- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
Senin kokunu istiyor ne guzel aslnda ama zordur senin icin bazilari dulbentini yanina koyar oyle alistr istersen dosunde dursun dulbent biraz bi sure yani sut koksun onunla uyurgöğsümde uyumak istiyor beşiğe geçince ağlamaya başlıyor. Gece nerdeyse bi saat kadar göğsümde tuttum öyle yatrdım ve uyanmadı. Özellikle geceleri yapıyor. Doktora soracağm bakalm kontrolde
bu düşüncelerınızle ılgılı konu acmıstım bir bakın:)) aynı durumdayızBenim cocugum olmuyor ol.asini elbette istiyorum ama bir yandanda korkuyorum.
33 yasima yeni girdim ama rahatliga okadar alistimki bir cocuga nasil bakicam bakarim bilmiyorum. Gerci hamikede kalamiyorum ya...
Alisirsin temposuna yasin daha genc.
tülbent kullanmıyorm ama bi tane edinip sürekli taksam snra yanına koysam olur mu ki öyle. Ya da boyun şallarımdan birini koyabilirim aslnda.Senin kokunu istiyor ne guzel aslnda ama zordur senin icin bazilari dulbentini yanina koyar oyle alistr istersen dosunde dursun dulbent biraz bi sure yani sut koksun onunla uyur
Benim oğlan 4 günlük. Geceleri sürekli ağlıyor. Kolik müzikleri biraz fayda ediyor gibi. Gecem gündüzüme karıştı şimdiden. Sürekli memede kalmak istiyor. Göğüslerim acı içinde. Ben 23 yaşındayım ama kendimi bebek için çok yaşlı hissediyorm. Demem o ki yaşla alakası yok. Bunun adı lohusalık. Sizinki de lohusalık sayılır daha iki aylıkmış
Beyaz dulbent varsa annenizde faln oda iyi olur kirmizida olur 1 gun boyunca dursun gecede yanina kokuyu alabilceg sekilde koyun insallah cozum olurtülbent kullanmıyorm ama bi tane edinip sürekli taksam snra yanına koysam olur mu ki öyle. Ya da boyun şallarımdan birini koyabilirim aslnda.
Konu sahibi bana kızmasın biraz konu sapmış benim yüzümden ama özür diliyorum buradantavsiyeler için de çok sağolun kızlar ztn yakında delirip bi lohusa konusu açarım [/QUOT ) :))) lohusalik zor ys gercekten o kadar ki annem 1 hafta yanimda kalmisti agladim giderken gitme anne die babama dedm nolur goturme die normalde annemglde bile kalmam yani pek o derece lohusalik sendromu iste
HaklisinEvlat sahibi olabilmek için doktor kapısında yatan insanları düşünün derim.
Link atarmisin rica etsem.bu düşüncelerınızle ılgılı konu acmıstım bir bakın:)) aynı durumdayız
Merhaba 32 yaşımdayım. Tüp bebekle bir oğlum oldu. Çok şükür. Oğlum 10 gün sonra 2 aylık olacak. Çok gazlı - kolik- bir bebek. Ve çok ağlıyor. Tüm enerjim o ağlarken gidiyor. Sonra tansiyonum çıkıyor, başım ağrıyor yada astım atağı geçiriyorum. Yada hepsi birden oluyor. Yaşlanmış hissediyorum. Çok şükür annem arada gelip yardım ediyor. Oğluma bakması değil de ağlaması çok yoruyor.
Keşke 20li yaşlarımda bebeğim olsaydı. Belki şu an gibi yorgun olmazdım.
Böyle mi devam edecek. Düzelmez mi
Ben 27 yaşındayım ama ben de yorgun hissediyorum. 3 ayı geçti oğlum gündüz özellikle, uykuya dalamıyor.10-15 dklık şekerlemeler yapıyor hep ve devamlı kucakta bileklerimi incittim taşıyacağım diye.
tülbent kullanmıyorm ama bi tane edinip sürekli taksam snra yanına koysam olur mu ki öyle. Ya da boyun şallarımdan birini koyabilirim aslnda.
sezaryan oldum ya çok tutunca acı hissediyorm biraz arkaya destek yaptım gece tuttum bi saat. Aslında dayansam tutsam olur. Çünkü daha dünyaya alışmaya çalışıyor böceğim.Ben 4 aylık olana kadar akşamları 7 ile 9buöuk arasında göğsünde tuttum uykusunu daldıraın diye öyle koydum beğişine. 3 aylıkken falan da dediğüni gibi gündüz uykularını üzerimde uyurdu. 4ay20günlük şimdi bunların hepsi geçti. Hepsi birer dönem yani geçecek keyfini çıkartın. Ben şahsen göğsümde uyumasını çok seviyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?