- 16 Ekim 2016
- 86
- 24
- 3
- 42
- Konu Sahibi cheshire kedisi
-
Sırf laf vermemek için evlendikten sonra el öpmeye gittik. Onları da davet etmeme rağmen evime uğramadılar, şehir değiştirdim ses çıkarmadılar. Lafını sözünü geçtim artık. Sırf ihtiyaç karşılamak için.Kesinlikle katılıyorum. Eşeğin hatrı yoksa sahibinin hatrı var demişler. Kesinlikle hafife almamalı zaten kendini haklı görüyorsun, neden onun azına daha fazla laf veresin hem? Ben olsam elimden gelenin en iyisini yapar, gider yeğenimide kucağıma alır kokar kokar severdim. Hem belki böylece aranızdaki kırgınlıkta son bulur.
Bende görümcem ve kv ile görüşmüyordum, kesinlikle haklı bendim eşiminde onayıyla ama hamile kalınca görüşmeye başladım, çünkü eşim her ne kadar görüşmemi istemese de içi içini yiyordu onların hatrı yok hala daha şuan bi dediğim iki olmuyor ama eşim için, çocuğumuda onlarla yanlız bırakmamak adına görüşmeye başladım. Sende abin ve yeğenin için yapmalısın diye düşünüyorum
Nişanımdan 1 gün sonra kavga çıkardı, evlendik, el öpmeye gittik laf vermemek için üstüne davet ettik evimize uğramadılar, aynı şehirdeydik şehir değiştirdik yine ses etmediler. Farklı şehirlerdeyiz. Ben ihtiyaç karşılamak için fikir istedim manevi bişey bırakmadılar saolsunlar. Bir de bak kardeşin bişey yapmadı demesin diye. Bebeği belki 1 gün görürüm ama daha sonrası olmaz. Bu benim isteğim değil, olacak olanı söylüyorum.Ben abimin eşini hiç sevemedim huylarından ötürü ancak abimi suçlamadım onu ayrı tuttum kimse için ailemi itemem konu sahibine demiyorum çünkü konuya vakıf değilim ancak kendi adıma şunu söyleyebilirim ailem benim için çok kıymetli ve hiç kimse için kardeşimide, yiğenlerimide göz ardı etmem.. Böyle böyle aileler kopuyor yabancılaşıyor ben buna müsaade etmem...
O zaman insanlık sende kalsın durumuna göre bir altın birde güzel bir battaniye al git. Hem bırak onlar utansın sonrasında görüşmezlersede senden günah gider. Vicdanen onların utanması gerek...Nişanımdan 1 gün sonra kavga çıkardı, evlendik, el öpmeye gittik laf vermemek için üstüne davet ettik evimize uğramadılar, aynı şehirdeydik şehir değiştirdik yine ses etmediler. Farklı şehirlerdeyiz. Ben ihtiyaç karşılamak için fikir istedim manevi bişey bırakmadılar saolsunlar. Bir de bak kardeşin bişey yapmadı demesin diye. Bebeği belki 1 gün görürüm ama daha sonrası olmaz. Bu benim isteğim değil, olacak olanı söylüyorum.
Önerim;kırgınlıkları bir kenara bırakmanız . Yeğeninizin bunun için bir vesile olduunu düşünün.Merhaba,
Yenge hanım hamile bebek bekliyorlar. Maddi durumları pek iç açıcı değil. İlk bebekleri. Abimle ve yenge hanımla kırgınlığım oldu(baya büyük bir kriz yaşadık aslında, kendimi haklı görüyorum o konuda)(Yaşananlar çok uzaklaştırdı. Kendimi hala gibi de, kardeş gibi de, görümce gibi de hissetmiyorum). O gün bugündür görüşmeyi kestik(1 senedir). Çok nadir abimle telefonla görüştük. Bebek için tebrik ettim. Doğuma daha var ama ne alacağıma karar veremedim.
(Bizde daha bebek yok. Borcum yok onlara yani)
Ben çalışmıyorum, eşimin maaşı iyi.
Siz olsanız ne alırdınız?
-bi çeyrek takar geçerim mi?
- durumumuz iyi yarım mı takalım?
- bebek arabası mı?
- kız olursa bebeğe bilezik mi?
Ya da başka öneriniz var mı?
Aynen yada arkadaşlarımın kp ve kvdesine begendiklerini modeli aldırdığını biliyorum ve hatta öyle kp kvler var ki bebegin oda mobilyalarini bile alıyorlarBebek arabası vb bisey almayın bence,bu tarz esyalari annenin arastirarak,gorup begenerek,deneyerek almasi gerektigini dusunuyorum.Ben olsam yegenim için kunye, bilezik gibi bisey alirdim.Kirginliginizi ayri tutun,o sizin yegeniniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?