Bebek Hiç Aklımdan Çıkmıyo Diyenler Buraya

ben aslında hemen düşünmüyordum ama insanın başına bazı şeyler gelmeyince anlayamıyor tabi....ben de şimdi regl kesilmesi oldu, olmak için hap verdi doktor..konu açmıştım, orda bana arkadaşlar polikistik over sendromundan bahsetti. 6 yıldır bebek için uğraşan bir arkadaşta yazdı....şimdi benim aklımdan çıkmıyor....hemen istemiyordum ama bir rahatsızlığım varsa hemen tedaviye başlamak gerekli...

Benim yumurtalıklarda tembellik var bu ayda tedavi oluyorum ama yumurtam bi tane var çatlatma iğnesi vurundum bekliyorum.Hamile değilim.Diğer hamilelğim ikizdi erken doğum yaptım kaybettim meleklerimi.

canım rabbim bidaha bu acıyı yaşatmasın inş çok üzüldüm
ikizlerin tedaviylemi olmuştu

bence adet düzensizligi ciddiye alınmalı arkadaşımm ben polikistik overli olarak 6yıldır cırpınıyorummelde var0 rabbim yar ve yardımcımız olsun hergece rüyamda gebe oldugumu görüyorum okadar bunaldımki ne yapcam bilmiyorum:çok üzgünüm:

canım rabbim bidaha bu acıyı yaşatmasın inş çok üzüldüm
ikizlerin tedaviylemi olmuştu

evet tedaviyle olmuştu.26 haftalık erken doğum yaptım yine aynı tedaviyi görüyorum bu sefer biraz daha zor gibi görünüyo tek yumurta oluşmuş doktor yaşadığım strese bağladı.Bilmiyorum hayırlısı neyse o olsun diorum beklemekten başka çare yok.

Serenalar aşılamanın sonucunu ne zaman öğreniceksin.Güzel haberlerini bekliyorumm.

canım cuma gunu ılk tahlılım yapılacak canım yumurtaların buyur buyumese benımkı buyumezdı igneyle buyutuyorlar

canım yumurtanı ılaçlamı buyuttuler yoksa kendılıgındenmı buyudu

yadel canım sagol sen nasıl bır tedavı goruyorsun

İlaçla derken ? Klomen kullandım ve yumurtaları çalıştırıcı glocophage yi kullandım zaten bi tane yumurta oluştu o da çok geç ama istenen seviyeye geldi dedi dr.

canım kaç tane kullandın klomenden bende kullandım 3 ten sonra igneye geçtık

ben günde 2 tane kullandım adetin 5. günü başladım.3 tane kullanınca 2 kutu mu içiyosun ayda serenalar?

se4lam arkadaşlar............asla umudunuzu yıtırmeyın ya emınım yaşlarınız genç rabbım verecek ve sevıneceksınız.............asla umutsuzluğa yenılmeyın............herşeyın bı zamanı var.........dua edlım........rabbım dualarımızı bu guzel hac ayında makbul eylesın........yola devam guzel haber alanlar bıldırsın.............kendınıze iyi bakın ........

bende bebek hasretiyle yananlardanım kızlar 8 bıttı 9 .yılla girdik evliligimizde olmadı olmadı bir turlü bebegim tedavı tedavı yok sonuccc cok yorgunumm ben artıkkk ( dogmamıs bebegim seni cok özledimmm)

bende bebek hasretiyle yananlardanım kızlar 8 bıttı 9 .yılla girdik evliligimizde olmadı olmadı bir turlü bebegim tedavı tedavı yok sonuccc cok yorgunumm ben artıkkk ( dogmamıs bebegim seni cok özledimmm)

canım sana uzun zaman olmuş yani hasretin büyük

:

Son düzenleme:
eltim cuma günü ikinciyi doğuracak.ne güzel bende artık hamileydim.ama 22 kasıma kaybettim.offff nasıl gidecem ben şimdi oraya nasıl ayakat durcamsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

henüz çok yeni evliyim eylül de evlendım .28 yasında oldugm ıcın de hemen hamile kalmak istiyorum.ama hala bişi yok.doktor henuz cok erken acele etme dıyor ama ben bır an önce cocuk sahibi olmak ıstıyorum.

eltim cuma günü ikinciyi doğuracak.ne güzel bende artık hamileydim.ama 22 kasıma kaybettim.offff nasıl gidecem ben şimdi oraya nasıl ayakat durcamsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

seni çok iyi anlıyorum:

Son düzenleme:
Merhaba kızlar,
Malesef benim bu aşılamamda tutmadı adet oldum senağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…