- Konu Sahibi yusufun_annesi
cnm yoğurt olunca fark etmiyor yani inek sütünden yoğurt mayalayabilirmişiz o zaman değişiyormuş mayalanıyor ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm yoğurt olunca fark etmiyor yani inek sütünden yoğurt mayalayabilirmişiz o zaman değişiyormuş mayalanıyor ya
Ben de 4.kez oldu deniyorum.. şimdiye kadarkiler fiyasko, hepsi lavaboya döküldü. Bu sefer değişik olarak AOÇ keçi yoğurdu kullandım. Aptamil'e de daha az su kattım ama az önce makinanın kapağını açınca yine şaşırdım.. Bu seferki ilginç, kavanozun dibinde 1cm kadar su olmuş, üstteki yoğurt tutmuş.. Acaba normalde de Aptamil mayalanınca böyle mi oluyor? Bunu yarın bebeğime vermeli miyim yoksa yine BabyMix mi vereyim bilemedim. Aslınca annem tencereye mayalardı eskiden ve dibinde su var mı yok mu görünmüyordu, bu sefer becerdim mi acaba ?? :44: Tadına bi bakıp yarına kadar düşünücem :)) böyle ayrışma neden olur ki? bilgisi olan var mı?:97:
Ne yaptıysam olmadı tutmuyooor.
Arkadaşlar hergün yoğurt mayalamak için çaba gösteriyorum 10 günde biri ancak tutuyor.Yoğurt mayalamak konusunda herşeyi okudum ama olmuyor.Sorun nerde bilemiyorum.
38-42 derece sıcaklık diyor yapıyorum
Yani parmağın 7 ye kadar sayıcakmışsın yanmazsa tamammış diyorlar ama tamam olmuyor işte
cam kavanoz denedim,güzelce sardım sarmaladım yooook.
Artık hazır yoğurt vereceğim pes etmeden bir de size sorayım dedim.
Ben sütü mayaladıktan sonra fırının içine atıyorum pasta börek pişirdiğimiz yere üstünü falan da örtmüyorum kalıp gibi çıkıyor ters çevirsen dökülmez o kadar yani![]()