- 11 Aralık 2015
- 2.039
- 6.224
- 158
- 41
- Konu Sahibi Kahve kokulu
-
Bu konulara ne yazsam anlamsız kalıyor çünkü ancak bunu yaşayanlar bilir gercekten . Dr a gitmiş olduğunuzu düşünüyorum bu süreçte eğer istediğiniz sonucu anlamadıysanız bence farklı dr da deneyin benim eşim her zaman iki farklı dr tarafından takip edilmekten yanadır . Rabbim hayırlısını en kısa zamanda en doğru zamanda sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşallah Rabbim aratmasin kucaklarımızı boş bırakmasın verdiğinde kıymet bilmez etmesin.Nerden nasıl başlasam...
Yorgun bitkin bedenim 2.5 yıldır bebek hasreti çekiyoruz türlü tedaviler gördüm ama olmadı hala bekliyorum bekliyorum bekliyorum ama dayanamıyorum artık.Arkadaşlarımın hamilelik haberlerini duyuyorum çok seviniyorum ama eve geldiğimde gözlerimden akan yaşları tutamıyorum beni gören üzülen eşime dahada üzülüyorum.Ne zaman bitecek imtihanım ne zaman kavuşucam bebeğime ne zaman bende anneyim diyebileceğim çok yoruldum insanların bana acıyarak bakmasından her şeyden çok çok yoruldum psikolojim kaldırmıyor artık...
Kafaya takmayarak başla .Hayatının merkezine koyma bu olayı . Çevremde o kadar çok olmasa da olur dedikten sonra hamile kalan var ki ....
Ne güzeel Rabbim nasip etmiş İnşaallah sabırsızlıkla bekliyorumKuzenimin 4yildir bebeği olmuyordu. Çok üzüldüğü için bebek mevzusunu o acmadıkça hiç konuşmadık. Ekimde kardeşi evlendi ve tak iki ay sonra kardeşi hamile kaldı. Hiç birimiz sevinemedik o üzülecek diye ama Rabbim o kadar büyük ki kardeşinden bir ay sonra kuzenim sürpriz bir şekilde tedavisiz hamile kaldı. Allah'tan umudunuzu kesmeyin dua edin bitkisel kürler deneyin insAllah Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir evlat verir.
Allah bağışlasın inşaallah olucak Rabbim ol desin yeterki ama işte sabırÜç düşğkte benden hergun vurulan igneler kan pohtılasması yzuunden ama smdi tatlıs bi kızım varümidinizi kaybetmeyin
Bi kaç yöntem denedim ama sülük denemek istiyorum olmazsa korkuyprum galiba birazkıyamam size Vallahi.
ama Rabbimden ümit kesilmez bol dua edin.birde alternatif tıbba yönelseniz biraz denediniz mi hiç..
vücut temizliği vs.
eşiniz ve sizin yapmanız gerekiyor. bir araştırın derim.
Rabbim isteyen herkeze içindede bize nasip etsin kuzenim evlendi ikinci ayında hamile kaldı bana söyleyemiyormuş üzülüyormuş arayamamış başkaları söylüyor bunu bana o zamanda çok üzülmüştüm o şekilde davrandı diye ama bilmiyorum galiba nasıl davransa üzülürdüm...O kadar fazlayız ki.. Ama bir o kadar eksik...
Allah sabrını verirken evlatlarımızıda nasip etsin inşallah.
Bende bu durumdan müzdaribim ve çevrem anlamayan insanlarla dolu ne yazıkki.
Herşeyi geçtim insanın gözüne gözüne sokmaları sanırım bir gün birine patlatacak beni...
Çok doktora gittim polikistik overim ben ileri derecede stres spor sağlıklı beslenmek şart ...inşaallah Rabbim hepimizin ne duası varsa hayırlısıyla kabul buyursunBu konulara ne yazsam anlamsız kalıyor çünkü ancak bunu yaşayanlar bilir gercekten . Dr a gitmiş olduğunuzu düşünüyorum bu süreçte eğer istediğiniz sonucu anlamadıysanız bence farklı dr da deneyin benim eşim her zaman iki farklı dr tarafından takip edilmekten yanadır . Rabbim hayırlısını en kısa zamanda en doğru zamanda sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşallah Rabbim aratmasin kucaklarımızı boş bırakmasın verdiğinde kıymet bilmez etmesin.
Spor yapmak
Sağlıklı beslenmek
Stresten uzak durmak
Bunlarla birlikte sorun bulunmadıysa ben kürleri her zaman işe yarar buluyorum ve tabiki dua . Bunu zaten sizlerde biliyorsunuzdur . Allah yardımcınız olsun
Evet stres yapmamam gerekiyor ama unutmak mümkün değil bugün markete çıktım eski ev sahibim yaşlı bi teyze karşılaştık ilk sorusu bebek varmı yok dedim sinirle unutmak istesemde unutturulmuyor...Amiiinnn sizinde içinide ne dua varda hayırlısıyla kabul olur inşaallahKahve kokulu canım bak bu yorum çok doğru önce hayatının merkezine koyup sürekli düşünmekten vazgeç o zaman oluyor etrafımda evlat hasreti çeken pek çok kişinin öyle oldu emin ol bı tanıdığım tam 20 yıl sonra evlat sahibi oldu bide bu tarafından bak 2 yıl nerde 20 nerde Allah'ım tez zamanda sağlıkla bütün isteyenlere evlat nasip etsin inşallah
stresten arınmak gerekıyor.arkadaşım vardı onlarda baya strese gırdı tedavı bıle oldular. tatıle çıktılar ve tatılde hamıle kalmış...gecikme sonrası öğrenıyor hamıle kaldığını.ikincide arkadan gelıyor hemen.Bi kaç yöntem denedim ama sülük denemek istiyorum olmazsa korkuyprum galiba biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?