Bebek hediyesi

O tür şeyler bana hep fazlalık gibi gelir ya da zarar verirmiş gibi bebeğe ...Siz alışveriş yapın bence çeyrek taksanız arkadaşınıza pek güvenemedim bozdurup işe yaramayacak saçma şeyler alabilir .Ama sizin gönlünüz rahat eder ihtiyaçlarını alırsanız.

Arkadaşınızda tuhafmış yani sanki bebeğinin tüm herşeyi tamamda künyesi eksik.Once ihtiyacı olan şeyleri düşünmeli.Esiniz haklı bence en ihtiyacı olan şeylerden bir alışveriş yapıp vermeniz daha mantikli

Arkadaşlar merhaba dert değil ama kafama taktığım bir durum var sizden fikir istiyorum. Benim uzun yıllara dayanan bir arkadaşlığımın olduğu bir arkdaşım var. Evlendi hamileyken ayrıldı ciddi maddi sorunlar yaşadı vs kısacası maalesef şuan durumu iyi değil. Ben onun bebeğine hediye olarak toplu olarak bir alışveriş yapmayı düşünüyordum fakat bugün sohbet muhabbet sırasında bazı şeylerin çok zoruna gittiğini bebeğinin şartlarını başka bebeklerle kıyaslandığını en basitinden her bebeğin bi künyesi olduğundan fakat onun bebeğine alamadığından vs bahsetti ( kesinlikle almam için söylenmiş birşey değildi ima etmedi yani bunu belirteyim) ben çocuğuna künye almaya karar verdim ama eşim durumu iyi olmadığı için çok gereksiz olduğunu ve alışveriş yapıp ihtiyaçlarını karşılamamı söylüyor. Siz olsanız ne yapardınız kararsız kaldım ve maalesef hem alışveriş yapıp hem bileklik alacak kadar param Yok

Bence alışveriş yapın , künye şu aşamada olsa da olur olmasa da. Daha ciddi ihtiyaçları için alışveriş yapmak daha mantıklı geldi bana

Arkadaşlar merhaba dert değil ama kafama taktığım bir durum var sizden fikir istiyorum. Benim uzun yıllara dayanan bir arkadaşlığımın olduğu bir arkdaşım var. Evlendi hamileyken ayrıldı ciddi maddi sorunlar yaşadı vs kısacası maalesef şuan durumu iyi değil. Ben onun bebeğine hediye olarak toplu olarak bir alışveriş yapmayı düşünüyordum fakat bugün sohbet muhabbet sırasında bazı şeylerin çok zoruna gittiğini bebeğinin şartlarını başka bebeklerle kıyaslandığını en basitinden her bebeğin bi künyesi olduğundan fakat onun bebeğine alamadığından vs bahsetti ( kesinlikle almam için söylenmiş birşey değildi ima etmedi yani bunu belirteyim) ben çocuğuna künye almaya karar verdim ama eşim durumu iyi olmadığı için çok gereksiz olduğunu ve alışveriş yapıp ihtiyaçlarını karşılamamı söylüyor. Siz olsanız ne yapardınız kararsız kaldım ve maalesef hem alışveriş yapıp hem bileklik alacak kadar param Yok
Kızımın künyesi var ama takmıyoruz dışardan gören acıyo mu yani künyesi yok diye. Bence arkadaşınız künye alın diye söylemiş. Durumunuz olsa tamam ama durumunuzda yok. O kadar zor durumda olan künyeyi düşünmez bence bebeklerin çok eksikleri oluyo. Beziydi kıyafetiydi.

İhtiyacı olan şeyleri almak daha mantıklı.Künye bilezik falan çocuklar için çok saçma yaaa...Ben bile takmıyorken bilmiyorum bu düşünce bana fazla...

Ne alaka künye ya benim çocuğumnda yok hiç olsun diye aklım bile gelmedi
İhtiyaçları daha önemli

Bence künye şu durumda çok da gerekli bir şey değil. Ayrıca ben çocuklara öyle altın künye küpe vs takılmasına karşıyım 50 lira için adam öldüren var Allah muhafaza 🙄

En iyisi imkanınız ölçüsünde altın takın. Alışveriş yapmanızı tavsiye etmem çünkü her annenin kendi zevki ve hevesi doğrultusunda bebeğini giydirmesi onu mutlu eder.

Şahsen oğluma hediye getirenlerden yalnızca yengesinin aldıklarını severek giydirdim.

Ben yakın arkadaşlarıma bebek sepeti hediye ediyorum.
İçine aklınızın gelebileceği her şeyi alıyorum oyuncak, kıyafet, tarak vs.
Alamadıklarından değil, aksine daha fazla almasınlar benim de katkım olsun, bebekler çok çabuk büyüyor ve ihtiyaç oluyor diye.

Künye benim çocuklarıma alınmak istendi ve aldırmadım kimseye, çöpe giden hatıralık diye saklanan bir şey.
Hatıra diye oyuncak saklarım, eldiven saklarım ne yani künye?

Bence para verin o istediğini alsın. O daha çok ikrama geçer. Dıygunuzu anlıyorum ama durumunuz yoksa k0nyeye zorlamayın. Hem belki daha çok üzülür kendini kötü hisseder keşke söylemeseydim istemişim gibi algıladı diye.

Ben iki çocugumada almadım künye alsam alırdım ama künye ne ya hiç aklıma gelmedi siz eksik gedik ihtiyaç alın bol bol bez alın

Künye ihtiyaç değil bir lüks. Bu durumdayken ona üzülmesine şaşırdım doğrusu. Altın takabilir veya düşündüğünüz gibi alışveriş yapabilirsiniz.

Bi sey merak ettim. Cocugun babasi nerde? Hicbir destegi yok mu

Künye ihtiyaç mıymış hiç bilmiyordum🤦

Back
X