Bebek ismi sorunu

Dalga gecilmesinden dolayi memnuniyetsizlik apayri bisey.cocugun Anne baba uzerine hakki var.
Yalnız bizim okulda 350 öğrenci, en az 100 isimle dalga geçme potansiyeline sahipler. Murat=koyayım da tur at, merve =... Yerse, ümit= dötünde patlasın dinamit, Ke Mal daha sayabilirim. Ooo o zaman bütün anne babalar bitti. Atladığınız nokta ergenler genellikle anlamdan çok kafiyeli, küfürlü söz dizileri ile dalga geçer.Neşe ile oyanın, arzu ile kayanın selamı var gibi.

Onlara desenize ananız babanız da size bu ismi uygun görüp vermişler hayatınız mahvolmamis ya benim kiziminki neden olsun, herkes işine baksın, herkes kapısında oynasın.... Ben bunu uygun görüyorum ve yavruma zamanı gelince manasını anlatırım eminim çok sevecektir deyin. Ayrıca bu jenerasyon da çok mercan ismi var. Çok güzel ve anlamlı bir isim bence. Adi ne olursa olsun adıyla yaşasın ve sağlıcakla gelsin kuzucuk, size de kolay bir doğum dilerim, bir avazda kurtulun insallah

Onlara desenize ananız babanız da size bu ismi uygun görüp vermişler hayatınız mahvolmamis ya benim kiziminki neden olsun, herkes işine baksın, herkes kapısında oynasın.... Ben bunu uygun görüyorum ve yavruma zamanı gelince manasını anlatırım eminim çok sevecektir deyin. Ayrıca bu jenerasyon da çok mercan ismi var. Çok güzel ve anlamlı bir isim bence. Adi ne olursa olsun adıyla yaşasın ve sağlıcakla gelsin kuzucuk, size de kolay bir doğum dilerim, bir avazda kurtulun insallah
Amin, çoook teşekkür ederim. Benim düşünce tarzıma uygun bir çocuk olursa zaten hayvanlar için ölüp bitecektir. Dolayısıyla çok da hoşuna gidecektir. Ki inş öyle olur

Millete neden bakıyorsun mercan cok tatlı isim bir arkadasta mercan ada koymustu ben begendim sahsen. Neler konulmuyor ki illa ki nola mola mila tarzı olcak onlara göre modaya uymuyor ya mercan anlamazlar onlar doğasal isimlere hayranım 😁

Onlar
Yalnız bizim okulda 350 öğrenci, en az 100 isimle dalga geçme potansiyeline sahipler. Murat=koyayım da tur at, merve =... Yerse, ümit= dötünde patlasın dinamit, Ke Mal daha sayabilirim. Ooo o zaman bütün anne babalar bitti. Atladığınız nokta ergenler genellikle anlamdan çok kafiyeli, küfürlü söz dizileri ile dalga geçer.Neşe ile oyanın, arzu ile kayanın selamı var gibi.
Onlar uydurma laflar.ismi ilk duyudugunda akla ne geliyorsa odur.ccugunuz evcil hayvan isminden memnun olmayacaktir.

Onlar

Onlar uydurma laflar.ismi ilk duyudugunda akla ne geliyorsa odur.ccugunuz evcil hayvan isminden memnun olmayacaktir.
Tamam, siz koymayın o zaman çocuğunuza bu ismi. Dolayısıyla olay çözülmüş oldu. Ben hoşuma giden mercan ismini koyuyorum, siz koymuyorsunuz.

Burada bile insanlar hiç tanımadan yorum yapabiliyorlar. Ne kadar kötü, şöyle böyle diye.tanıyanlar tabii ki kendilerinde bu hakkı bulacak
Evet malesef öyle .. Çok saçma sen kendi çocuğuna koyduğun ismi bana mı sordun ya da bende o ismi beğenmiyorum belki ama beni ilgilendirir mi hayır bu benim çocuğum o senin .. banada yok zor isim yok nerden buldun söyleyemez çocuk neler söylediler onlar söyledikçe bende onlara söylendim :) hiç çekinmeyin ya sizde verin cevabınızı baydı beni artık bu tarz insanlar sus sus ben kırıldım hep şimdi susmuyorum :)

Evet malesef öyle .. Çok saçma sen kendi çocuğuna koyduğun ismi bana mı sordun ya da bende o ismi beğenmiyorum belki ama beni ilgilendirir mi hayır bu benim çocuğum o senin .. banada yok zor isim yok nerden buldun söyleyemez çocuk neler söylediler onlar söyledikçe bende onlara söylendim :) hiç çekinmeyin ya sizde verin cevabınızı baydı beni artık bu tarz insanlar sus sus ben kırıldım hep şimdi susmuyorum :)
Ben de çok cevap verip polemiğe girmek istemiyorum. Kendi çocuğum ile ilgili başkası ile tartışmak çok komik geliyor. İnsanlar ne kadar hadsiz ve düşüncesizler aslında

Kim o beğenmeyenler zeyneple mehmet koymaya bayılanlar kesin klasik isimciler sizin içinizden ne geçerse onu koyun boşverin her çocuğun acaba adım su olsaydi dediği bir dönem olur ayrıca çok beğenmezse de gitsin mahkemede değiştirsin adını mercan hanım hayati niye mahvolsun

Ben de çok cevap verip polemiğe girmek istemiyorum. Kendi çocuğum ile ilgili başkası ile tartışmak çok komik geliyor. İnsanlar ne kadar hadsiz ve düşüncesizler aslında
Tartışmayın tabiki kestirip atacaksınız.. Ben bu ismi beğendim bu ismi koyacağız siz kızınıza başka isim koyarsınız vs vs

Ama değerli taş.
E yani. Kızınıza isminin anlamı ne diye soruyorlar mesela cevap değerli taş. Bilmiyorum ben daha manalı isimleri tercih etmek taraftarıyım bununla ilgili araştırmalar da var zaten. Bi araştırın isterseniz.

E yani. Kızınıza isminin anlamı ne diye soruyorlar mesela cevap değerli taş. Bilmiyorum ben daha manalı isimleri tercih etmek taraftarıyım bununla ilgili araştırmalar da var zaten. Bi araştırın isterseniz.
Ne var ki bunda.Bana şimdiye kadar ismimim anlamını soran olmadı. Tuhaf isimlerin anlamlarını soruyorlar genellikle. Mesela siz Nurcan demek, yıldız ne demek diye soran gördünüz mü? Mercanda çoğunlukla bilinen bir kelime. Mesela ikra ismi oku demekmiş ama bizde ikra geldi anlamında kullanılır. Yani birşeyden bıkkınlık geldi anlamında

İsim konusunda kim nasil kendinde soz hakki buluyor anlamis degilim 🤷‍♀️ Oglum oldu cinsiyeti belli oldugu andan beri Aras olcak dedik bitti. Kimse de neden Aras neden baska isim degil demedi. Simdi yine hamileyim esimle birlikte belirliycez oldu bitti :)

Hamileyim, 3 hafta sonra doğum var.Kız bebek. İsim konusunda eşimle çok sıkıntı yaşadık. Hoşumuza giden hiçbir isim bulamadık. Aylarca araştırdık. En sonunda tesadüfen bir yerde Mercan ismini gördüm. Hoşuma gitti, eşim de beğendi. Ve Mercan koymaya karar verdik. Etrafta ismi ne diyen soran herkes akrabadan arkadaşa başka bir şey bulamadınız mı? Daha güzel bir şey yok muydu? Saçmalamayın. Çocuk ömrü boyunca küfredecek. Ooo daha neler neler. Ben sevdim. Ama milletin yorumlarına uyuz oluyorum.
Aman milleti kafanıza takarsanız ohooo.Benim kızımada doğmadan karar verdik adına,sorana Güneş dediğimizde dalga geçerler çocukla aaa güneş doğmuş,aa güneş batmış saçma aapan espiri ofof offf Millet işte ağzına geleni der takmayın .

Back
X