Bebek Hiç Aklımdan Çıkmıyo Diyenler Buraya

gelgit ve mrs sönmez canlarım ikinizede söylüyorum...siz yinede bizden daha şanslısınız,en azından hamile kalabiliyorsunuz en azından bende oda yok...
size hiç kan pıhtılaşması için iğne vurulmuyormuydu...
sizin gibi bi arkadaşım vardı hamile kalıyordu ama bebek karnında zehirlenip ölüyodu...
en son gittiği doktorda kendiliğinden hamile kal gel yanıma dedi...oda hamile kalınca doktorunun yanına gitti ve doktoru ona iğne verdi her gün vurması için bu arkadaşım her allahın günü bu iğneleri vuruyordu kola bacaga göbeğine...ve allaha şükür ki doğum yaptı bu şekilde birkaç arkadaşım daha böyle doğum yaptılar...
:ecrin_bebek::CüvCüv:

ben çocuk özlemiyle yanıp tutuşanlardanım 4-5 aydır tedavi görüyorum bakalım hayırlısıyla inş. meleğimize kavuşcaz çok fazla yıpratıyo bu tedaviler beni oofff...

evet iğne vurulmam gerekiyor.şimdi bebe aspirini ve folik asit kullanıyorum.hamile kalıncada iğnelere başlayacağım.aslında doktorum bana önce verdi bu iğneleri ama 4 ay kullandım hamile kalmayınca doktorumun bilgisinde ara verdim önumuzdekı haftaya tekrar başlayacağım.adetime yakın başlayacağım yanı yada adet olmazzsam başlarım bilmiyorum.ama benim gibi coğu kışı hamile kalınca başlıyor.o yuzden içim rahat.hamile kalamamkmı yoksa o duyguyu yaşayıpta kaybetmek mı acı bilmiyorum.allahım isteyen herkesin kucağını boş bırakmısın.ikiside kötu hemde cok.

slm kızlar bende 23 aylık evlıyım yanı 2.senemızı doldurmamıza sadece 1 ay var 18 aydır bebegımı beklıyorum ama yok yok yokkkkk, bugun yıne hastalandım ve hayellerım bır kez daha yıkıldı bu ılk degıl ama alısamıyorum dusunmek ıstemıyorum ama elımde degıl ıcımden bırseyler kopuyo aklıma geldıkce. Çok kotuyum bazen acaba hıcmı olmucak dıyorum bazende bıraz daha sabır dıyorum cok gel-gıtler yasıyorum, sankı hıcbır zman anne olamayakmısım gıbı gelıyor etrafımda hamıle gorunce kıskanıyorum aslında kıskanclıkta degıl ya işte kelımelere dokemıyorum ama sızler nasıl bır duygu oldugunu anlamıssınızdır, Allahım ısteyen hıckımsenın kucagını bos bırakmasın...............

İyi akşamlar arkadaşlara.s.
Bende 7 senelik evliyim ve yaklaşık 2 senedir bebek istiyoruz ama olmuyor. Bu sene başından buyana 3 aşılama yaptırdım ve şuan beklemedeyim 3. aşılama sonucum için.
Doktorlar sebepsiz diye geçiştirdi sorunumuzu ama ben inanmıyorum buna. Bende adet düzensizliği var ve nedeni şudur diye onlaca doktara gittim kimse adam gibi bişey sölemiyo. Ve hipotiroidi var ama doktorlar bunların hamile kalmaya engel olmadını sölüyolar.
Benimde sizler gibi sürekli bebek aklımda kendime engel olamıyorum düşünmücem diyorum ama genede malesef olmuyo...
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun...
Sevgiyle ve umutla kalın:1hug:

canım inş tutar ve bebişine kavuşursun bu imtıhan zor .........rabbım sıkıntını gıdersın inş guzel haberını yaz..........anma ilgınç hıpotıroıd hamılelığe engeldır tabı doktor nasıl bunu sebep gormıyo ilgınç .. ilaç tedavısı gördunmu toroıd için ..............hadı guzel haberler verırsın inşşşşşşşşşş

Canım doktorlar sanırım TSH değerim çok çok yüksek olmadığı için bişey olmaz diyolar değerim 4,40 küsürlü bişeydi. Ve üst snırda zaten 4 olarak belirtilmişti. Ben 1 ay tefor kullandım sonra test yaptırdım 0,9lara düşmüştü bende ilacı bıraktım yaklaşık 1,5 ay sonra tekrar test yaptırdım ve 2,85e gelmişti. (değerleri net hatırlamıyorum işyerimde olduğum için bakamıyorumda ama o değerlere yakın) doktora ben demiştim ilaç kullanmalımıyım diye o istersen kullan dedi bende kullandım.
Ayda bi test yaptırıp kontrol etmeye çalışıyorum değerlerimi..
İnşallah güzel haberler verebilirm burdan ama pek ümitli değilim açıkcası...

canımselam yok ya çok yuksek değilmiş ........bu sonuç etkılemez hamılelığini ben çok yuksek duşunmuştum ve ilaçlada uygun sevuyeye gelmış........canım inş olacak.........benım de şu an hıç bışeyımyok tum değerler iyi ama hiç kendıliğinden hamiş kalamadım .rabbım ol deyınce olacak .inş ..senınde olacak canım umudunu yıtırme........guzel haberlerını alırım inş........doktora yenıden gıdecekmısın haberdar et........dua ile........yarınlar guzel olacak.........

ya sen zaten beklemedesın bı an unuttum ya canım hep guzel şeyler duşun ........kendını çok dınleme bılıyorum demesı kolay ama stres etkılıyo bılıyosun ben de bı aşilama üç mıkro denemış bırı olarak tavsıyem bunlar.........dınlen ve dua et...........inş guzel olacak sonucu mutlka bıldır...........dualarım senınle..........

selam arkadaşlar bizimde 1,5 yıldır olmuyor bebişimiz. doktor herşey normal diyor her gidişimde. ama bazen adetim düzensiz oluyor. en son hsg de çektirdim sonuç güzel çıktı Allaha şükür. ama hala tık yok. şu an beklemedeyim bakalım dua edin bana da..

merhaba cnm bende 1.5 yıldır istiyorum ama olmuyo canım ya yumurtlama zamanlarında we catlama zamanlarımda problem war ama doktorum önemli diil dio fazla stres yapıom herhalde onun da cok etkısı war suan da klomen we owitrelle kullanıyorum hatta dun iğne oldum bakalım şimdi umutla beklıyorum inşallah hepimiz en yakın zman da anne oluruz sen de bana dua et cnm herkesein duasına aminnnnn pekı sen bi ilaç fln kullanıyormusun canım yada rahım fılmı falan cekıldı mı

canım ben de klomen kullandım bi de adet düzenleyiciler kullandım. iğne de vuruldum. hsg (rahim filmi) de çekildi. hatta yaram varmış onu bile dondurdu. ama hayırlısı olsun bakalım.

bu sitede benim gibi bebek özlemiyle yanan siz arkadaşları tanıdım.ne kadar da çok kişi varmış. dualarım hep sizinle. her gün bi kişi daha ekliyorum dua listeme. nolur sizlerde beni katın dualarınıza.
rabbim hepimizin yüzünü güldürsün..

Canım benim çok sağol iyi dileklerin ve duaların içinkaydirigubbakcemile5
İnsanın kendini dinlememesi elde değil malesef sende bilirsin:çok üzgünüm:
Bende senin gibi hiç kendiliğimden hamiş kalamadım hatta hiçbişekilde kalamadım
Sonucumu mutlaka paylaşıcam sanırım önümüzdeki hafta başına kadar netleşir, ama inanki çok ümidim yok yavaş yavaş adet belirtilerini hissediyorum çünkü:1no2:
Sen şuan dinlenmedemisin cnm Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun:1hug:

Canım Allah yolunu açık etsin, Tez zamanda meleğine kavuşursun inşallah:Saruboceq:

seni mutluluktan havalara uçurucak sonucu alırsın inşşşşşşşşşşşş:Saruboceq:

hafta başıııııııııııııııııııı:1hug:

seni mutluluktan havalara uçurucak sonucu alırsın inşşşşşşşşşşşş:Saruboceq:

hafta başıııııııııııııııııııı:1hug:

Ahhhhhh be canım inşallah dediğin gibi olur da burdan sevinç çığlıkları atarım.
Ama ben inanıyorum birgün hepimiz burdan hayıkırıcaz hamiş haberlerimizi

selamm canımm elalı umudunu yıtırme adet ağrısı olaabılır sakın kotuye yorma pozıtıf olduğundada olabılıyo mesela benım ilk mıcroda tutmıştu hep ağrım vardı olacakmışım gıbı ama olumluydu erken doğımla kaybettım rabımm herkesın yardımcısı ols canım imş guzel olacak ............dua ile.............

Üzüldüm cnm bebeğini kaybetmene ( Allah bir daha böle acılar yaşatmasın hiçbirimize...
Amin cnm Rabbim hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:

canım böyle bir acı yaşadığın için çokkkkkkkkkk üzüldüm
rabbim sana bidaha böyle acı yaşatmasın inşşşşşşşşş:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…