluyorum nie benimde olmuyor diye kac kere aglamakli allaha yalvardim benide anne yapsin diye hayirli bir evlat versin diye rabbimin bildigi var demekki zamani var demekki diye artik dusunuyorum rabbim vericegi zamani bilir bizimde imtihanimiz buymus demekki
Alerji durumu yoksaİnanın kafamdan çıkarmayı çok denedim inşaallah başarabilirm tedavimi bırakmak istemiyorum ama ilaçlara kilo verme sebebiyle ara verdim kilo vermeye devam etmek istiyorum çok teşekkür ederim az da olsa morel oldunuz bana inşaallah en kısa zamanda hepimiz meleklerimize kavuşuruz hayvan sahiplenmek isterdim ama yaklaşamıyorum dokunamıyorum çok seviyorum ama
2.5 yil cok az sabır ve umut lazım guç lazım yeter ki isteyin bu zamanda cocugu olmayan yok er ya da gec olur yumurta ve sperm varsa sorun yok simdiden hayaller kur pozitif dusun..Nerden nasıl başlasam...
Yorgun bitkin bedenim 2.5 yıldır bebek hasreti çekiyoruz türlü tedaviler gördüm ama olmadı hala bekliyorum bekliyorum bekliyorum ama dayanamıyorum artık.Arkadaşlarımın hamilelik haberlerini duyuyorum çok seviniyorum ama eve geldiğimde gözlerimden akan yaşları tutamıyorum beni gören üzülen eşime dahada üzülüyorum.Ne zaman bitecek imtihanım ne zaman kavuşucam bebeğime ne zaman bende anneyim diyebileceğim çok yoruldum insanların bana acıyarak bakmasından her şeyden çok çok yoruldum psikolojim kaldırmıyor artık...
Eşim ilk göründü çok şükür onda bir sorun çıkmadı sonra ben gittim doktora doktor olur diyor sabır diyo kilo vermemi istiyor bekliyoruz işteSebebi ne peki doktorlar ne dşyor eşinizde göründü mü ?
Sopan kürü Uygulaması var tüm içi temizliyor adetleri düzene sokuyor . Onu denesene .Eşim ilk göründü çok şükür onda bir sorun çıkmadı sonra ben gittim doktora doktor olur diyor sabır diyo kilo vermemi istiyor bekliyoruz işte
Denedim bi kere 15 gün içtim bana faydası oldu mu bilmiyorumSopan kürü Uygulaması var tüm içi temizliyor adetleri düzene sokuyor . Onu denesene .
Olmadı baska doktorlara da git sadece bir taneyle olmaz zatenDenedim bi kere 15 gün içtim bana faydası oldu mu bilmiyorum
amin cnm benim rabbim su maberek gunlerde bizleride sevindirsin kucaklarimizi doldursunBende öyle diyorum inşaallah imtihanımız kolay geçer çabukta biter ne denilebilir ki allah hepimize sabır nasip etsin
Bizim apartman görevlimizin 11 yıl sonra oldu iki kızı.Kimbilir ne kadar harcadılar masraflara,kaç defa umutları kırıldı,kaç defa hayal kırıklıkları yaşadılar.Ama nurtopu gibi iki evlatları oldu.Allahtan ümidinizi kesmeyin.Nerden nasıl başlasam...
Yorgun bitkin bedenim 2.5 yıldır bebek hasreti çekiyoruz türlü tedaviler gördüm ama olmadı hala bekliyorum bekliyorum bekliyorum ama dayanamıyorum artık.Arkadaşlarımın hamilelik haberlerini duyuyorum çok seviniyorum ama eve geldiğimde gözlerimden akan yaşları tutamıyorum beni gören üzülen eşime dahada üzülüyorum.Ne zaman bitecek imtihanım ne zaman kavuşucam bebeğime ne zaman bende anneyim diyebileceğim çok yoruldum insanların bana acıyarak bakmasından her şeyden çok çok yoruldum psikolojim kaldırmıyor artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?