Bebek hediyesi

Sırf laf vermemek için evlendikten sonra el öpmeye gittik. Onları da davet etmeme rağmen evime uğramadılar, şehir değiştirdim ses çıkarmadılar. Lafını sözünü geçtim artık. Sırf ihtiyaç karşılamak için.

Nişanımdan 1 gün sonra kavga çıkardı, evlendik, el öpmeye gittik laf vermemek için üstüne davet ettik evimize uğramadılar, aynı şehirdeydik şehir değiştirdik yine ses etmediler. Farklı şehirlerdeyiz. Ben ihtiyaç karşılamak için fikir istedim manevi bişey bırakmadılar saolsunlar. Bir de bak kardeşin bişey yapmadı demesin diye. Bebeği belki 1 gün görürüm ama daha sonrası olmaz. Bu benim isteğim değil, olacak olanı söylüyorum.

bilmiyorum ama ne yasandıgına baglı eger ilgi alaka gostermeyen siz adım attıgınız halde kendilerini ceken insanlarsa ben acıkcası pek birsey yapmazdım ama durumları kotu demissiniz o nedenle altın yerine bebege kıyafetler alırdım

Puset, bebek arabasi gibi şeyler almayın bence herkes zevkine göre alsın. Bence altın takmalisiniz çeyrek mi olur yarim mi olur onu siz daha iyi bilirsiniz ben olsam yanina güzel bir de takım alirdim yegenime...

O zaman insanlık sende kalsın durumuna göre bir altın birde güzel bir battaniye al git. Hem bırak onlar utansın sonrasında görüşmezlersede senden günah gider. Vicdanen onların utanması gerek...

Ayni durum bizde de var ,
Erkek kardesim ve esi bebek bekliyor ,10 yillik evlilik ilk cocuk ,
Herkes yegenin yap diyor ,berbergin ne gunahi var ,
Yahu bebek bu alip cebine koymayacak ,
Ailesinden 10 senedir yemedigim kazik kalmamis ,
El gibi artik ,babasi kardes gibi degil ki ,
Komsu bile ondan daha iyi ,
Altyin ya da ozel bir takim vs . yerine 200 tl para veririm bir ihtiyac gorsunler ,insanlik bende kalsin

Önerim;kırgınlıkları bir kenara bırakmanız . Yeğeninizin bunun için bir vesile olduunu düşünün.
Anne yarısı teyze ise Baba yarısı da hala bence

Büyük hediyeleri sormadan almak olmaz bence, almış olabilirlet veya renktir şudur budur hevesleri olabilir, öyle olunca da sormak falan gerekir, muhabbet uzar. O yüzden hediye yerine altın takmanız her açıdan daha uygun olacaktır bence

Yani ne kadar küste olsanız henüz doğmamış o bebişin hiç bir suçu yok ve siz onun halasisiniz kan baginiz var. Sahsen ne kdr küs olursam olayım maddi durumum el verdikçe bir çok eksigini alir altininida takarim Durumlarida iyi degil fazla demissiniz zaten. Altin takman daha iyi cok skstiklari bir dönem satabilirler en azindan.

Bebegin sucu ne kavgalar gurultuler gelir geçer.Siz hissetmesenizde o bebeğin halasisinz.
Bizde çeyrek takilir ve yanina bebek eşyalari alinir.takim zibin battaniye gibi.

Ceyrek takin ve daha doguma varsa simdi netten arastirarak alisveris yapin , bir tane 0 3 ay bir tane 0 6 ay 6 3 ay 6 9 ay tulumlar alin boy boy corap onluk ve zibinla tamamlayin pamuklu kullanabilecegi kaliteli boy boy parcalar olsun bence ideal. Netten alisveris dememin sebebi mevsim disi urunler cok ucuz su anda sizede pahaliya gelmez yegeninize hatira kalir ama ceyrek kesinlikle az, yarimda uzak geliyor. Ihtiyaclari varsa kullanmaya kiyamazlar ama bebek mahrum kalmasin bir takim bir takimdir

Ben olsam altin takarim, begendigim kiyafetlerden de birkac tane alir gotururum.

Sonucta o senin abin dogacak olan da yegenin.

Herkes kendine yakisani yapar,sende sana yakisani dusun onu yap

Kırgınlık varsa çeyrek takar geçerim
Bebek esyaları da alırdım abimin hatrına özellikle penye tulum tarzı çok işe yarıyor Ya da mesela bustelanın şampuan vs setleri oluyor ondan alırdım.

Bebek arabası vb bisey almayın bence,bu tarz esyalari annenin arastirarak,gorup begenerek,deneyerek almasi gerektigini dusunuyorum.Ben olsam yegenim için kunye, bilezik gibi bisey alirdim.Kirginliginizi ayri tutun,o sizin yegeniniz.
Aynen yada arkadaşlarımın kp ve kvdesine begendiklerini modeli aldırdığını biliyorum ve hatta öyle kp kvler var ki bebegin oda mobilyalarini bile alıyorlar

Doğmamış bebeğin suçu ne ki,boşverin.siz hala olacaksınız öyle bebeğin odasını hazırlayın,bebek arabası vs gerek yok bence,altın takın,çocuğun geleceğine bir yatırım olur en azından..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…