Bebek için çok yaşlıymışım

20 yaşınızda da doğursanız aynı sıkıntıları çekecektiniz bu dönemle bu tip bi bebekle. yaşınıza yormayın. yorgun olmanız normal. alabildiğiniz tüm yardımı alıp arada bi nefes almaya çalışn.

göğsümde uyumak istiyor beşiğe geçince ağlamaya başlıyor. Gece nerdeyse bi saat kadar göğsümde tuttum öyle yatrdım ve uyanmadı. Özellikle geceleri yapıyor. Doktora soracağm bakalm kontrolde
Senin kokunu istiyor ne guzel aslnda ama zordur senin icin bazilari dulbentini yanina koyar oyle alistr istersen dosunde dursun dulbent biraz bi sure yani sut koksun onunla uyur

Benim cocugum olmuyor ol.asini elbette istiyorum ama bir yandanda korkuyorum.
33 yasima yeni girdim ama rahatliga okadar alistimki bir cocuga nasil bakicam bakarim bilmiyorum. Gerci hamikede kalamiyorum ya...

Alisirsin temposuna yasin daha genc.
bu düşüncelerınızle ılgılı konu acmıstım bir bakın:)) aynı durumdayız

Senin kokunu istiyor ne guzel aslnda ama zordur senin icin bazilari dulbentini yanina koyar oyle alistr istersen dosunde dursun dulbent biraz bi sure yani sut koksun onunla uyur
tülbent kullanmıyorm ama bi tane edinip sürekli taksam snra yanına koysam olur mu ki öyle. Ya da boyun şallarımdan birini koyabilirim aslnda.

Canim o göğüs acısı çok kötü oluyor bende çok çektim
sana birsey onereyim
tahin in üzerine çıkan yağını , her emzirme den sonra sür
tekrar emzireceginde ucunu sil ve öyle ver bebeğine
inşallah şifa olur
Rabbim uzun ömürler versin bebeğine

Konu sahibi bana kızmasın biraz konu sapmış benim yüzümden ama özür diliyorum buradan tavsiyeler için de çok sağolun kızlar ztn yakında delirip bi lohusa konusu açarım

Ben ilk anne olduğumda 24 yaşındaydım. Benim bebegim de de kolik vardı ilk 5 ay canımdan bezmistim.yaşla alakası yok bunun yani.ilk bebek ilk tecrübe birde bebek huysuz filan olunca herkese zor gelir.
Ben kaç kere bebekle birlikte oturup ağladığımı bilirim. Yemek yemeye zamanım olmazdı bazen.
Geçecek bu günler büyüdüklerinde unutacaksın.
Hatta inan bana bu günleri özleyecek yine bebek olsada kucağıma alıp koklasam diyeceksin.çok çabuk büyüyorlar tadını çıkart.

32 yaşınız da havlu attıysanız ve yaşlandım diyorsanız 42, 52 ve 62'de (tabi yaşarsanız) ne yapacaksınız anlamadım. Biz de bu yaşlardayız ama dağı söküp başka yere monte edeceğiz neredeyse. 32 ya 32 yani, psikolojiniz çok normal olmasa gerek.

32 yaşındayım ben de. Kızım 4 aylık. anlıuorum seni. Ağlaması azalacak. Kundak denedin mi? Gaz ilacı veriyor musun? Kundağı eski yöntem diye düşünme woombie diye yaz google çok pratik çok kolay bir kundak.

Sling alsanıza ellerini boşalır hiç değilse bebeği taşırken daha rahat oluyor. Ben dayanamayıp evde çok slingle taşıdım neko wrap sling fiyatı da makul bi bakın. Tutumlu annede 40 50 liraya satan da var.

Niye böyle düşünüyorsunuz ki?
35 yaşımdayım ve 2. bebeğime hamileyim...
Ben ne etsem? 32 yaş yaşlılıksa ben iyice yaşlanıyorum demektir.

Ben de isterdim 20'li yaşlarda anne olmayı, enerji açısından.
Fakat hayatın getirileri bu yönde oldu ve herkes bir değil malesef.
Buna şükür ki Rabbim evlat nasib etti...
Ben en çok buna şükrediyorum...

yaşla alakası yok ilk 4 ay yorulmadım diyeni hiç duymadım yardım eden olsa da maalesef yoruluyorsunuz anneler

tülbent kullanmıyorm ama bi tane edinip sürekli taksam snra yanına koysam olur mu ki öyle. Ya da boyun şallarımdan birini koyabilirim aslnda.

Ben 4 aylık olana kadar akşamları 7 ile 9buöuk arasında göğsünde tuttum uykusunu daldıraın diye öyle koydum beğişine. 3 aylıkken falan da dediğüni gibi gündüz uykularını üzerimde uyurdu. 4ay20günlük şimdi bunların hepsi geçti. Hepsi birer dönem yani geçecek keyfini çıkartın. Ben şahsen göğsümde uyumasını çok seviyordum.

sezaryan oldum ya çok tutunca acı hissediyorm biraz arkaya destek yaptım gece tuttum bi saat. Aslında dayansam tutsam olur. Çünkü daha dünyaya alışmaya çalışıyor böceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…