Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

gamzee bekle beni bak vercz kloları tmm? gelsn bebşm hayırlısyla artık yemek yarşmalarına degl zaylfama yarşmalarına katlcz bizzat aday olrak

Duygumm bizde gelişmiş kekliğimle birlikte coştukkkk birdenn ve sayfayı ulaştırdık layık olması gereken sayıyaaaaHoşgeldin kuzummmmmmmmm

gamzee bekle beni bak vercz kloları tmm? gelsn bebşm hayırlısyla artık yemek yarşmalarına degl zaylfama yarşmalarına katlcz bizzat aday olrak

kız ben rejime girince kilo alıyom hele şimdi anamlada barıştım vay halime biz gidecez diye 8 çeşit yemek yapmış çorba salata tatlılar hariç ye ye diye başımı yedi kusa kusa bi hal oldum çok yemekten

çooooooooooooooooooooooooooooooooook
ugurlu gellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
topgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
tmm mıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
yirmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
binnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

MEGİMMM hoşgeldin annem yetiştin valla ben bilmediğimden senin en son patlattığın havai fişeğiiii birdaha patlattımm içinde kalmış yinede patladııı Allahtannn

Duygumm bizde gelişmiş kekliğimle birlikte coştukkkk birdenn ve sayfayı ulaştırdık layık olması gereken sayıyaaaaHoşgeldin kuzummmmmmmmm

ay ben sana yazdım 20.000 diye değiştirdim teyzemle konuşuyoruz msnde webcamde 85 kgyum ineğimsi danamsı bişey oldum dedim teyzem donuna işicekti gülmekten sende bana keklik diyon mutasyona uğramış keklik

Aha gece hunican çatlakları burdayız işte ollleeeyyyyyyy

20.000 sayfa be dile kolay

sevgiyle......

kız ben rejime girince kilo alıyom hele şimdi anamlada barıştım vay halime biz gidecez diye 8 çeşit yemek yapmış çorba salata tatlılar hariç ye ye diye başımı yedi kusa kusa bi hal oldum çok yemekten

yok kuzum ya verrsn isteynce sen ben inanıormm sana da kendme de veren nasl verıo yok bi eksgmiz kmseden

bu arada o kadar yicen tabi annecgnn yemeklernden çok sevnıorm cnm gamzem hep boyle mutlu ol inşşşş

Son düzenleme:
ay ben sana yazdım 20.000 diye değiştirdim teyzemle konuşuyoruz msnde webcamde 85 kgyum ineğimsi danamsı bişey oldum dedim teyzem donuna işicekti gülmekten sende bana keklik diyon mutasyona uğramış keklik
Herşey Rüzgar içinnnn Gamzemmmm yee kuzum ye Can boğazdann gelir yeee kekliğim ya cevriyemmm yeee

MEGİMMM hoşgeldin annem yetiştin valla ben bilmediğimden senin en son patlattığın havai fişeğiiii birdaha patlattımm içinde kalmış yinede patladııı Allahtannn

çalsın sazlar oynasın kızlarrrr,patlasın havai fişşekler bebekimmm

bende bi yimisim bi yimisim

pizza siparis etmistim hepsini yidim.. cok halsizdim gozum acildi yahuuu

Bir ara topiğine uğra Gamzemm 2 şey çıkmış falda o neki ben anlamadımm tuhafıma gittii iki atarsın emiii geldim sana ama yoktun ananlara gitmiştinnn fincanııı topiğine bıraktımm ve çıktım haberin ola gelişmiş keklüğümmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…