Bebek için çok yaşlıymışım

33 yaşında ilk anne oldum ,,,

aynen oğlunuz gibi benim oğlumda kolitti,,
1 yaştan fazla sürdü....
sen şanslısın annen var yanında .

ama geçiyor bunlarr,,zordur insan büyütmek

Allah yardımcınız olsun cok guzel dediginiz gibi Allahın bir lutfu maşallah.Allah isteyen herkeze nasib etsin.
Amin kizlar Allah razi olsun rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah

Merhaba çok şükür evladınız olmuş Allahım sağlıkla size bağışlasin gayet te gencsiniz insanlar 35 yaşında evleniyor bu arada bende 28 yaşındayım ikinci tüp bebekle hamile kaldım dört yıla giricek evliliğim ne olur suan biraz yorgun düşmüş olabilirsiniz topatlanicaksiniz inş canım

Arabanız varsa bindirin gezdirin.. Çok rahatlatir. Geçecek az daha sabir. 3.aydan sonra rahat edeceksiniz inşallah.

21 yaşında anne olan biri olarak yaşla alakası olmadığını bazen dayanamayacağım bakamıyorum ben bu çocuğa diye çok ağladığımı bilirim.. 3 aydan sonra azalır bu düşünceler. 9 aydan sonra çok çok farklı olursun

Yasla ilgisi olabilir mi bilmiyorum ama ...23 yasinda ilk cocugum zor bir bebek degildi ama dogumum zor gecti gunler aylar gibi geciyordu.3 senede kendime geldim.
30 yasindayim ikinci gebeligim. bakiyorum da baya degisik.bilincli oluyorsun.zor gelicek mi bakalim kolay olur ins .saglikli olsunlar da ...
Kizkardesim 21 yasinda ilk cocugunu anlatamam cok huysuzdu...6 yasinda hala devam .tekrar hamile kaldi.su an 6 aylik o da aglama nobetleri var.
Yani insan unutan varlik....gunler geciyor...eger cok takiyorsan destek al canim

Yaşla çok ilgisi yok. Tamamen karakter yapısı ile ilgili. Rahat biri değilseniz ağır geliyor. Bu kadar takmayın inanın bebekler yetişkinlerden daha dayanıklı varlıklar. Ağlamasından korkmayin endişe duymayin. Siz bebeginize zor yollardan kavuşmuşsunuz bu süreçte sizi yıpratmış olabilir. 25 yaşında anne oldum benim oğlumda kolikliydi çok ağlardı, kafayı sıyırma noktasına gelirdim, ama şimdi keşke o kadar da takmasaydım o zamanlar, daha rahat olsaydım diyorum.

Mrb benimde iki aylık bir kızım var çok gazı ve sancısı var. Bende 21 yaşındayım emin ol o ağladığında enerjimin hepsi gidiyor bence enerji nin gitmesi seni yaşlı durumuna düşürmez

Ben oglum uyanacak diye kahvalti hemen yapayim derdim.eger uyanirsa yemek yiyemezdim.ne komik zaman gecince guluyorsun .

Canım hepsi uyku düzensizliğinden bebek 4_5 aylık olunca sende rahat uyku çeker yenilenir sin, ne yaşlanması ayrıca bizim arkadaş 42 yaş yeni doğum yaptı, e bende 36 ikinciyi bekliyorum, ilk aylar geçsin düzen oturuyor çok sıkma kendin i

Canım fön makinası sesi ve aspiratör sesi anında susturuyor kolik bebeği ,dene istersen

bebek zor ve büyük sorumluluk. 20 yaşında da olsanız yorulacak, uykusuz kalacaksınız. yani bence yaşla alakası yok.

Bebeğine sakinlik sana da sabırlar diliyorum arkadaşım.benim kizimda kolikti,tek başıma baktım.bütün mahalle seferber olurdu her sabah aynı muhabbet yine susmadı senin ki diye..kendimden gecmistim resmen bekar halimden eser yok ne kilom kaldı ne hakim.o zamana ait bir fotografim var hala ben olduğuma inanamıyorum 24 yaşında anne oldum 45 lik hale gelmiştim..3-4 aylık olsun anlar hale gelsin bak o aglamalar yerine tatlı gülücükler gelecek annesi..
Ve ne zaman emzirmeyi bıraktım Ohh be bende insanmisim dedim.suan 3.5 yaşında oldu ana&kiz arkadaş olduk hatta kardeş bile istiyoruz..

Ben 23 yaşında kızımı 24 te oğlumu doğurdum. Kızım 13 ayına kadar her yediğini fışkırtarak kusardı. Oğlum 7.5 aylık doğdu simsiyahtı, etleri buruş buruştu, kirpikleri bile yoktu, eline almaya korkarsın o kadar küçüktü ki emmeye gücü yetmiyodu. Bende aç kalmasın diye sabahlara kadar emzirmeye çalışıyodum tabi kızımda daha bebek biri uyusa diğeri uyanıyordu. Eşim haftada 3 gece evde ve ben gece gündüz yalnızdım. Çok zordu çok ama geçti, şimdi kızımın elinden kahve içmek harika bir duygu.
Bak annen varmış ne büyük şans. Sadece biraz sabır. Şuan hormonlarında değişti onunda etkisi olur. Yeterki sağlıklı olsun hepsi geçer.

Ben ikinci oğlumu 32 yaşında yaptım. Sen yazana kadar yaşlı olduğumu düşünmüyordum.

Ayrıca bebekler de bu sorunlar çok oluyor. Bizde bu yollardan geçtik. Zamanla alışırsın ve bebişler de daha ii olur. Düzelir merak etme.

Benim cocugum olmuyor ol.asini elbette istiyorum ama bir yandanda korkuyorum.
33 yasima yeni girdim ama rahatliga okadar alistimki bir cocuga nasil bakicam bakarim bilmiyorum. Gerci hamikede kalamiyorum ya...

Alisirsin temposuna yasin daha genc.
Merhaba canım aynı yaştayız tedavi falan görüyormusum ben de uğraşıyorum çocuk için

Çok şükür ki Allah emeklerinizin karsılıgını almayı nasıp etmıs
Nıce ınsan var tup bebekle cocuk sahıbı olamayan , tıbbın yetersız kaldıgı , eslerının veya cevreden korkutları ıcın evlat sahıbı baska yollardanda olamayan nıce nıce ınsan var. Hamılelıgı yasayarak bır cocuk getırmıssınız dunyaya ne guzel.
2 ay daha yenı daha kucuk aylar, gercı cocuk olduktan sonra hıc bır zaman eskısı gıbı bır yasamın olmayacak .

Ama bu sana yukte gelmeyecek. 4 ayına dogru kolik sancıları gececektır emın ol, bız subat bebegıydık ve asırı kolıktı anlatamam sana. Sonra hersey bıcak gıbı kesıldı. Sımdı 6.5 yasında farklı farklı sorunları elbette oluyor. Dusunuyorum bu devırde suanda ruh saglıgı ve beden saglıgı duzgun cocuk yetıstırmek cok zor, teror olaylarınıda dusununce cocuk buyutmek pamuk ıplıgıne baglıymıs gıbı gelıyor.
Şükür bugünümüze şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…