- 12 Mayıs 2018
- 123
- 88
- 13
- 47
- Konu Sahibi Kahve kokulu
-
kromozom bozukluğu nasıl anlaşılıyor tüp bebkte özel bir işlem mi yapılacak peki kromzom bozukluğunaBizim de 5 senedir olmuyor
EŞİmde morfoloji sorunu ve ileri hareket azlıgı bende pco var derken , dün öğrendik ki eşimde kromozom bozuklugu da varmıs
Dünya basıma yıkıldı
Belki doğal yoldan bir mucize olur derken simdi doğal yoldan hamile kalmak da istemiyorum
Gecen yaz iki olumsuz asılamam oldu bu ay tüp tedavisine baslayacagız
tüp bebek öncesi eşimle kandan genetik tarama testi yaptırdık canımkromozom bozukluğu nasıl anlaşılıyor tüp bebkte özel bir işlem mi yapılacak peki kromzom bozukluğuna
anladım cnm hakkımızda hayırlısı onu biz de yaptıralımtüp bebek öncesi eşimle kandan genetik tarama testi yaptırdık canım
eşimde hafif bir prüz cıktı
bu prüz olunca tüp bebeği muhakkak pgt li yapmaları gerekıyormus
Bende pco var kızlar çok zor tedaviler gördüm klomenler iğneler ama yıldım artık bu tedavilerle aldığım 30 kilo beni dahada bitirdi yazamadım size ama doktorum aldığım kiloların beni dahada zora soktuğunu söyledi bende kilo vermeye başladım reglim az buçuk düzene girdi gibi aylardır diyet yapıyorum 17 kilo verdim ama yıldım artık eşim o kadar destek ki anlatamam size takmamaya çalışıyorum inanın ki sonra bir arkadaşım hamile kalıyor yine acılarım tekrarlıyor sabaha kadar ağlıyorum tutamıyorum göz yaşlarımı
İnanın ki tüp bebeği denemememin tek sebebi tekrar bir hayal kırıklığı yaşamamak.
Sen ne durumdasın tedavi vsanladım cnm hakkımızda hayırlısı onu biz de yaptıralım
ben tüp başlamayı düşünüyorum artık canım bi yerlerden başlamak gerek aşılamam olumsuzdu biliyorsun umarım emeklerimiz karşılığını bulur bu kez öncesinde histeroskopi yapıyormuş doktorum umarım zor bir işlem değildirSen ne durumdasın tedavi vs
evet biliyorum ben de başladım tüp serüvenine :)ben tüp başlamayı düşünüyorum artık canım bi yerlerden başlamak gerek aşılamam olumsuzdu biliyorsun umarım emeklerimiz karşılığını bulur bu kez öncesinde histeroskopi yapıyormuş doktorum umarım zor bir işlem değildir
transferden önce bakmak lazım dedi rahimin içine her ihtimale karşı..hsg çekilmşştim bişe çıkmadı amaevet biliyorum ben de başladım tüp serüvenine :)
cok zzor geliyor bu süreçler ama mecburu ne yapalım ınsallah tutsa bari
histeroskopi ne için istedi?
Anladım canım belki benden de isterlertransferden önce bakmak lazım dedi rahimin içine her ihtimale karşı..hsg çekilmşştim bişe çıkmadı ama
aminnnnnRabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.... her zaman namazimda duam su Allahim isteyen herkese hayirli bi evlat nasip et diye...
Olacak bir gün bebeginizBuraya yazıpta hamile kalan yada doğum yapan var mı merak ediyorum ben üç yılı devirdim halaa tık yokbir gün gelicek olan meleğimi beklemeye devam ediyorum
İnşaallah o günü umutla bekliyorumOlacak bir gün bebeginiz
İçimden öyle demek geldi dediklerim cogu zaman çıkar beni haberdar edin mutlaka :)İnşaallah o günü umutla bekliyorum
10 gün gecikmem var ve belirtiler yaşıyorum ama olumsuz sonuç alırım diye test bile yapamıyorum belkide sizin dediğiniz gibi olur inşaallah olurİçimden öyle demek geldi dediklerim cogu zaman çıkar beni haberdar edin mutlaka :)
O zaman hayırlı olsun şimdiden10 gün gecikmem var ve belirtiler yaşıyorum ama olumsuz sonuç alırım diye test bile yapamıyorum belkide sizin dediğiniz gibi olur inşaallah olurhaber vermem miii veririm tabikii tabikiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?