- 30 Haziran 2019
- 7
- -5
- 1
- 35
- Konu Sahibi duygu dalms
-
Şaka mı bu gece gece hamile olup olmadığınız belli değil ama nasıl düşük yaparım diye mi düşünüyor sunuz önce bir test yapın varsa sa aldırmayın günahtırMerhabalar, benim 4 gün günüm geçti çok aşırı stres olmadığım sürece hiç böyle gecikmezdi çalışan biriyim ve 7 yaşında bir oğlum var. Şu an için bebek istemiyorum hem maddi hem manevi gücüm yok test yapmakta istemiyorum pozitif çıkmasından korkuyorum. Ne yaparsam düşürebilir im. Yardım edin lütfen durumu böyle olan varsa nasıl kurtuldu.
İçerde uyuyan oğlunuza gidip bakın. Yavrunuza kıyabilecek misiniz gerçekten?Merhabalar, benim 4 gün günüm geçti çok aşırı stres olmadığım sürece hiç böyle gecikmezdi çalışan biriyim ve 7 yaşında bir oğlum var. Şu an için bebek istemiyorum hem maddi hem manevi gücüm yok test yapmakta istemiyorum pozitif çıkmasından korkuyorum. Ne yaparsam düşürebilir im. Yardım edin lütfen durumu böyle olan varsa nasıl kurtuldu.
Test yapip pozitif çıkarsa zaten yapamamBir cana kıymak kolay mı? Hemde kendi canınızdan etinizden....
Korunuyoruz zaten ama nasıl oldu anlamadımNeden korunmadiniz ozaman
Hangi yöntemleKorunuyoruz zaten ama nasıl oldu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?