- Konu Sahibi limonsepeti85
-
Kilon fazla.Vermelisin.bir buçuk yıllık evliyim. 27 yaşındayım. bebek için şartlarımız uygun. bakacak anne kayınvalide de var. benim tek sıkıntım 1.60 boy ve 80 kilo oluşum. sizce vermeli miyim biraz? uğraşıyorum ama veremiyorum dirayetsizim masa başı işim var. ve günümün 3 saati yolda serviste geçiyor spora vakit ayıramıyorum. folik aside başlayacaktım o da aldırıyomuş kilo. bu durumda başlasam bile iki üç ay sonra çalışmalar başlayacak ve o zamana kadar kilo veremezsem de hamile kalırsam bana çok mu sıkıntı olur acaba???
bir buçuk yıllık evliyim. 27 yaşındayım. bebek için şartlarımız uygun. bakacak anne kayınvalide de var. benim tek sıkıntım 1.60 boy ve 80 kilo oluşum. sizce vermeli miyim biraz? uğraşıyorum ama veremiyorum dirayetsizim masa başı işim var. ve günümün 3 saati yolda serviste geçiyor spora vakit ayıramıyorum. folik aside başlayacaktım o da aldırıyomuş kilo. bu durumda başlasam bile iki üç ay sonra çalışmalar başlayacak ve o zamana kadar kilo veremezsem de hamile kalırsam bana çok mu sıkıntı olur acaba???
Canım kesinlikle kilo vermelisin 1.68 boyum var 62 ile hamile kaldım 83 ile doğuma gittim simdi 63 kiloyum ama öyle zor verdim ki hala da vicir toplamadı kendini. Kesinlikle azmet ver kilo rahat edersinbir buçuk yıllık evliyim. 27 yaşındayım. bebek için şartlarımız uygun. bakacak anne kayınvalide de var. benim tek sıkıntım 1.60 boy ve 80 kilo oluşum. sizce vermeli miyim biraz? uğraşıyorum ama veremiyorum dirayetsizim masa başı işim var. ve günümün 3 saati yolda serviste geçiyor spora vakit ayıramıyorum. folik aside başlayacaktım o da aldırıyomuş kilo. bu durumda başlasam bile iki üç ay sonra çalışmalar başlayacak ve o zamana kadar kilo veremezsem de hamile kalırsam bana çok mu sıkıntı olur acaba???
kılo versenız sızın ıcın ıyı olur ama hamıle ıkende kılo veren bır suru ınsan var tabı saglıklı ve kontrollu bır sekılde zaten sagıklı bır gebelık gecırırsenız en fazla12 kılo almanız gerekıyor oda suankı kılonuza eklenırse sagık olrak zorlanırsınız tabı boyunuzda kılonuza etkenbir buçuk yıllık evliyim. 27 yaşındayım. bebek için şartlarımız uygun. bakacak anne kayınvalide de var. benim tek sıkıntım 1.60 boy ve 80 kilo oluşum. sizce vermeli miyim biraz? uğraşıyorum ama veremiyorum dirayetsizim masa başı işim var. ve günümün 3 saati yolda serviste geçiyor spora vakit ayıramıyorum. folik aside başlayacaktım o da aldırıyomuş kilo. bu durumda başlasam bile iki üç ay sonra çalışmalar başlayacak ve o zamana kadar kilo veremezsem de hamile kalırsam bana çok mu sıkıntı olur acaba???
Folik asit bnde kulanıyorum 5 aydır aldırmadı bana kilo bence o bi ricayetbir buçuk yıllık evliyim. 27 yaşındayım. bebek için şartlarımız uygun. bakacak anne kayınvalide de var. benim tek sıkıntım 1.60 boy ve 80 kilo oluşum. sizce vermeli miyim biraz? uğraşıyorum ama veremiyorum dirayetsizim masa başı işim var. ve günümün 3 saati yolda serviste geçiyor spora vakit ayıramıyorum. folik aside başlayacaktım o da aldırıyomuş kilo. bu durumda başlasam bile iki üç ay sonra çalışmalar başlayacak ve o zamana kadar kilo veremezsem de hamile kalırsam bana çok mu sıkıntı olur acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?