Netten bakmama rağmen beğenebileceğim birşeyler göremedim.
Bununla ilgili çok kısıtlı siteler var ayrıca.
Sırf bu hazırlıklar için sipariş verebileceğim ve malzemeleri,görselliği güzel olan bildiğiniz site adresi var mı arkadaşlar?
Emin önü'nden bu hazırlıklarını tamamlayan ve memnun kalan arkadaşlar var mı peki?
Canim istanbul ziyaretimde Eminonu Havuzlu Han'a gitmistim orada cicili bicili susler var.Pazarliga da gayet aciklar.
internet'de ise gittigidiyor'da secenekler var.
MErhaba kısmetse bizim oğluşumuzda aralıkta dünyaya gelicek kısmetse bir kızım var ama onda çok acamiydim birçok şeyi düşünememiştim.
Bu defa daha farklı daha bilinçliyim tabi bu arada kızım 9 yaşında tecrübeliyim :) Şimdi oğlumun doğumu için (Allah hayırlısı ile kucağımıza almak nasip etsin cümlemize) mevlüt şekeri için internetten buldum patik ördüm 50 tane beyaz 50 tane mavi minik patikler.Şimdi biraz araştırdım büyük tuhafiyelerde bütün malzemeler var kurdele nazar boncuğu ve tüle sarılmış lavanta ile süslüycem birde kızımın oyuncak beşiği vardı onuda tülle süslüycem ve içine bu patikleri dizicem bütün hazırlıklar bitince eklerim resimleri.Ben aslında çok becerikli değilim ama burda netten araştırarak yapıyorum.
Birde kapı süsü hazırlıycam onuda nette bakarak yapıcam.Lohusa şerbetini netten tarifini buldum denedim güzel oldu kısmetse onude mevlüte yapıcam burda plastik malzeme satanlarda lohusa şerbeti için minik bardaklar var plastik onlardan alıcam.Ha bu arada mevlüt şekerleri için excellde yazılar yazdım onlarıda doküp zımbalıycam.Ben böyle hazırlıklar yapıyorum.