Bebek hediyesi

Kusura bakmayın sizinle empati yapamadım. Kardeşimle ve eşim de küs de olsam o benim yeğenim. Elimden gelen en iyisini yapardım. Eğer gücünüz yetiyorsa bir yarım altın yaptırın bence bir de ufak bir bebek tulumu gibi bir şey güzel olabilir.

Ben bebekleri cok severim . Onu gorunce bence butun fikrin değişecek bence .
Doğuma yakın yenegen baby shower yaptıktan sonra kalan ihtiyacları olursa onlardan birini karşıla ve bir çeyrek al .

Kavgalıyken daha farklı mı düşünür insan bilemem ama yiğenine insan durumu iyiyse yapmalı bence biz eşimin yiğenine bileklik yaptırmıştık yarım altından fazlaydı o zamanlar açıkcası bekardık ve fazla paramızda yoktu ama insanın içinden geliyor

ne kadar küsersem küseyim yeğenimi hediyesiz bırakmam ben. yengeniz dış kapının dış mandalı, o bir kenarda dursun. abinizi de geçtim. siz hala olacaksınız, durumları da yokmuş. yavrucağın eksiği gediği olsa üzülmeyecek misiniz? anasına kızıp onu neden eksik bırakıyorsunuz durumunuz varken? bunu düşünmek, bir de bu soruya "zıbın alır geçerdim, çeyrek takar geçerdim" diye cevap vermek bana çok üzücü geldi.

elimden gelenin, çalışmadığınız için de eşinizin uygun gördüğünün ennn güzelini yaparım ben minnacık yeğenime. annesi mi engelleyecek benim ona olan sevgimi, ilgimi. ne saçma.

durumunuz varsa yarım altın alın ya da muhabbetiniz çok bitmediyse abinizi arayıp bir eşyasını siz alın. park yatak, puset, araba... gibi.

siz kendinizi ve yeğeninizi düşünün boşverin gelini filan.

Sizin aldiginiz hediye karsinizdakinin degil sizin kisiliginizi gosterir. Ben bebegim dogdugunda eli bos hayirli olsun diyen arkadasa bile ceyrek+kiyafet+bi koli bez hediye ettim, dedigim gibi benim gorusumdu bu, ondan onceki grubumuzdaki tum arkadaslara boyle davranmisken onu eleyemedim. Hayatimda hic o bana ne taktiysa ben ona aynisini takarim gorusu olmadi.
Ben sizin yerinizde olsam yarim+takim gotururdum. Yegeniniz o sizin, ortada abiniz de var, ayni anne babanin evlatlarisiniz sonucta. Inanin ki siz ne kadar gonlu comert olursaniz, ne kadar eli bol olursaniz Allah size bin mislini veriyor. Ben hep hayatim boyunca hediye konusunda comert oldum, bebegim dogdugunda akrabadan pek fazla taki gelmedi ama arkadaslardan, komsulardan -sagolsunlar- yiginla taki/kiyafet/para geldi, hastane odam balonlar/cikolatalar/cicekler doluydu, bebegime besigi, basineti, anakucagi, orumcek arabayi ve bir suru oyuncagi bile es/dost verdi.
Inanin sizin gonlunuz ve eliniz ne kadar comert olursa yengenizden, abinizden gelmese bile baskalarindan da size gelecektir.

kizimin amcasiyla da yengesiyke de superiz ama ceyrek takip gectiler valla. :) durumun neye musaits tak gec

benim de arkadasim olsana :) saka bir yana ne kadar yuce gonullusun. ben de ilk basta senin kadar olmasa da hediyeler aliyordum ama sonra kendimi kullanilmis hissettim yapmiyorm

çeyrek takarım, eğer hiç konuşmuyorsanız kavgalıysanız bir akrabanıza rica edin, o götürüp taksın.

şahsen benzer durumu yaşıyorum .kaynımın kızı oldu küçük altın ve bikaç parça bişey almayı düşünüyorum.eşime kalsa hiçbirşey almaz.
zaten karşıdakilerde külçe taksan bile yaranamayacağın tipler.üç günlük dünyada gerek yok polemiğe.
ne götürürsen onu getirirler karşılıklıdır hediye konusu .çeyrek geri gelsin sanmam gerçi

Bir yarım ıyıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…