- 10 Mart 2013
- 1.862
- 1.491
- 133
- Konu Sahibi cheshire kedisi
-
Daha önceki konumda hamile dediğimde "borcun varsa tak" demişlerdi ona binayen borcum yok diyorum.7 kat yabancı gibiyiz.ağabeyinizin çocuğu için hesap mı yapıyorsunuz anlamadım bebeğim yok onlar bişey getirmedi borcum yok ne demek 7 kat yabancıymış gibi. yengeyle görüşmesenizde halasınız yani bi çeyrek en azındab takmalısınız ve birde bebek takımı olabilir
En mantiklisi 1 ceyrek. Hic olmazsa adi altin yani..Merhaba,
Yenge hanım hamile bebek bekliyorlar. Maddi durumları pek iç açıcı değil. İlk bebekleri. Abimle ve yenge hanımla kırgınlığım oldu(baya büyük bir kriz yaşadık aslında, kendimi haklı görüyorum o konuda)(Yaşananlar çok uzaklaştırdı. Kendimi hala gibi de, kardeş gibi de, görümce gibi de hissetmiyorum). O gün bugündür görüşmeyi kestik(1 senedir). Çok nadir abimle telefonla görüştük. Bebek için tebrik ettim. Doğuma daha var ama ne alacağıma karar veremedim.
(Bizde daha bebek yok. Borcum yok onlara yani)
Ben çalışmıyorum, eşimin maaşı iyi.
Siz olsanız ne alırdınız?
-bi çeyrek takar geçerim mi?
- durumumuz iyi yarım mı takalım?
- bebek arabası mı?
- kız olursa bebeğe bilezik mi?
Ya da başka öneriniz var mı?
Bak bu çok mantıklıymışBen olsam hiçbişey almam...sen bi ton para verip puset,araba vs alacaksın ama onlar sana kızgınlıklarından kullanmayacaklar...
Yeğenine bi hesap açabilirsin...doğum günlerinde vs oraya yatırırsın...eğitimine destek için büyüdüğünde kendi eline verirsin...
Neyin egosu?O egonu biraz kenara bırak nefes alsın insanlığın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?