Bebek..hayat..imtihan...

Slm arkadaslar bende uc sene icinde iki kimyalsal gebelik yasadiktan sonra doktorum miyom ameliyati olmam gerektigini söyledi gelecek ayin 12sine ameliyat icin randevu verdi.rahim duvarinda bulunan miyom Ben gebelige hemde düsüslere sebepmis Allahim bu mubarek gunlerde yapilan dualari Kabul eylesin.kimsenin kucagini bos birakmasin

Alti yil bende cektim o cileyi alti yil dile kolay.kimse sana acimiyor meraketme sana oyle geliyor.hic pes etme umidini kaybetme.duani et ezan okunurkenseher vakti cok dua et.ezan lar da hep iste hep hic vazgecme.sen cabani harca elinden geleni ysp tedaviye ara ver dinlen yine devam et ama umidunu kaybetme.stres ve uzuntu en buyuk dusman insallah su mubarek ayda saglikli bir evlada kavus...amin.iki kizim var simdi dogal yoldan iki tup iki asilsma negatif birsuru tedavi ameliyat....istemiyorum bittim dedigimde hamile kaldim sadece tek iliskiyle kafamdan attim ve oldu kaderinde vsrsa olur dua et hep et hic vzgevme..

kromozom bozukluğu nasıl anlaşılıyor tüp bebkte özel bir işlem mi yapılacak peki kromzom bozukluğuna

kromozom bozukluğu nasıl anlaşılıyor tüp bebkte özel bir işlem mi yapılacak peki kromzom bozukluğuna
tüp bebek öncesi eşimle kandan genetik tarama testi yaptırdık canım
eşimde hafif bir prüz cıktı
bu prüz olunca tüp bebeği muhakkak pgt li yapmaları gerekıyormus

Kilo pconun enbüyük düşmanı
Tüp bebek aşılama bunları kenara bırakın biraz düzene sokun hayatınızı
Her endokrin ve kadın doğuma gittiğimde sakın kilo alma uyarısını alıyorum ki kilom yok
Kilo aldıkça testesteronda artış östrojende azalış oluyo bu hem dengeni bozuyo hem hamilelik şansın düşüyo
Spora gidin sıkılırsanız stüdyo derslerine gidin pikates zumba gibi
Kas hareketleriyle testesteronun etkileri gerçekten azalıyo

Canım herkesin bir imtihanı var bu hayatta. Tıp o kadar ilerliyor ki illa olur. Bence olmamasında stres büyük etken. Biraz bbek konusunu kafadan çıkar eşinizle güzel bir tatil yapın. Bence olur neden olmasın.

evet biliyorum ben de başladım tüp serüvenine :)
cok zzor geliyor bu süreçler ama mecburu ne yapalım ınsallah tutsa bari

histeroskopi ne için istedi?

evet biliyorum ben de başladım tüp serüvenine :)
cok zzor geliyor bu süreçler ama mecburu ne yapalım ınsallah tutsa bari

histeroskopi ne için istedi?
transferden önce bakmak lazım dedi rahimin içine her ihtimale karşı..hsg çekilmşştim bişe çıkmadı ama

Buraya yazıpta hamile kalan yada doğum yapan var mı merak ediyorum ben üç yılı devirdim halaa tık yok bir gün gelicek olan meleğimi beklemeye devam ediyorum

İçimden öyle demek geldi dediklerim cogu zaman çıkar beni haberdar edin mutlaka :)
10 gün gecikmem var ve belirtiler yaşıyorum ama olumsuz sonuç alırım diye test bile yapamıyorum belkide sizin dediğiniz gibi olur inşaallah olur haber vermem miii veririm tabikii tabikiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…