Bebek hediyesi

ağabeyinizin çocuğu için hesap mı yapıyorsunuz anlamadım bebeğim yok onlar bişey getirmedi borcum yok ne demek 7 kat yabancıymış gibi. yengeyle görüşmesenizde halasınız yani bi çeyrek en azındab takmalısınız ve birde bebek takımı olabilir

Daha önceki konumda hamile dediğimde "borcun varsa tak" demişlerdi ona binayen borcum yok diyorum.7 kat yabancı gibiyiz.

En mantiklisi 1 ceyrek. Hic olmazsa adi altin yani..

Ne olursa oksun kardeslıgımı yapardım gucumun yettıgınce yarımsa yarım bılezıkse bılezık kardes kardesı bıcaklamıs snra donmus kucaklamıs... Ölümlü dunyada kardesınızı affedın affetmesenızde el gıbı olmayın nacızane tavsıyem

Ben olsam hiçbişey almam...sen bi ton para verip puset,araba vs alacaksın ama onlar sana kızgınlıklarından kullanmayacaklar...

Yeğenine bi hesap açabilirsin...doğum günlerinde vs oraya yatırırsın...eğitimine destek için büyüdüğünde kendi eline verirsin...

Ne olursa olsun çeyreğimi bebek takımı alır giderdim
Sonuçta kardeşin ilkkez yaşayacak bu mutluluğu sizde. ..
Yengeniz abinize bak kardeşim diyorsun aramadi gelmedi dedirtmeyin
Eminim abinizde çok sevinir sizin gitmenize

O sizin yeğeniniz yengeye ve abiye birşey hediye etmemek istiyorsanız bebeğe özel hediyeler alabilirsiniz ilk ayakkabı gibi kızsa küpe erkekse bileklik gibi şeyler değil olabilir.

Bak bu çok mantıklıymış

Bilezik takarım ya da onun dengi tam altın filan...
Abi kardeş 7 kat yabancı olmaz, o senin kanın canın. Başına birşey gelse, ilk koşanlardan olur Eminim.

Maddi durumlari iyi degilse bebegin bir eksigini alabilirsin mesela bebek arabasi, besik vs. Hala olunca belki hersey degisir sonucta Abin oda onun esi birbirinizden kopamazsiniz.

Sizin yerinizde olsam sırf yeğenim için bir çeyrek takar geçer giderim.
Puset, kıyafet falan al diyenlere bakmayın. Belli mi olur gelin hanım buraya üye olabilir ve "çocuğuma puset almış. Bana mı sordu alırken. Ben bu pusetleri sevmiyorum beğenmiyorum. O yüzden attım, sizce doğru mu yaptım?" diye konu açar.

Neolursa olsun o benım yiğenim derdim abim işte et tırnakdan ayrılmaz derdım ve elimden gelenin en iyisini yapardım altınımıda alırdım yanına birde puset,bebek arabası,port bebe,ana kucağı iste neye gücünüz yeterse mutlaka öyle birşey de alırdım yiğenime abime yengeme kızgın olmam doğacak masumla benım halalaığım arasına giremezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…