Evet canim. Benim yumurtalarim hem kucuk hem az hemde kalitesizdi.Merhaba canım aynı yaştayız tedavi falan görüyormusum ben de uğraşıyorum çocuk için
Genç anne olmayı cogu kadın ıster ve bence bu gercekten guzel bırsey ancak maddı manevı durumlar calısma şartları derken bunu ertelıyoruz kaldıkı yasınız cok geç denecek bır yaşta degıl sadece henuz adepte olamamıssınız cocuk sızın enerjınız ve sınırınızdende etkılenıyordur tabııkı buyudukce aglaması ve problemlerı azalacak sadece bıraz sabır etmenız gerekıyorMerhaba 32 yaşımdayım. Tüp bebekle bir oğlum oldu. Çok şükür. Oğlum 10 gün sonra 2 aylık olacak. Çok gazlı - kolik- bir bebek. Ve çok ağlıyor. Tüm enerjim o ağlarken gidiyor. Sonra tansiyonum çıkıyor, başım ağrıyor yada astım atağı geçiriyorum. Yada hepsi birden oluyor. Yaşlanmış hissediyorum. Çok şükür annem arada gelip yardım ediyor. Oğluma bakması değil de ağlaması çok yoruyor.
Keşke 20li yaşlarımda bebeğim olsaydı. Belki şu an gibi yorgun olmazdım.
Böyle mi devam edecek. Düzelmez mi
3 ay dolduktan sonra gecıyor benım kızımda oyleydı akşam bellı bır esref saatı vardı sustur susturabılırsen hep aglardı ama gectı cok sukur, bırde cocuk bakmak helekı tek basına ısen kaç yasında olursan ol yorar ınsanı...Merhaba 32 yaşımdayım. Tüp bebekle bir oğlum oldu. Çok şükür. Oğlum 10 gün sonra 2 aylık olacak. Çok gazlı - kolik- bir bebek. Ve çok ağlıyor. Tüm enerjim o ağlarken gidiyor. Sonra tansiyonum çıkıyor, başım ağrıyor yada astım atağı geçiriyorum. Yada hepsi birden oluyor. Yaşlanmış hissediyorum. Çok şükür annem arada gelip yardım ediyor. Oğluma bakması değil de ağlaması çok yoruyor.
henüz çok gençsin.Merhaba 32 yaşımdayım. Tüp bebekle bir oğlum oldu. Çok şükür. Oğlum 10 gün sonra 2 aylık olacak. Çok gazlı - kolik- bir bebek. Ve çok ağlıyor. Tüm enerjim o ağlarken gidiyor. Sonra tansiyonum çıkıyor, başım ağrıyor yada astım atağı geçiriyorum. Yada hepsi birden oluyor. Yaşlanmış hissediyorum. Çok şükür annem arada gelip yardım ediyor. Oğluma bakması değil de ağlaması çok yoruyor.
:İnşallah hızlı geçer.
Annemde unutursun 2. Çocuk istersin diyor. yok ya istemem. İki embriyo transferi olsun ikizim olsun istiyordum. Allah korumuş. Birine yetemiyorum ikisi birden....
Yaşınız da ne var ki . Hiç alakası yok yaşla bence. Şu an 24 yaşındayım Allah uzun ömür versin iki oğlum var. Büyüğü anaokuluna gidiyor , küçük olan 15 aylık ve çoğu zaman bende bunalıp nefes alamıyor gibi oluyorum.çok normal yaşadıklarınız , hamilelik , doğum ardından kolik bir bebek çok sabır özveri gerektiren bişey. Sıkmayın canınızı geçicek hepsi emin olun. Şu an sadece tadını çıkarmaya çalışın... Allah kolaylık versin.Merhaba 32 yaşımdayım. Tüp bebekle bir oğlum oldu. Çok şükür. Oğlum 10 gün sonra 2 aylık olacak. Çok gazlı - kolik- bir bebek. Ve çok ağlıyor. Tüm enerjim o ağlarken gidiyor. Sonra tansiyonum çıkıyor, başım ağrıyor yada astım atağı geçiriyorum. Yada hepsi birden oluyor. Yaşlanmış hissediyorum. Çok şükür annem arada gelip yardım ediyor. Oğluma bakması değil de ağlaması çok yoruyor.
Ben ikinci cocugma hamileyim ve zor geciyo hamileligm kusmalar bas donmeleri halsizlik 24 saat gece gunduz ayrt etmeksizin suruyo tam hareket caginda ogrenme asamasinda cocugm var onun pesnde kos esn gelr misafr gelir o bu su ev isi falan falan yani yipransam ben yipranirdm die dusundum kolik bebek zor benim kizimde ilk aylar kolikti ve elimde geleni yaptim zor bi donem allah yardimcisi olsun elbet yanlis bi yorum yaptigmi dusunmuyorumHiç yıpranmadım demek için daha çok erken bir yaştasın.Ben çocuk bakımından bahsetmiyorum.Çocuk bir şekilde bebekken büyüyor.Hem de konu sahibibn kolik olan bir bebeği var.Öyle kolay değil o işler.Dinlensin kafasını ona odaklamış demekle keşke olsa M meryemim40
canım karnı doymuyor olabilirmi 4 günlük bebek çok fazla ağlamaz cnku uyur belkide karnı doymuyodr ondan uyumuyodur. kıyamam yaaBenim oğlan 4 günlük. Geceleri sürekli ağlıyor. Kolik müzikleri biraz fayda ediyor gibi. Gecem gündüzüme karıştı şimdiden. Sürekli memede kalmak istiyor. Göğüslerim acı içinde. Ben 23 yaşındayım ama kendimi bebek için çok yaşlı hissediyorm. Demem o ki yaşla alakası yok. Bunun adı lohusalık. Sizinki de lohusalık sayılır daha iki aylıkmış
Evet bende oyle dusunuyorum bebekler 10 gun kadar gunduz gece uyur hatta bazi anneler emzrmek uyandrmaya calisir ama uyanmazlar bebisler doymuyodur dedgniz gibi yada anne kokusunu istiyodur mutlakacanım karnı doymuyor olabilirmi 4 günlük bebek çok fazla ağlamaz cnku uyur belkide karnı doymuyodr ondan uyumuyodur. kıyamam yaa
göğsümde uyumak istiyor beşiğe geçince ağlamaya başlıyor. Gece nerdeyse bi saat kadar göğsümde tuttum öyle yatrdım ve uyanmadı. Özellikle geceleri yapıyor. Doktora soracağm bakalm kontroldecanım karnı doymuyor olabilirmi 4 günlük bebek çok fazla ağlamaz cnku uyur belkide karnı doymuyodr ondan uyumuyodur. kıyamam yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?