- 19 Kasım 2013
- 18.853
- 34.034
- 798
- Konu Sahibi kackaloribu
-
Gerçekten çok düşüncesizlermiş..Az çok durumunuzu anlayıp size destek olmalıydılar .mühendislik firmasındayım ve işyerindekiler mühendis. ben asistanımm (aslında sekreter işte) asgari ücrete çalışyorum onların en kötüsü 6 7 bin maaşlı biri hele 13 bin maaş alıyor. ha hakları ben bişe diyemem ama bir değiliz işte beni zorlamalarını anlamıyorum sadece.
ağlamak saçma olmuş. o bi kenarda dursun.
ama iş yerinde insanları para toplamaya mecbur bırakan bu tipler bana saçma geliyor. başka yerlerde de görüyorum bunu. gereksiz yani. isteyen toplar, isteyen ayrıca hediyesini verir. 200 tl az bir para değil ki, niye ihtiyacım varken başkasına vereyim.
eşimin iş yerinde de yapılıyor. ama orda 200 tl istendiğini duymadım. benim böyle durumlarda vereceğim en fazşa tutar 50dir yani. o da belki.
doğum günü, doğumu bilmemnesi bitmez. millete çalışmıyoruz sonuçta.
İşin doğrusu bu ama. Herkes ne kadar vermek isterse o kadar verir. Biz de toplarız, bazen toplanan miktar göze az gelirse daha yakın arkadaşlar ortak hediyeye katılmaz, kendi arasında bir şey alır.Bizim işyerinde para olarak toplanıp verilir evlenen veya çocuğu olan kişiye. 10tl veren bile var.
Kim gönlünden ne koparsa yakınlık derecesine göre veriyor..
Maddi olarak zayıf olunca insan tuhaf bir eziklik oluyor üstünde. Konu sahibini anlıyorum o anlamda o dönemleri yaşamış biri olarak. Ama geçtikten sonra şunu anladım ki kimseye bir şey açıklamak zorunda değilsin ve dik durmalısınGerçekten ağlamanız çocukça olmamış mı?
Güçlü olun biraz ..
Evet sizden bu şekilde para talep etmeleri abes olmuş ..
Fakat ağlamak olmamış.. sonuçta kendinizi ifade eder geçer yerinize oturursunuz..
Valla öğretmenler 10 tl bile vermiyor çok şahit oldumBizim işyerinde para olarak toplanıp verilir evlenen veya çocuğu olan kişiye. 10tl veren bile var.
Kim gönlünden ne koparsa yakınlık derecesine göre veriyor..
Niye ezdiriyosunuz kendinizi? O zaman herkes maaşından 200 tl eksik alsın bana ekletin ben de her gün sizle yiyeyim deyip susturun. Ne hadsiz insanlarmışya her gün dışardan yemek yiyorlar en kötü 25 30 veriyorlar ben geçiştiriyorum hep ya bi bisküvi ya ekmek arası zeytin vs. bana gülüyorlar ağzımın tadını bilmiyormuşum..
ah bi diyebilsem neler dökülecek bu dilimden de.. öyle işte..Niye ezdiriyosunuz kendinizi? O zaman herkes maaşından 200 tl eksik alsın bana ekletin ben de her gün sizle yiyeyim deyip susturun. Ne hadsiz insanlarmış
Onlar utanmıyor diyor siz de diyin bu tür insanlara bu müstehak hiç utanmayın. Onlar utansın.ah bi diyebilsem neler dökülecek bu dilimden de.. öyle işte..
haklısınızBen is yerimdeki arkadaşın bebegine 200 tl vermem kimse de beni aglatamaz ben katılmıyorum der cekilirim hesap vermem.Bu kadar ezik olma ki ezmesinler.isini iyi yap aksam cek git evine kapını kapat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?