Benim yumurtalıklarda tembellik var bu ayda tedavi oluyorum ama yumurtam bi tane var çatlatma iğnesi vurundum bekliyorum.Hamile değilim.Diğer hamilelğim ikizdi erken doğum yaptım kaybettim meleklerimi.
ben aslında hemen düşünmüyordum ama insanın başına bazı şeyler gelmeyince anlayamıyor tabi....ben de şimdi regl kesilmesi oldu, olmak için hap verdi doktor..konu açmıştım, orda bana arkadaşlar polikistik over sendromundan bahsetti. 6 yıldır bebek için uğraşan bir arkadaşta yazdı....şimdi benim aklımdan çıkmıyor....hemen istemiyordum ama bir rahatsızlığım varsa hemen tedaviye başlamak gerekli...
canım rabbim bidaha bu acıyı yaşatmasın inş çok üzüldüm
ikizlerin tedaviylemi olmuştu
Serenalar aşılamanın sonucunu ne zaman öğreniceksin.Güzel haberlerini bekliyorumm.
canım cuma gunu ılk tahlılım yapılacak canım yumurtaların buyur buyumese benımkı buyumezdı igneyle buyutuyorlar
bende bebek hasretiyle yananlardanım kızlar 8 bıttı 9 .yılla girdik evliligimizde olmadı olmadı bir turlü bebegim tedavı tedavı yok sonuccc cok yorgunumm ben artıkkk ( dogmamıs bebegim seni cok özledimmm)
eltim cuma günü ikinciyi doğuracak.ne güzel bende artık hamileydim.ama 22 kasıma kaybettim.offff nasıl gidecem ben şimdi oraya nasıl ayakat durcamsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?