Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar merhaba dert değil ama kafama taktığım bir durum var sizden fikir istiyorum. Benim uzun yıllara dayanan bir arkadaşlığımın olduğu bir arkdaşım var. Evlendi hamileyken ayrıldı ciddi maddi sorunlar yaşadı vs kısacası maalesef şuan durumu iyi değil. Ben onun bebeğine hediye olarak toplu olarak bir alışveriş yapmayı düşünüyordum fakat bugün sohbet muhabbet sırasında bazı şeylerin çok zoruna gittiğini bebeğinin şartlarını başka bebeklerle kıyaslandığını en basitinden her bebeğin bi künyesi olduğundan fakat onun bebeğine alamadığından vs bahsetti ( kesinlikle almam için söylenmiş birşey değildi ima etmedi yani bunu belirteyim) ben çocuğuna künye almaya karar verdim ama eşim durumu iyi olmadığı için çok gereksiz olduğunu ve alışveriş yapıp ihtiyaçlarını karşılamamı söylüyor. Siz olsanız ne yapardınız kararsız kaldım ve maalesef hem alışveriş yapıp hem bileklik alacak kadar param Yok
Kızımın künyesi var ama takmıyoruz dışardan gören acıyo mu yani künyesi yok diye. Bence arkadaşınız künye alın diye söylemiş. Durumunuz olsa tamam ama durumunuzda yok. O kadar zor durumda olan künyeyi düşünmez bence bebeklerin çok eksikleri oluyo. Beziydi kıyafetiydi.Arkadaşlar merhaba dert değil ama kafama taktığım bir durum var sizden fikir istiyorum. Benim uzun yıllara dayanan bir arkadaşlığımın olduğu bir arkdaşım var. Evlendi hamileyken ayrıldı ciddi maddi sorunlar yaşadı vs kısacası maalesef şuan durumu iyi değil. Ben onun bebeğine hediye olarak toplu olarak bir alışveriş yapmayı düşünüyordum fakat bugün sohbet muhabbet sırasında bazı şeylerin çok zoruna gittiğini bebeğinin şartlarını başka bebeklerle kıyaslandığını en basitinden her bebeğin bi künyesi olduğundan fakat onun bebeğine alamadığından vs bahsetti ( kesinlikle almam için söylenmiş birşey değildi ima etmedi yani bunu belirteyim) ben çocuğuna künye almaya karar verdim ama eşim durumu iyi olmadığı için çok gereksiz olduğunu ve alışveriş yapıp ihtiyaçlarını karşılamamı söylüyor. Siz olsanız ne yapardınız kararsız kaldım ve maalesef hem alışveriş yapıp hem bileklik alacak kadar param Yok
Bence para verin o istediğini alsın. O daha çok ikrama geçer. Dıygunuzu anlıyorum ama durumunuz yoksa k0nyeye zorlamayın. Hem belki daha çok üzülür kendini kötü hisseder keşke söylemeseydim istemişim gibi algıladı diye.Arkadaşlar merhaba dert değil ama kafama taktığım bir durum var sizden fikir istiyorum. Benim uzun yıllara dayanan bir arkadaşlığımın olduğu bir arkdaşım var. Evlendi hamileyken ayrıldı ciddi maddi sorunlar yaşadı vs kısacası maalesef şuan durumu iyi değil. Ben onun bebeğine hediye olarak toplu olarak bir alışveriş yapmayı düşünüyordum fakat bugün sohbet muhabbet sırasında bazı şeylerin çok zoruna gittiğini bebeğinin şartlarını başka bebeklerle kıyaslandığını en basitinden her bebeğin bi künyesi olduğundan fakat onun bebeğine alamadığından vs bahsetti ( kesinlikle almam için söylenmiş birşey değildi ima etmedi yani bunu belirteyim) ben çocuğuna künye almaya karar verdim ama eşim durumu iyi olmadığı için çok gereksiz olduğunu ve alışveriş yapıp ihtiyaçlarını karşılamamı söylüyor. Siz olsanız ne yapardınız kararsız kaldım ve maalesef hem alışveriş yapıp hem bileklik alacak kadar param Yok
Künye ihtiyaç değil bir lüks. Bu durumdayken ona üzülmesine şaşırdım doğrusu. Altın takabilir veya düşündüğünüz gibi alışveriş yapabilirsiniz.Arkadaşlar merhaba dert değil ama kafama taktığım bir durum var sizden fikir istiyorum. Benim uzun yıllara dayanan bir arkadaşlığımın olduğu bir arkdaşım var. Evlendi hamileyken ayrıldı ciddi maddi sorunlar yaşadı vs kısacası maalesef şuan durumu iyi değil. Ben onun bebeğine hediye olarak toplu olarak bir alışveriş yapmayı düşünüyordum fakat bugün sohbet muhabbet sırasında bazı şeylerin çok zoruna gittiğini bebeğinin şartlarını başka bebeklerle kıyaslandığını en basitinden her bebeğin bi künyesi olduğundan fakat onun bebeğine alamadığından vs bahsetti ( kesinlikle almam için söylenmiş birşey değildi ima etmedi yani bunu belirteyim) ben çocuğuna künye almaya karar verdim ama eşim durumu iyi olmadığı için çok gereksiz olduğunu ve alışveriş yapıp ihtiyaçlarını karşılamamı söylüyor. Siz olsanız ne yapardınız kararsız kaldım ve maalesef hem alışveriş yapıp hem bileklik alacak kadar param Yok
Yok gibi birşey. Eski eşinden gelen hiçbirşeyi kabul etmek istemiyor o kadar kötü ayrıldılarBi sey merak ettim. Cocugun babasi nerde? Hicbir destegi yok mu
Öyle sacma sey mi olur. Kendi icin degil cocugu icin alacak. Sonucta o da cocugun babasiYok gibi birşey. Eski eşinden gelen hiçbirşeyi kabul etmek istemiyor o kadar kötü ayrıldılar
Biraz karışık durumlarÖyle sacma sey mi olur. Kendi icin degil cocugu icin alacak. Sonucta o da cocugun babasi
Hayrilisi olsun. Durum tuhaf anlasilanBiraz karışık durumlar