Bebek Hiç Aklımdan Çıkmıyo Diyenler Buraya

slm kızlar bende uzun zamandır tedavı goruyorum prolaktınım yuksektı duştu ama hala ilaç kullanıyorum 21kasımda ilk aşılamam yapıldı beklemedeyım aslında çok karamsarım

canım inş tutacak yureğini ferah tut rabbım tum isteyenlere bebişler versin..........sonucu yazzzzzzzz mutku ol ve bızıde mutlu et inşşşşşşşşşşşş

biz neden dıgerlerı gıbı hemen hamıle kalamıyoruz ya bız çokmu şansızız artık hiç bırşeye guvencım kalmadı bu aşılamada tutmuyacak bilıyorum rabbım bana mutlu olmayı nasıp etmıycek ya şuan aglamak istıyorum psıkolojımı bozdu bu ilaçlar igneler offfffff

Bu aşılama kaçıncı denemen neden karamsarsın bence böyle düşünme güzel şeyler düşün inşallah Rabbim vercek hepimize üzülmeyelim

canım ilk aşılamamda etrafımdakı ınsanlar çok umutlu ben sonuç ıyı olmazsa ne yaparım yıkılırım

Ayy pardon ilk denemenmiş bende zannettim bi kaç sefer yaptırdın cevabı ne zaman alıcaksın?Bide aşılama yapılarken zor oluyo mu bi acı hissettin mi?

1.5 yıldır tedavı goruyorum ne sorunları atlattım

cuma gunu ilk tahlılım yapılacak ama karamsarım yaaaaaaaa

sadece rahıme taktıkları şey canımı bıraz acıttı bıde benım rahım darmış

Bak ben bi kere doğum yaptım erken doğumdu.Bir aylık tedavi sonucu oldu bebeklerimde.Şimdi yine tedaviye başladım kafama takmamaya çalışıyorum.Sadece tek yumurta oluştu.Bilmiyorum bazen bende senin gibi düşünüyorum ümitlenmek istemiyorum hamile kalmazsam die ama pozitif düşünmek lazım.Senin sorun ne cnm?

ilk prolaktınım yuksektı o duşurduler rahım fılmı çekındım tupler yapışık çıktı laporoskobı oldum ayrıldı sonra eşim varıkoselden amelıyat oldu yumurtalarım gelışmedı klomenle igneyle gelıştı ve aşılama oldum

ne guzel senın kuçuk bır melegın var şanslısın bence

canım ben parlodel kullandım 5mg duştıkçe 2.5 mg duşurdu dr ve hala kullanıyorum tekrar yukselebılıyormuş

benımkı okadar yuksektıkı dr beyın mr istedı benden cunku beyınde tumordende yukselebılıyormus ama temız çıktı bende canım

canım senin sorunun ne senin varmı bebek

Benim yumurtalıklarda tembellik var bu ayda tedavi oluyorum ama yumurtam bi tane var çatlatma iğnesi vurundum bekliyorum.Hamile değilim.Diğer hamilelğim ikizdi erken doğum yaptım kaybettim meleklerimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…