bak ya gttm geldm hala yirmi bin olmamş şu sayfalar aaaa
hoşgeldin 20.000
Sayfamız 20000e ulaştııııııı havai fişeği patlattımmmmm gittiiiiiiiiii
Sayfamız 20000e ulaştııııııı havai fişeği patlattımmmmm gittiiiiiiiiiiHayırlı uğurlu olsun cicişlerrrrr
gamzee bekle beni bak vercz kloları tmm? gelsn bebşm hayırlısyla artık yemek yarşmalarına degl zaylfama yarşmalarına katlcz bizzat aday olrak
gamzee bekle beni bak vercz kloları tmm? gelsn bebşm hayırlısyla artık yemek yarşmalarına degl zaylfama yarşmalarına katlcz bizzat aday olrak
Duygumm bizde gelişmiş kekliğimle birlikte coştukkkk birdenn ve sayfayı ulaştırdık layık olması gereken sayıyaaaaHoşgeldin kuzummmmmmmmm
kız ben rejime girince kilo alıyom hele şimdi anamlada barıştım vay halime biz gidecez diye 8 çeşit yemek yapmış çorba salata tatlılar hariç ye ye diye başımı yedi kusa kusa bi hal oldum çok yemekten
ay ben sana yazdım 20.000 diye değiştirdim teyzemle konuşuyoruz msnde webcamde 85 kgyum ineğimsi danamsı bişey oldum dedim teyzem donuna işicekti gülmekten sende bana keklik diyon mutasyona uğramış keklik
MEGİMMM hoşgeldin annem yetiştin valla ben bilmediğimden senin en son patlattığın havai fişeğiiii birdaha patlattımm içinde kalmış yinede patladııı Allahtannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?