- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.389
- 798
- Konu Sahibi kackaloribu
-
Siz var ya, karı koca el ele verin, yeni ülke, devlet kurarsınız alimallah!iş kurmadık canım
aileler evlenmemizi istemedi.esim kendi başına düğün yapmak zorunda kaldı gelinliğimi bile başkasından aldım düşünün. bi beden küçüktü göğüslerim dışarı taşmıştı darlıktan. ahh ah
sonra kv ile bir oturup kendimizi toparlayıp altınlarla ev ayiracktik. borç kapatacktik ama gel gorki kv daha düğünde hepsini aldı naptiysak vermedi eşimle beni evinde istemedi ama evi ayırmamizida istemiyordu trk derdi bendim tabi huzursuzluk olunca evi ayirdik borç ile bide düğün borcu vardı bende hemen ise girdim ama girdigim ay hamile olduğunu ogrendim korunmanıza rağmen hemde..
çok ağır geçti hastanede kaldım resmen çoğu zaman eşim o sırada işten çıkarıldı
sonra çocuk oldu eşim ıssız borçlar birikti eşim iş buldu girdi ama borçlar birikti ondan al ona yatır derken borcu borçla kapatmaktan daha büyük borç oldu. bebeğim 7 aylıkken bende işe başladım sonra eşimin girdiği medilalci kapattı dükkanı yine tepetaklak olduk çocuğu babaannesine bırakmak için günlük 1 saat yuruyoduk karda kışta hep hasta oluyordu bi lada samara alalım dedik mecbur aldık araba motor yedi zar zor yaptırdık adam yapamamış bi daha motor yedi araba ederikadar masraf ettik sonra sattık iki katı borç etmiş olduk. kv kendi evine esim ustune esya almisti biz sevgiliyken onun taksitlerini odeyecekti sozde ama biz evlenince odememis bi geldi birc 1 sene sonra faiziyle 20 küsür olmus. esim naptiusa annesine odetemedi. kv beni evinde istemediği için orda kalamadık benim ailem desen istemiyor diye eşimi aynı şekilde destek olmadılar. derken borçları yatıramadık haciz falan geldi şimdi herşey borca gidiyor 1 seneye rahatlicaz ama elde bise kalmayınca yine borç ediyoruz. çok karışık durumlar eksik yerler var ama kafamda toplayıp yazamadım.
1 seneye kadar rahatlicaz insallah❤
O da olur bana uyar :)Koton pahalı yav ne yaptın, ben bebelerime eskiden alırdım şimdi almıyorum, uçmuş gitmiş.
Lcw candır
Ben seni o kadar iyi anlıyorum ki.beni anlamanıza sevindim. inanın birinden aldığım yardımlar eve 150 tl lik gaz aldım ki o da 70 metreküp etti. yani yaksam 5 gün anca yakabilicem ama oğlum hasta iyi gelir diye mecburen 5 gün bile olsa benim için iyi.
elektriğimi ödeyemedim. suyu ödedim bi tek.
telefon hattım yok allahtan şirket hattı kullanıyorum telefonumda öyle.
mutfağa aylık 200 liralık ya yapıyorum ya yapmıyorum.oğlum anaokuluna gidiyor sinemaya gideceklermiş servis sinema mısır parası istemişler 30 lira. cebimdeki para 60 lira. 30 vercem ona. ve bana kalan 30la ben yine oğlumun haftalık ihtiyacını karşılamaya çalışıcam.
ama bun anlatamıyorum insanlara.. çok mutsuzum.
Allah yardımcın olsun,çok güçlü bir kadınsin.Cok güzel bir annesin.Tum maddi imkansızlıklara rağmen dimdik ayaktasin.Gücunun farkında değil misin?Kim bu kadar zorluğa bu kadar dimdik direnç gösterir?Eski konundada çok canim sıkılmıştı.Ayakkabimda ,montumda beş senelik.Bes yıldır giyiyorum,hiçte gocunmuyorum.Benim için yırtığı olmasın,temiz olsun yeterli.Cocuklarimizin eksiği olmasın diye kendimiz hep ikinci plana düşüyoruz.Olsun , gülüşleri yeteriş kurmadık canım
aileler evlenmemizi istemedi.esim kendi başına düğün yapmak zorunda kaldı gelinliğimi bile başkasından aldım düşünün. bi beden küçüktü göğüslerim dışarı taşmıştı darlıktan. ahh ah
sonra kv ile bir oturup kendimizi toparlayıp altınlarla ev ayiracktik. borç kapatacktik ama gel gorki kv daha düğünde hepsini aldı naptiysak vermedi eşimle beni evinde istemedi ama evi ayırmamizida istemiyordu trk derdi bendim tabi huzursuzluk olunca evi ayirdik borç ile bide düğün borcu vardı bende hemen ise girdim ama girdigim ay hamile olduğunu ogrendim korunmanıza rağmen hemde..
çok ağır geçti hastanede kaldım resmen çoğu zaman eşim o sırada işten çıkarıldı
sonra çocuk oldu eşim ıssız borçlar birikti eşim iş buldu girdi ama borçlar birikti ondan al ona yatır derken borcu borçla kapatmaktan daha büyük borç oldu. bebeğim 7 aylıkken bende işe başladım sonra eşimin girdiği medilalci kapattı dükkanı yine tepetaklak olduk çocuğu babaannesine bırakmak için günlük 1 saat yuruyoduk karda kışta hep hasta oluyordu bi lada samara alalım dedik mecbur aldık araba motor yedi zar zor yaptırdık adam yapamamış bi daha motor yedi araba ederikadar masraf ettik sonra sattık iki katı borç etmiş olduk. kv kendi evine esim ustune esya almisti biz sevgiliyken onun taksitlerini odeyecekti sozde ama biz evlenince odememis bi geldi birc 1 sene sonra faiziyle 20 küsür olmus. esim naptiusa annesine odetemedi. kv beni evinde istemediği için orda kalamadık benim ailem desen istemiyor diye eşimi aynı şekilde destek olmadılar. derken borçları yatıramadık haciz falan geldi şimdi herşey borca gidiyor 1 seneye rahatlicaz ama elde bise kalmayınca yine borç ediyoruz. çok karışık durumlar eksik yerler var ama kafamda toplayıp yazamadım.
1 seneye kadar rahatlicaz insallah❤
Kızlar selam,
Sinirimi atmaya yine size geldim.
Daha önceki konularımı hatırlayanlar benim hayatımı da hatırlarlar..
Şimdi ki işyeri sorunum şu ki; bir arkadaşımızın (çook iyidir, çok severim) bebeği oldu, herkes para verecek ve altın alınacakmış..
Su an ki personel sayımız 10 ben dahil. (bizim birimde), yani para toplayan kişi sayısı da 9.
Herkes 200 lira veriyormuş. 1800 liraya cumhuriyet altını mı ne alacaklarmış, bundan önceki tüm çocuğu olanlara da böyle takılmış.
Bende durumum müsait değil, maaşı alınca ben ayrıca hediyesini alırım dedim, niyetim takım almak ucuzundan.
Hepsi birden öyle olmaz biz ayarladık vs demeye başladılar ki ağlayacaktım o an.
Bende durumum müsait değil bu parayı veremem evet X i bende severim ama elimden gelen bişe yok şu an dedim.
Olay uzadı da uzadı. Şöyle yap böyle yap borç al bilmem ne gereksiz söylemler bende ağladım yerime gittim.
Sonra gelmişler noldu neden ağladın büyütecek ne var çocuk muyuz diyorlar.
Bende çocuk olmadığımı, hesabımı benim bilebileceğimi ve 200 tl yi vermemin mümün olmadığını, maaşı alınca bi takım alıp hediye edeceğimi söyleidim.
Ben ayrım yapıyormuşum, onlara hiç birşeyde uymuyormuşum bi de azar işittim.
Hayır eziyorlar beni açık açık farkında değiller. Söylüyorum anlamıyorlar. Zaten samimiyet kurmuyorum en son beni ayakkabım ve hırkamdan dolayı aşağılamışlardı ve ondan beri kırgındım onlara. Şimdi yine beni ezikleyip yerin dibine soktular.
İnsanlardan nefret ediyorum artık ya. Durumunu izah ediyorsun yine anlamıyorlar. Hayır napayım nasıl sokayım kafanıza anlattıklarımı bilmiyorumki..
Patron da dahil oldu bu olaylara, ben ağlak güçsüz oldum tabi herkesin gözünde. öyle işte...
teşekkür ederim ancak cevap yazabildim.. Amin cümlemizin huzuru sağlığı yerinde olsun inşallah. yorumunuz beni çok gururlandırdıSiz var ya, karı koca el ele verin, yeni ülke, devlet kurarsınız alimallah!
Maşallah size, herkesten tokat yiyip hala canla başla işinizde gücünüzde, düzlüğe çıkma derdindesiniz ya.
Yüreğim kocaman bir ‘ha gayret, her okyanusun bir ıssız kıyısı var’ diyor size.
Allah huzurunuzu bozmasın, bolca sağlık versin, zaten gerisini halledersiniz.
Bunu okuyunca gözlerimden kalpçikler çıktı, gurur duydum sizinle!! Aynen devam!Kızlar hepinize yazamadım kusura bakmayın. bugün yine para istediler bende sizlerin verdiği akıl ve cesaretle ben ayrı hediye vericem konuyu kapatalım dedim geçtim yerime oturdum bana bakıp bakıp dedikodumu yapsalarda bugün daha iyiyim
bende rahatladım inanın teşekkürler herkeseBunu okuyunca gözlerimden kalpçikler çıktı, gurur duydum sizinle!! Aynen devam!
Nasıl olsa her türlü konuşacaklar önünüzden, arkanızdan, önemli olan gardını düşürmemek, taviz vermemek. Gün sonunda bu zerzevatları kendinizden uzaklaştırdınız mı? Evet. Gerisinin hiçbir önemi yok.
Oh be, yemin ediyorum rahatladım.
Yok artık ya adamlara para yok diyorsun hala istiyorlar. Ne kadar yüzsüzler. Sanki borcun var onlara.Kızlar hepinize yazamadım kusura bakmayın. bugün yine para istediler bende sizlerin verdiği akıl ve cesaretle ben ayrı hediye vericem konuyu kapatalım dedim geçtim yerime oturdum bana bakıp bakıp dedikodumu yapsalarda bugün daha iyiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?