"Bebek isteyen arkadaşlar buyrun sohbete" liste topiği

Yara vardı fakat şuan geçti demişsiniz yara geçtiyse ve pco içinde ilaç kullanıyorsanız elbette hamile kalma ihtimaliniz var.İnşallah en kısa sürede rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder.Bu topik liste topiği aynı isimle bebek isteyen arkadaşlarım buyrun sohbete topiği var dilerseniz kafanıza takılanları o topikte sorabilirsiniz...

glucophage kulanalı 3 ayı cok az geçti ... tabi herkeste farklı zamanlarda etki gösterir çok mu acele ediyorum... denediğimizi bildiğim için hamilelik düşüncesini atamıyorum kafamdan

kızlar benim yeni bat 12 ocak beni de ekleyin lütfen.belki nu ay olur.çatlatma iğnesi oldum bu ay 3, ye hadi hayırlısı bakalım hepimiz için...

Bu konu sadece liste tutmak için açılmıştır. Paylaşımlarınızı verilen linkten yapabilirsiniz.

Güzel paylaşımlar dilerim

Arkadaşlar,
Paylaşımlar diğer topikten devam etmekte..
Burası sadece liste topiğimiz..

Bat yazdırmak yada düzelttirmek isteyenler Ferda ve bana özel mesaj yoluyla ulaşabilirler..

Son düzenleme:
yeni bat 9 şubat Allahım hepimizin bebekleri gelsin artık kucağımıza noluuuuuuuuuur

yaklasik 3 yildir evliyim cocuk dusunmedik son 1 aydir bebek istiyoruz gecen test yaptim sonuc negatif bana yardimci olurmusnuz tskler simdiden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…