Bebek..hayat..imtihan...

Bende 3 yıldır bekleyenlerdenim 4.yıla az bile kaldı hatta 1 aşılama 2 tüp bebek maddi manevi bitiklik umutsuzluk heyecansızlık çaresizlik ve çevremde istemeden hamile kalanlarla dolu. Ne yapacağımızı bilmiyoruz beklentimiz yok vazgeçtiğim bile oluyor hergün.çok zor tadamamak çok acı..

Tam tersi daha çok üzüyor emin ol.. Benim arkadaşımın birinin haberini eşimden aldım. Ve hassasiyetimi bildiği için ona göre verdi haberi çok etkilenmedim. Ama bir tanesi daha kocasına söylemeden hamileyim çığlıklarıyla aradığında yıkıldım. Telefonu kapatmadan ağlamaya başladım. Tabi farkına bile varmadı üzüntümün.Üzüntüm kıskançlık kesinlikle değil bu tamamen konunun hassaslığı...Bence kuzenin çok doğru bir hareket yapmış emin ol kendi söyleseydi kitlenir kalırdın benim gibi... Hayırlı evlatlar olsunlar inşallah bizede hayırlı olanlar nasip olsun.

Rabbim isteyen herkeze içinde bizede hayırlısıyla nasip etsin güzel temennileriniz dualarınız için teşekkür ederim ayrı bi umut oldunuz hepiniz hikayeleriz .Rabbim daha fazla kimseye aratmadan hayırlısıyla nasip etsin cennet kokulumu

29 yaşındayım.3ay 27 gün evli kaldım.Evlendimde 27 yaşındaydım.Bebeğim olaun yuvam olsun dedim olmadı.Geçen kuzenim doğum yaptı.Aynı zamanda evlendik.Herkes doğuracağı günü saydı bende mahkeme günü saydım.Hayırlısı herşeyin tabiki.Daha aday adayı bile yok.Allahım yardım rtsin hepimize.

Allah yardımcınız olsun özel olmazsa ayrılık nedeni nedir

K
Allah yardımcınız olsun özel olmazsa ayrılık nedeni nedir
Önce altınlarımı istediler sattılar sonra bilezikleri istediler.Maaş kartıma el koydu bana harçlık veriodu.Ne kadar borcumuz var dediğimde evin erkeği benim şirket ortağımıyız diyordu.En sonda kayınbaba olucak insan benden kefil olmamı istedi.Oğlum bana kefil olucak sende imza ver dedi.Bende oğlunuz size yardım etsin ama ben imza verip kefil olamam dedim.Oğluda ben zaten aileme yardım yaparım imza verirsen ailemden ve benden yıldız lazanacaktın.Sen imza vermedin yıldız kazanamadın dedi.Ben boşanmak istiyorum dedi.Hatırladıklarım bu kadar.

Acınacak bi durum yok.. İnşallah biran önce kavuşursunuz.. Daha yeni sayılırsınız.

Aminnn

Allah en hayırlı es adayı ile en hayırlı sağlıklı bebeği nasip etsin.cok gencsiniz ben 32 yaşımın başındaydim evlendigimde.35 yaşında anne oldum.o yüzden hiccccc üzülmeyin işiniz varmış maaşınız varmis kurtulmuşsunuz kan emici asalaklardan.hatta inşallah hayırlı yeni eş adayınız coookkkk yakışıklı ve babadan görgülü ve zengin olsun.duami da tam yapayım:) sevgiler

Çok teşekkür ederim.Çok naziksiniz.Aminnnn.Ama bebek görünce çok kötü oluorum.Allah herkesi mutlu etsin asla kıskanmıorum.Sadece çok hayal kurmuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…