- 3 Eylül 2018
- 3.994
- 1.666
- 133
- Konu Sahibi duygu dalms
Bol bol stres yapıp üzülün sonra kendiliğinden düşer zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim korunuyorHangi yöntemle
Inşallah sizin de olur en kısa sürede.ben dua ediyorum Allah im önce isteyene ver çok şükür benim var olmayan kullarını sevindir yarabbi diye...inşallah benden alıp size verir ne diyeyim amin.Biz yıllarca hayalini kuralım hem maddi hem manevi bitelim evimizde bi neşe olsun ses olsun diye yapamayacğimz şeyler kalmasin ama gel gör ki kolay sahip olanlar nasıl düşersem diye uğraşsın rabbimin hikmetinden sual olunmaz sana vererek imtihan ediyor bana ve benım gibilere vermeyerek inşllah rabbimin imtihanından başariyla geçerim ne diyelim herkes kendi derdine![]()
Yani???
bu da gol değil ....
Yinede öyle demeyin lütfen eğer ki hamileysenizde kıymayın ne olur sizin için dert olacaksa sıkıntı olacaksada hiç merak etmeyin rabbim elbet bi kapı açar selametle hayırlı gecelerInşallah sizin de olur en kısa sürede.ben dua ediyorum Allah im önce isteyene ver çok şükür benim var olmayan kullarını sevindir yarabbi diye...inşallah benden alıp size verir ne diyeyim amin.
Yok eğer hamileysem kıyamam zaten bu yüzden test yaptırmak tan korkuyorum ya zaten..iyi gecelerYinede öyle demeyin lütfen eğer ki hamileysenizde kıymayın ne olur sizin için dert olacaksa sıkıntı olacaksada hiç merak etmeyin rabbim elbet bi kapı açar selametle hayırlı geceler![]()
Kiyamam diyosunuz amaaa nasil dusurebilirimi soryosunuz ne guzel bi celiskiii.Yok eğer hamileysem kıyamam zaten bu yüzden test yaptırmak tan korkuyorum ya zaten..iyi geceler
Kolay bulan kafa:) bebegi de onu düşürmeyi de...İçerde uyuyan oğlunuza gidip bakın. Yavrunuza kıyabilecek misiniz gerçekten?
Ayrıca hangi devirdeyiz. Evde çocuk düşürme nasıl bir kafa?
Nasıl dusurebilirim derken dusurebileceginiz şey neydi?Test yapip pozitif çıkarsa zaten yapamam