- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.797
- 598
- Konu Sahibi kackaloribu
-
200 TL bu yaşam sartlarinda çok.eskiden tam altın almakla şimdi tam altın almak arasında dağlar kadarfl fark var.onlar çıtayı düşürdün benceKızlar selam,
Sinirimi atmaya yine size geldim.
Daha önceki konularımı hatırlayanlar benim hayatımı da hatırlarlar..
Şimdi ki işyeri sorunum şu ki; bir arkadaşımızın (çook iyidir, çok severim) bebeği oldu, herkes para verecek ve altın alınacakmış..
Su an ki personel sayımız 10 ben dahil. (bizim birimde), yani para toplayan kişi sayısı da 9.
Herkes 200 lira veriyormuş. 1800 liraya cumhuriyet altını mı ne alacaklarmış, bundan önceki tüm çocuğu olanlara da böyle takılmış.
Bende durumum müsait değil, maaşı alınca ben ayrıca hediyesini alırım dedim, niyetim takım almak ucuzundan.
Hepsi birden öyle olmaz biz ayarladık vs demeye başladılar ki ağlayacaktım o an.
Bende durumum müsait değil bu parayı veremem evet X i bende severim ama elimden gelen bişe yok şu an dedim.
Olay uzadı da uzadı. Şöyle yap böyle yap borç al bilmem ne gereksiz söylemler bende ağladım yerime gittim.
Sonra gelmişler noldu neden ağladın büyütecek ne var çocuk muyuz diyorlar.
Bende çocuk olmadığımı, hesabımı benim bilebileceğimi ve 200 tl yi vermemin mümün olmadığını, maaşı alınca bi takım alıp hediye edeceğimi söyleidim.
Ben ayrım yapıyormuşum, onlara hiç birşeyde uymuyormuşum bi de azar işittim.
Hayır eziyorlar beni açık açık farkında değiller. Söylüyorum anlamıyorlar. Zaten samimiyet kurmuyorum en son beni ayakkabım ve hırkamdan dolayı aşağılamışlardı ve ondan beri kırgındım onlara. Şimdi yine beni ezikleyip yerin dibine soktular.
İnsanlardan nefret ediyorum artık ya. Durumunu izah ediyorsun yine anlamıyorlar. Hayır napayım nasıl sokayım kafanıza anlattıklarımı bilmiyorumki..
Patron da dahil oldu bu olaylara, ben ağlak güçsüz oldum tabi herkesin gözünde. öyle işte...
Yaa çok üzüldüm halinize .Dünyanın bin türlü hali var.Allah kimseyi gördügünden geri koymasın.İnsallah en kısa zamanda toparlanırsınız.işyerinizi de merak ettim açıkcası.burada çalısan insanlar ayda 10 bin falan kazanıyorlarki her doguma dügüne tam altın takıyorlar.200 lira vermeyeni sanki 2 lira vermemiş gibi laf ediyorlar.çok garip!anlayışsız insanlar.şahsen biz iki maaşız kimseye 200tl lik hediye alamam şu durumum da bile.birinci derece akrabalarımız bile çeyrek taktı bize.hakikaten nasıl işyeri tam altınlar havada uçuşuyor.evet borcumuz var hacizlik durumlarımız oldu elde avucta herşey gitti öyle bi bataktayız ki inanamazsınız.. aileler destek değil. beteriz yani. özel değil asla. esim ek işe gidiyor su sıra bi iş buldu. inaın cuma akşamı kendi işine gitmişti. sabah çıktı ordan ek işe gitti gece yine kendi işine gitti sonra ordan çıkıp yine ek işe gitti ve dün gece 11 de geldi. sabah yine kendi işine gitti. ctesi doğum günümdü eşim hediye alamadı yanımda değildi diye o kadar mutsuzdu ki. dün akşam gelirken ben çok severim diye 5 liralık bakın özellikle belirtiyorum 5 liralık lokma tatlısı almış doğum günün için dedi ama o sesindeki hüznü ben hissettim dibine kadar.
eski olduğunu söyleyip aşağılamışlardı o zamanda konu açmıştım çok üzülmüştüm..Ayakkabı ve hırkadan dolayı sızınle alay edıp asagılayan ınsanlarla degıl ortak hedıye ortak danaya bıle gırmem. Ne dıyerek ezdıler acaba soylemenız mumkun mu?
Ayrıca siz işyerinde resmen mobinge ugruyorsunuz. Sizi manipüle ediyorlar. İmkanınız varsa iş değiştirin
evet canım maalesef beni anlamiyorlar cünkü onlar çok iyi maaş kazaniyorlarYaa çok üzüldüm halinize .Dünyanın bin türlü hali var.Allah kimseyi gördügünden geri koymasın.İnsallah en kısa zamanda toparlanırsınız.işyerinizi de merak ettim açıkcası.burada çalısan insanlar ayda 10 bin falan kazanıyorlarki her doguma dügüne tam altın takıyorlar.200 lira vermeyeni sanki 2 lira vermemiş gibi laf ediyorlar.çok garip!anlayışsız insanlar.şahsen biz iki maaşız kimseye 200tl lik hediye alamam şu durumum da bile.birinci derece akrabalarımız bile çeyrek taktı bize.hakikaten nasıl işyeri tam altınlar havada uçuşuyor.
Takmayın boşverin.o parayı da vermeyin.yazık degil mi cocugunuzun rızkı.sakın ağlamayın da güçlü durun.
cok tesekkur ederim dusunmeniz yetrr❤❤❤Bu forumda sızı alıp daha iyi bir ise girmenize vesile olacak bir allahın kulu yok mu acaba ya, kuzenim filan mimar ama onlar İstanbulda siz ankarada. Keske elimizden bısey gelse konuyu canlı tutmak istiyorum
evet benim.. unutmamissiniz beni tesekkür ederimKuzum üzülmeyin bu hadsiz ve insafsız tipler yüzünden.
Siz daha önce misafirliğe gelecek kardeşlerini nasıl ağırlayacağını düşünüp dertlenen kardeşimiz misiniz?
Sizi hatırladım ama emin olmak istiyorum.
Aralarinda biR tane bile akli basinda yokmus anlasilan. Tabii ki gonul ister uyum saglamak ama maddiyatiniz musade etmiyorsa ne yapabilirsiniz. Illa sizin icin degil baska biri de bu durumda olabilirdi . Boyle toplu hediyelerde bilip bilmedigimiz insanlarin magdur edilmesine cok sinir olurum. Dusuncesizlikten baska bir sey degil. Haklisiniz.Kızlar selam,
Sinirimi atmaya yine size geldim.
Daha önceki konularımı hatırlayanlar benim hayatımı da hatırlarlar..
Şimdi ki işyeri sorunum şu ki; bir arkadaşımızın (çook iyidir, çok severim) bebeği oldu, herkes para verecek ve altın alınacakmış..
Su an ki personel sayımız 10 ben dahil. (bizim birimde), yani para toplayan kişi sayısı da 9.
Herkes 200 lira veriyormuş. 1800 liraya cumhuriyet altını mı ne alacaklarmış, bundan önceki tüm çocuğu olanlara da böyle takılmış.
Bende durumum müsait değil, maaşı alınca ben ayrıca hediyesini alırım dedim, niyetim takım almak ucuzundan.
Hepsi birden öyle olmaz biz ayarladık vs demeye başladılar ki ağlayacaktım o an.
Bende durumum müsait değil bu parayı veremem evet X i bende severim ama elimden gelen bişe yok şu an dedim.
Olay uzadı da uzadı. Şöyle yap böyle yap borç al bilmem ne gereksiz söylemler bende ağladım yerime gittim.
Sonra gelmişler noldu neden ağladın büyütecek ne var çocuk muyuz diyorlar.
Bende çocuk olmadığımı, hesabımı benim bilebileceğimi ve 200 tl yi vermemin mümün olmadığını, maaşı alınca bi takım alıp hediye edeceğimi söyleidim.
Ben ayrım yapıyormuşum, onlara hiç birşeyde uymuyormuşum bi de azar işittim.
Hayır eziyorlar beni açık açık farkında değiller. Söylüyorum anlamıyorlar. Zaten samimiyet kurmuyorum en son beni ayakkabım ve hırkamdan dolayı aşağılamışlardı ve ondan beri kırgındım onlara. Şimdi yine beni ezikleyip yerin dibine soktular.
İnsanlardan nefret ediyorum artık ya. Durumunu izah ediyorsun yine anlamıyorlar. Hayır napayım nasıl sokayım kafanıza anlattıklarımı bilmiyorumki..
Patron da dahil oldu bu olaylara, ben ağlak güçsüz oldum tabi herkesin gözünde. öyle işte...
Tanımadıgınız insanların hediye olayına katıldınız mişu işyerinde hediye alma olayina ayar oluyorum.suan bulundugum okula kisa sureligine geldim her an gidebilirim yani hicbirini tanimiyorum.geldigimin daha 2 ayi olmadi surekli para toplayip bebek hediyesi aliyorlar.iyi guzel de ben bunlari tanimiyorum bile ve gidicem yani bi dahah gorusmemiz imkansiz niye hediye alayim ki.siz guzelce demissiniz param yok niye hediye icin borc alasiniz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?