Bebek istemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Durumunuz belli değil ve sizin düşündüğünüz bu mu yani? Hamileysem nasıl düşük yaparım? Eğer istemiyor olsaydınız yeterince korunurdunuz kusura bakmayım ve şunuda hatırlatayım sizin yerinizde olmak isteyen ne kadar çok kadın var?? İstemiyorsan da eşinle konuşursunuz ortak bir karar alırsınız..,

Biz yıllarca hayalini kuralım hem maddi hem manevi bitelim evimizde bi neşe olsun ses olsun diye yapamayacğimz şeyler kalmasin ama gel gör ki kolay sahip olanlar nasıl düşersem diye uğraşsın rabbimin hikmetinden sual olunmaz sana vererek imtihan ediyor bana ve benım gibilere vermeyerek inşllah rabbimin imtihanından başariyla geçerim ne diyelim herkes kendi derdine 🙄😞

Biz yıllarca hayalini kuralım hem maddi hem manevi bitelim evimizde bi neşe olsun ses olsun diye yapamayacğimz şeyler kalmasin ama gel gör ki kolay sahip olanlar nasıl düşersem diye uğraşsın rabbimin hikmetinden sual olunmaz sana vererek imtihan ediyor bana ve benım gibilere vermeyerek inşllah rabbimin imtihanından başariyla geçerim ne diyelim herkes kendi derdine 🙄😞
Inşallah sizin de olur en kısa sürede.ben dua ediyorum Allah im önce isteyene ver çok şükür benim var olmayan kullarını sevindir yarabbi diye...inşallah benden alıp size verir ne diyeyim amin.

Çok şey yazdım yazdım sildim..
O yüzden emoji koyayım bari diyorum..
:kahve:

Son düzenleme:
Inşallah sizin de olur en kısa sürede.ben dua ediyorum Allah im önce isteyene ver çok şükür benim var olmayan kullarını sevindir yarabbi diye...inşallah benden alıp size verir ne diyeyim amin.
Yinede öyle demeyin lütfen eğer ki hamileysenizde kıymayın ne olur sizin için dert olacaksa sıkıntı olacaksada hiç merak etmeyin rabbim elbet bi kapı açar selametle hayırlı geceler 🙇‍♀️

Yinede öyle demeyin lütfen eğer ki hamileysenizde kıymayın ne olur sizin için dert olacaksa sıkıntı olacaksada hiç merak etmeyin rabbim elbet bi kapı açar selametle hayırlı geceler 🙇‍♀️
Yok eğer hamileysem kıyamam zaten bu yüzden test yaptırmak tan korkuyorum ya zaten..iyi geceler

:işsiz: annesin sennn anneee huuuuuuuu
Bura bunu sorcan en son yer bile degil.Derde bakkkk ya millet ister bu nasil dusurcenin derdinde.

Gebe olup olmadiginizi bile bilmiyorsunuz henuz ve nasil dusururum diye soruyorsunuz.

Gebeysem zaten kiyamam diyorsunuz
Ben sizin kafanizdan bisi anlamadim.
Evlat bu telefon hatti degil nasil dusururum ne yaw.

Bende bir sürü şey yazdım yazdım sildim ne diyeyim. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah.
Evlat büyük nimet kıymetini bilene.

Yıl 2019 kadınlar nasıl çocuk düşürebilirim diye soruyor şaka gibi. Eğer doğurmak istemiyorsanız kürtaj gibi bir yasal hakkınız var. İlkel yöntemlerle çocuk düşürmeyi mi deneyeceksiniz? Önce hamile olup olmadığınızdan emin olun. Hastaneye gitmemeye yeminli misiniz anlamadım ki gidin doğru dürüst bir kan testi yaptırın

Hamileyseniz kıyamayacaksınız, o yüzden en iyisi bilmemek, bilmeden düşürmeye çalışmak öyle mi?
Kimi kandırmış olacaksınız peki bu yolla?
Zıplayın o halde, belki düşer.

Madem istemiyorsanız korunun.
Pozitif çıkacak diye test yapmamak nedir.
Test yapın pozitif çıkarsa isterseniz kürtaj yaptırın isterseniz doğurun bize ne..
Evde çocuk düşürmek nedir Allah aşkına, bu nasıl bir zihniyet
Milattan önce 1800'lü yıllardan mı kaldınız

Bebek düşürme yöntemlerini öğrenmek için konu açmayınız, evde kendi başınıza deneyeceğiniz her türlü yöntem sağlık açısından risklidir, istenmeyen gebeliklerde kanuni ve güvenli yol kürtajdır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X