Bebek için çok sabırsız olan anne adayları

edss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2011
1.158
617
133
Merhaba herkese 8 aylık evliyim 23 yaşındayım Şubat'tan beri bebek istiyoruz . Ben ilk denemede bebek tutar sanıyordum hevesle bekledim sonuç hüsran tabi koşa koşa doktorun yolunu tuttum adetlerim çok düzenlidir ve yumurtlama günlerimi kendim anlarım kasık ağrısından filan . Doktorda bir sorun gözükmüyor 11 ay içinde olmazsa gel zaten olur stres yapma niye bu kadar acele ediyorsun dedi Benim yıllardır en büyük hayalim anne olmak ona bu kadar yaklaşmışken bir an önce kavuşmak istiyorum . 2. ay tekrar denedik ama çok sık çalışma olmamıştı o ay yumurtlamadan sonra çalışma oldu kaçırdık sandım . Ama ufakta olsa ümidim vardı kırmızıları görünce ağlamaktan helak oldum 2. ay daha da zor gelmişti. Ovulasyon testiyle takip ettiğimden yıllardır şaşmayan düzenim (14. -15. gün yumurtlarım 28. gün adet olurum ) 3 gün şaştı muhtemelen stresten . Bu ay 12. gün ovulasyon oldu test yapmadım ama kasık ağrılarımdan hissettim bir gün önce çalışma olmuştu. Sonuç olarak 3. aya bu ay da olmayacak diye çok umutsuz başladım dün öğlen saati yani bata 3 gün kala gebelik testi yaptım negatifi gördüm . Yine hüsran Cuma günü bat günüm bütün umudum kırıldı birçok belirtim vardı sanırım hepsi adet belirtisiymiş. Sol kasığımda batma sık idrara çıkma dünden beri göğüs ucum kaşınıyor ... Aklım bana çok oyun oynuyor herkes stres yapma dedikçe daha fazla strese giriyorum strese girmemek adına Evet hanımlar benin gibi bu kadar bebek isteyipte sabırsız olanlar toplanalım burada beraber yürüyelim Bu ay eşimle doktora gidebiliriz tekrar içim rahat etmeden olumlu düşüncelere sahip olamayacağım sanırım bu ay olmadı önümüzde ki ay güzel haberler paylaşırız inşallah . Burada hamileyim diyebilmek bize de nasip olur . Sevgilerle ...

canım bende 5 aydır korunmuyorum, ama daha gelen giden yok... doktora da gittim herşeyim tıkır tıkır, bir problemim yok.. doktor birkaç ay daha bekle yine olmazsa gel yumurta takibi yapalım dedi. muhtemelen yumurtanın çatladığı güne denk getiremiyorsunuz dedi. oluruna bıraktım bende kafama takmadan bekliyorum...

Oyyy oyyy kız daha yaşın da küçük.
Yeni evli sayılırsın eşinle bu günlerinin tadını çıkar.
Rahatına ve oluruna bırak ya.

Ya ben ne yapayım?
2 buçuk yıllık evlilik.
16 aydır korunmuyoruz bebek yok.
Yaş 29.

Demek vakti değil diyerek her ay umutlarım suya düşerek yaşıyorum ben de.
Ama yine de sizin kadar takmıyorum. Yine de böyle konuları okuyunca ben çok geç kaldım fazla rahatım galiba diye acaba yaşıyorum..

Ayy benim de psikolojimi bozdunuz he

bende şubattan berı denıyorum
gercı adetıme 4-5 kala denedık subatta.. o yuzden subatı saymıyorum :=)
takvım ındırdım ve ılıskılerı tutuyordum ve baktım kı kısa süre içinde sıkıldım ve bu ay takıbı falan bıraktım. kafamıza gore takılıyoruz..allah verecegı zamanı bılır çünkü
dur daha çok yenısın ve çok takmıssın.. stres ıyı degıl. olmazsa eger bız 7-8. aydan sonra doktora gıtmeyı dusunuyoruz.
uzun yıllar olmayan napsın ? her seyın zamanı vardır ve daha yenısınız takma bu kadar
söylemesı kolay dıyecegını sanmıyorum çünkü biz de denıyoruz ve sızınle aynı zamanlarda karar vermısız :=)

Aslında gün boyu bebeğe sarıp bebek düşünmüyorum :) uzun yıllar olmayanları düşününce tabi kide biz daha yolun başındayız ama ben bir an önce kavuşmak istiyorum . Ama ne yapsak boş önümüzde ki ay daha rahat olmaya çalışacağım elimden geldiğince gerçekten bebeklerin geleceği en iyi zaman var ben sınava hazırlanıyorum birde kpss ye öğretmenim belki de Allah sınvadan sonra nasip edecek bana bilmiyorum ama burada benimle aynı durumda arkadaşların destekleriyle daha rahat oluyorum .

:) Ay Allah bir ben miyim böyle çok sabırsızım ya bir sorun yoksa olsun hemen istiyorum 3 aydır olmayınca da bir sorun mu var diye düşünüyorum birde mizaçtan kaynaklı bişey herhalde ben çok çok istiyorum anne olmayı Çok istenilen bişey olmazmış ya ondan korkuyorum belki de . Allah hayırlısı ve sağlıkla versin bebişlerimizi.

sen bebeği unuttugun zaman gelecektır sana :=) işine gücüne bak
beklemedıgın anda ınan gelecektır

İnşallah oluruna bıraktığın an gelir bebişin bende oluruna bırakabilsem doktor bana da problem yok dedi ama nedense içim rahat etmiyor bir türlü

sen bebeği unuttugun zaman gelecektır sana :=) işine gücüne bak
beklemedıgın anda ınan gelecektır
İnşallah bu ay kpss hazırlıklarına yoğunlaşmak istiyorum . Geçen ay bat günü çok fazla üzülmüştüm bu ay duruma alışmaya başladım sanırım dün ağladım sızladım ama bugün daha iyi hissediyorum kendimi nedense :) Ve olumsuz düşünceleri kafadan atmak lazım galiba burada okuyorum o ay hamile kalacaklarına inananlar gerçekten hamile kalıyor . Beyin hamile kalamayacağım düşüncesine sahipse reddediyor rahimde bebeği bu ay olumlu düşünmeye çalışacağım her ay yeni taktik

Anne olmak güzel bir duygudur elbette.
Ama mutluluğu bir kavrama bağlamamak lazım.
Mutluluk=bebek olmamalı.
Gelirse mutluluğumuz ikiye katlanır ne güzel olur.
Gelmezse de hayırlısı buymuş der, hayatıma devam ederim demelisin.
Ben böyle yapıyorum..

Ve bu rahatlığıma rağmen 16 aydır olmaması çok ilginç geliyor bana.
Ama iş hayatımda çok stresliyim o yansıyor sanırım..

Hiç doktora gittin mi peki ? Herkesin günlük hayatında stres vardır elbet benim yapım gereği bebeği takmasam da takacak bişeyler buluyorum :) ama günlük stres bebeği fazlaca etkilemez diye biliyorum sadece saplantılı bebek düşüncesi etkiliyor gibi . Tabiki de tek mutluluğum bebiş değil ama 8 yıl sevgililik dönemi sonrası evlenince aşkımızın meyvesi olsun istiyoruz :) Yarın bat günüm bakalım sonuç ne olacak ama nedense bir rahatlık var üzerimde . Hayırlısı , umarım seninde bebişin çabucak gelir

Hayırlısı olsun canım.
Gittik bir dra daha geçen ay.
Her şeye bakıldı.
Hsg filmi de çekildim.
İkimizde de sorun görünmedi.
Bekliyoruz bakalım.

Bende 1 senelik evliyim bende takmiyordum baslarda ama sanki gittikce sorular birikiyor sonumuz hayir olsun insan sevgisinin meyvesini istiyor tabiki ama olmayinca olmuyor. 1 sene olmayinca. Neyse bize verilenle yasicaz hamdolsun yinede pozitif dusunucek cok seyimiz var olumlu bakalim olumlu olsun insallah

Günaydın kızlar.ben de 6aydır bekliyorum yok.dr.a gittim hiç bir sorun yok.ama bekliyorum.dün yine adet oldum.bu ay da olmadı.önümüzdeki aylara kısmet.hayata en çok istediğim şey onu hissetmek... Hayat çok güzel onunla daha da güzel olacak. Allah isteyen herkese hayırlısıyla ve sağlıkla versin inşallah.Allah herkese sabrını da mükafatını da versin inşallah....

Merhaba canım şimdi konunu okudum kendimi anlatayım sana ekimde bende 4,5 cm çikokata kisti olduğunu öğrendim doktorlarda hiç güzel şeyler söylemediler korunmayı bıraktık hep stresliydim olmayacak çocuğum diye tam kisti kontrol altına almak için doğum kontrol hapı kullanmaya başlayacatım ki eşim kullanma hormonlarının dengesini bozacak dedi ve kullanmadım o ay hamile kaldım. Çünkü olmazsa olmaz dedim yaza denerim ve boşvermişliğimle hamile kaldım. Ki senin herşeyin bormalmiş mutlaka kalırsın kendini serbest bırakmaya çalış cidden stres çok etkiliyo

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) Stres en büyük engel sanırım canım geri kalan her şey haloluyor bir şekilde bu ay kendi kendime stresi yenme yöntemleri uyguladım yumurtlama günlerini de iyi değerlendirdik umutluyum inşallah tutmuştur bebeğim :) ama bat yaklaştıkça yine mi olmayacak diye korkmuyor değilim . Allah'ın izniyle kavuşsam bebeğime :)

Canlar 5 haftalık hamıleyım benıde pko vardı 6 ay olmadı cok stres yaptım. Cok uzuluyordum ve her ay regl belırtılerımı gebelık belırtısı sanıyodum. Hıc beklemedıgım anda dıyeyım hanı derlerya aman bu seferde yoktur dıyerekten test yaptım ve ınanınkı hıc endıselenecek bı sey yok. Allah hepımıze bebek verıyor . Dualarım sımdı sızınle allah sızınde bebegınızın sevıncını yasatsın ..

canım esin spermiyogram testi verdi mi peki?
benimde 1.5 yıldır olmuyor esimde sperm hız ve sayı dusuklugu var.
Allah hepimizin kucaklarını doldurdursun inş

canım esin spermiyogram testi verdi mi peki?
benimde 1.5 yıldır olmuyor esimde sperm hız ve sayı dusuklugu var.
Allah hepimizin kucaklarını doldurdursun inş
Henüz yaptırmadı canım bu ay 4. deneme olmazsa gidecek o da ben önlem olsun diye keçiboynuzu özü yediriyorum 2 aydır . Zaten sigara filanda içmiyor genetikte de öyle bişeyler yok ama yinede meraktan kurtulalım diye yaptıracak sanırım . Bende hormon testi yaptırmayı düşünüyorum doktor adetlerim düzenli diye gerekli görmemişti ama ne olur ne olmaz hepsi aradan çıksın . Allah hepimize nasip etsin anneliği .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…