benimde eşimin yeğeni var kayınvaidem bakıyor annesi çalştığı için.bizede yakın oturuyor.oraya gidiyor seviyor.canı gidiyor bebek için.daha öncede 2 düşüğüm oldu.şimdide hamileliği bekliyorum kaç aydır.hamile kalsamda kayıpla sonuclandı.o yuzdende takıyor sanırım.bende uzuluyorum tabi ama eşiminde üzüntüsünü görünce ağır geliyor bana.o yuzden başkalarını sevince içim gidiyor ah bi sağlıkla olsa dye.
gelgit ve mrs sönmez canlarım ikinizede söylüyorum...siz yinede bizden daha şanslısınız,en azından hamile kalabiliyorsunuz en azından bende oda yok...
size hiç kan pıhtılaşması için iğne vurulmuyormuydu...
sizin gibi bi arkadaşım vardı hamile kalıyordu ama bebek karnında zehirlenip ölüyodu...
en son gittiği doktorda kendiliğinden hamile kal gel yanıma dedi...oda hamile kalınca doktorunun yanına gitti ve doktoru ona iğne verdi her gün vurması için bu arkadaşım her allahın günü bu iğneleri vuruyordu kola bacaga göbeğine...ve allaha şükür ki doğum yaptı bu şekilde birkaç arkadaşım daha böyle doğum yaptılar...
:ecrin_bebek::CüvCüv:
canım inş tutar ve bebişine kavuşursun bu imtıhan zor .........rabbım sıkıntını gıdersın inş guzel haberını yaz..........anma ilgınç hıpotıroıd hamılelığe engeldır tabı doktor nasıl bunu sebep gormıyo ilgınç .. ilaç tedavısı gördunmu toroıd için ..............hadı guzel haberler verırsın inşşşşşşşşşş
selam arkadaşlar bizimde 1,5 yıldır olmuyor bebişimiz. doktor herşey normal diyor her gidişimde. ama bazen adetim düzensiz oluyor. en son hsg de çektirdim sonuç güzel çıktı Allaha şükür. ama hala tık yok. şu an beklemedeyim bakalım dua edin bana da..
merhaba cnm bende 1.5 yıldır istiyorum ama olmuyo canım ya yumurtlama zamanlarında we catlama zamanlarımda problem war ama doktorum önemli diil dio fazla stres yapıom herhalde onun da cok etkısı war suan da klomen we owitrelle kullanıyorum hatta dun iğne oldum bakalım şimdi umutla beklıyorum inşallah hepimiz en yakın zman da anne oluruz sen de bana dua et cnm herkesein duasına aminnnnn pekı sen bi ilaç fln kullanıyormusun canım yada rahım fılmı falan cekıldı mı
canımselam yok ya çok yuksek değilmiş ........bu sonuç etkılemez hamılelığini ben çok yuksek duşunmuştum ve ilaçlada uygun sevuyeye gelmış........canım inş olacak.........benım de şu an hıç bışeyımyok tum değerler iyi ama hiç kendıliğinden hamiş kalamadım .rabbım ol deyınce olacak .inş ..senınde olacak canım umudunu yıtırme........guzel haberlerını alırım inş........doktora yenıden gıdecekmısın haberdar et........dua ile........yarınlar guzel olacak.........
ya sen zaten beklemedesın bı an unuttum ya canım hep guzel şeyler duşun ........kendını çok dınleme bılıyorum demesı kolay ama stres etkılıyo bılıyosun ben de bı aşilama üç mıkro denemış bırı olarak tavsıyem bunlar.........dınlen ve dua et...........inş guzel olacak sonucu mutlka bıldır...........dualarım senınle..........
canım ben de klomen kullandım bi de adet düzenleyiciler kullandım. iğne de vuruldum. hsg (rahim filmi) de çekildi. hatta yaram varmış onu bile dondurdu. ama hayırlısı olsun bakalım.
bu sitede benim gibi bebek özlemiyle yanan siz arkadaşları tanıdım.ne kadar da çok kişi varmış. dualarım hep sizinle. her gün bi kişi daha ekliyorum dua listeme. nolur sizlerde beni katın dualarınıza.
rabbim hepimizin yüzünü güldürsün..
Canım benim çok sağol iyi dileklerin ve duaların içinkaydirigubbakcemile5
İnsanın kendini dinlememesi elde değil malesef sende bilirsin:çok üzgünüm:
Bende senin gibi hiç kendiliğimden hamiş kalamadım hatta hiçbişekilde kalamadım
Sonucumu mutlaka paylaşıcam sanırım önümüzdeki hafta başına kadar netleşir, ama inanki çok ümidim yok yavaş yavaş adet belirtilerini hissediyorum çünkü:1no2:
Sen şuan dinlenmedemisin cnm Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun:1hug:
seni mutluluktan havalara uçurucak sonucu alırsın inşşşşşşşşşşşş:Saruboceq:
hafta başıııııııııııııııııııı:1hug:
selamm canımm elalı umudunu yıtırme adet ağrısı olaabılır sakın kotuye yorma pozıtıf olduğundada olabılıyo mesela benım ilk mıcroda tutmıştu hep ağrım vardı olacakmışım gıbı ama olumluydu erken doğımla kaybettım rabımm herkesın yardımcısı ols canım imş guzel olacak ............dua ile.............
selamm canımm elalı umudunu yıtırme adet ağrısı olaabılır sakın kotuye yorma pozıtıf olduğundada olabılıyo mesela benım ilk mıcroda tutmıştu hep ağrım vardı olacakmışım gıbı ama olumluydu erken doğımla kaybettım rabımm herkesın yardımcısı ols canım imş guzel olacak ............dua ile.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?