Merhaba 32 yaşımdayım. Tüp bebekle bir oğlum oldu. Çok şükür. Oğlum 10 gün sonra 2 aylık olacak. Çok gazlı - kolik- bir bebek. Ve çok ağlıyor. Tüm enerjim o ağlarken gidiyor. Sonra tansiyonum çıkıyor, başım ağrıyor yada astım atağı geçiriyorum. Yada hepsi birden oluyor. Yaşlanmış hissediyorum. Çok şükür annem arada gelip yardım ediyor. Oğluma bakması değil de ağlaması çok yoruyor.
Keşke 20li yaşlarımda bebeğim olsaydı. Belki şu an gibi yorgun olmazdım.
Böyle mi devam edecek. Düzelmez mi
Profil resminiz dikkatimi çekti sonra yazdıklarınıza baktım dördüz bebeğiniz varmış aman AllahımMaşaAllah size ne güzel bir defa da 4 çocuk,Allah sağ salim büyütmeyi nasip etsin cidden çok büyük bir lütuf çok şanslısınız benim de hayalim 3-4 tane çocuk darısı başıma diyeyim ozaman
Amin kizlar Allah razi olsun rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallahAllah yardımcınız olsun cok guzel dediginiz gibi Allahın bir lutfu maşallah.Allah isteyen herkeze nasib etsin.
Mrb benimde iki aylık bir kızım var çok gazı ve sancısı var. Bende 21 yaşındayım emin ol o ağladığında enerjimin hepsi gidiyor bence enerji nin gitmesi seni yaşlı durumuna düşürmezMerhaba 32 yaşımdayım. Tüp bebekle bir oğlum oldu. Çok şükür. Oğlum 10 gün sonra 2 aylık olacak. Çok gazlı - kolik- bir bebek. Ve çok ağlıyor. Tüm enerjim o ağlarken gidiyor. Sonra tansiyonum çıkıyor, başım ağrıyor yada astım atağı geçiriyorum. Yada hepsi birden oluyor. Yaşlanmış hissediyorum. Çok şükür annem arada gelip yardım ediyor. Oğluma bakması değil de ağlaması çok yoruyor.
Canım fön makinası sesi ve aspiratör sesi anında susturuyor kolik bebeği ,dene istersenBenim oğlan 4 günlük. Geceleri sürekli ağlıyor. Kolik müzikleri biraz fayda ediyor gibi. Gecem gündüzüme karıştı şimdiden. Sürekli memede kalmak istiyor. Göğüslerim acı içinde. Ben 23 yaşındayım ama kendimi bebek için çok yaşlı hissediyorm. Demem o ki yaşla alakası yok. Bunun adı lohusalık. Sizinki de lohusalık sayılır daha iki aylıkmış
Ben 23 yaşında kızımı 24 te oğlumu doğurdum. Kızım 13 ayına kadar her yediğini fışkırtarak kusardı. Oğlum 7.5 aylık doğdu simsiyahtı, etleri buruş buruştu, kirpikleri bile yoktu, eline almaya korkarsın o kadar küçüktü ki emmeye gücü yetmiyodu. Bende aç kalmasın diye sabahlara kadar emzirmeye çalışıyodum tabi kızımda daha bebek biri uyusa diğeri uyanıyordu. Eşim haftada 3 gece evde ve ben gece gündüz yalnızdım. Çok zordu çok ama geçti, şimdi kızımın elinden kahve içmek harika bir duygu.Merhaba 32 yaşımdayım. Tüp bebekle bir oğlum oldu. Çok şükür. Oğlum 10 gün sonra 2 aylık olacak. Çok gazlı - kolik- bir bebek. Ve çok ağlıyor. Tüm enerjim o ağlarken gidiyor. Sonra tansiyonum çıkıyor, başım ağrıyor yada astım atağı geçiriyorum. Yada hepsi birden oluyor. Yaşlanmış hissediyorum. Çok şükür annem arada gelip yardım ediyor. Oğluma bakması değil de ağlaması çok yoruyor.
Merhaba canım aynı yaştayız tedavi falan görüyormusum ben de uğraşıyorum çocuk içinBenim cocugum olmuyor ol.asini elbette istiyorum ama bir yandanda korkuyorum.
33 yasima yeni girdim ama rahatliga okadar alistimki bir cocuga nasil bakicam bakarim bilmiyorum. Gerci hamikede kalamiyorum ya...
Alisirsin temposuna yasin daha genc.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?