- 22 Ocak 2017
- 2.817
- 4.745
- 83
- Konu Sahibi kackaloribu
-
ne kadar terbiyesizler yaKızlar selam,
Sinirimi atmaya yine size geldim.
Daha önceki konularımı hatırlayanlar benim hayatımı da hatırlarlar..
Şimdi ki işyeri sorunum şu ki; bir arkadaşımızın (çook iyidir, çok severim) bebeği oldu, herkes para verecek ve altın alınacakmış..
Su an ki personel sayımız 10 ben dahil. (bizim birimde), yani para toplayan kişi sayısı da 9.
Herkes 200 lira veriyormuş. 1800 liraya cumhuriyet altını mı ne alacaklarmış, bundan önceki tüm çocuğu olanlara da böyle takılmış.
Bende durumum müsait değil, maaşı alınca ben ayrıca hediyesini alırım dedim, niyetim takım almak ucuzundan.
Hepsi birden öyle olmaz biz ayarladık vs demeye başladılar ki ağlayacaktım o an.
Bende durumum müsait değil bu parayı veremem evet X i bende severim ama elimden gelen bişe yok şu an dedim.
Olay uzadı da uzadı. Şöyle yap böyle yap borç al bilmem ne gereksiz söylemler bende ağladım yerime gittim.
Sonra gelmişler noldu neden ağladın büyütecek ne var çocuk muyuz diyorlar.
Bende çocuk olmadığımı, hesabımı benim bilebileceğimi ve 200 tl yi vermemin mümün olmadığını, maaşı alınca bi takım alıp hediye edeceğimi söyleidim.
Ben ayrım yapıyormuşum, onlara hiç birşeyde uymuyormuşum bi de azar işittim.
Hayır eziyorlar beni açık açık farkında değiller. Söylüyorum anlamıyorlar. Zaten samimiyet kurmuyorum en son beni ayakkabım ve hırkamdan dolayı aşağılamışlardı ve ondan beri kırgındım onlara. Şimdi yine beni ezikleyip yerin dibine soktular.
İnsanlardan nefret ediyorum artık ya. Durumunu izah ediyorsun yine anlamıyorlar. Hayır napayım nasıl sokayım kafanıza anlattıklarımı bilmiyorumki..
Patron da dahil oldu bu olaylara, ben ağlak güçsüz oldum tabi herkesin gözünde. öyle işte...
zorla kattilar cok sacma ya sirf o okuldayim diye vermek zorunda miyim?gecenlerde yine 3 kisinin cocugu dogmus onun icin toplayacagiz dediler bu sefer vermem.kimseyi tanimadigim halde niye vereyim kiTanımadıgınız insanların hediye olayına katıldınız mi
Aynen oyle. Ben kendim hallederim ısını bu sefer beni dahil etmeyin dıyın.zorla kattilar cok sacma ya sirf o okuldayim diye vermek zorunda miyim?gecenlerde yine 3 kisinin cocugu dogmus onun icin toplayacagiz dediler bu sefer vermem.kimseyi tanimadigim halde niye vereyim ki
Valla ben bankaciyim unvanı yonetici olanlar ile olmayanlar aynı oranda katılmıyor hediyelere...mesela gişe personeli 10 TL veriyorsa portföy yöneticisi ve operasyon yöneticisi 20ser TL verir.benim düğünümde başka bir bankada çalışırken koca bir şube müdür dahil birleşip tam altın takmıştı 6sene once.ben hiç yadirgamadim.adam başı 200tl ne demek.cok merak ettimnerede çalışıyorsunuz ben de ankaradayiim.ozelden de yazabilirsiniz yazmak istemezseniz de anlarım dert degilevet canım maalesef beni anlamiyorlar cünkü onlar çok iyi maaş kazaniyorlar
Canim nasıl oldu bu kadar borç?İş falan mı kurdunuz?eşim çalışıyor icra geldi herşeyimiz gitti çok borca girdik o yüzden ikimizin maaşıda borca gidiyor nerdeyse. zar zor fatura ödüyoruz doğlagaz açmicaz bu yıl maalesf. ailem benim başka şehirde maalesef yardım etmiyorlar. aramız kötü.
eşimin de annesi var o da beni istemiyor evinde. bi lokma yediğim gözüne geliyor. çocuğuma bakıyor işte. en azından o akşama kadar sıcak evde..
ikimiz asgari ücret alıyoruz. geçen yıl sonu battık.. bittik.. tükendik.. toplayamıyoruz. borcu borca kapatıp, faiz vermekten borcumuz 1 ken 3 oldu.. çok zordayız anlatamam. ama napalım.. sınavmış.. geçecek eminim.
Resmen psıkolojık sıddet goruyorsunuz?? Imkanınız varsa o ınsan musveddelerının yanından ayrılın derım.eski olduğunu söyleyip aşağılamışlardı o zamanda konu açmıştım çok üzülmüştüm..
mühendislik proje firmasında çalışıyorumValla ben bankaciyim unvanı yonetici olanlar ile olmayanlar aynı oranda katılmıyor hediyelere...mesela gişe personeli 10 TL veriyorsa portföy yöneticisi ve operasyon yöneticisi 20ser TL verir.benim düğünümde başka bir bankada çalışırken koca bir şube müdür dahil birleşip tam altın takmıştı 6sene once.ben hiç yadirgamadim.adam başı 200tl ne demek.cok merak ettimnerede çalışıyorsunuz ben de ankaradayiim.ozelden de yazabilirsiniz yazmak istemezseniz de anlarım dert degil
iş kurmadık canımCanim nasıl oldu bu kadar borç?İş falan mı kurdunuz?
1 seneye kadar rahatlicaz insallah❤Allah yardımcınız olsun. Önceki konularinizi da hatırlıyorum. Allah büyüktür sabredin. Yarın kimin ne olacağı belli olmaz
iş yerinizdekiler ınsan degil malesef. Mobbing uyguluyorlar resmen. Peki borcunuz bu ödeme şekliniz ile ne kadar sürede bitecek. Ailenizle aranızı düzeltemez misiniz insan evladı bu durumdayken nasıl uyur anlamıyorum. Allahım hayırlı kapılar açsın inşallah dertlerinize derman versin.
Anlamalarını geçtim, hem maaş hem de meslek olarak denk olmadıkları birinden, aynı katkıyı beklemeleri aşırı aşırı saçma.ya onların var veriyorlar ama olmayanları da anlamaları lazım dimi ama.
Koton pahalı yav ne yaptın, ben bebelerime eskiden alırdım şimdi almıyorum, uçmuş gitmiş.Sizin orda asgari ücret 10bin falan heralde.
Cumhuriyet altını nedir ya,
Külçe takaydınız cumhuriyet ufak olur...
Salla kardeşim sen onları.
Al kotondan bi takım git.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?