Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kızlar selamm gelemedim 2 gündür biraz yoğunum
Özledim sizi yaa arada telden girip bakıp hemen çıkmak zorunda kalıyorum
şimdide geçmişe bakamadım inşallah herşey yolundadır hepinizin keyfi yerinde olsun inşallah

Ne patronu gı :86:

Bak düşün ayda 1 kg alsa,her ay...nolur bebelerin halleri dimi..
tabii ay ilerledikçe 500 gr iyidir..
maşallahı var seninkinin

Özletme kendini bebek

megim patronsun tabi petshoptan ötürü didim

tabi cnm her ay bir kilo alsa taşınmmaz bebeler

Ne patronu gı :86:

Bak düşün ayda 1 kg alsa,her ay...nolur bebelerin halleri dimi..
tabii ay ilerledikçe 500 gr iyidir..
maşallahı var seninkinin

Özletme kendini bebek
Megimmmm nasıl gidiyor işler
bugün bi petshopun önünden geçtim kocaman terlik yapmışlar kedi köpek içine girip yatsın diye bayıldım onaa hemennn aklıma sen geldin ayy Mwgoşumunda neleri vardır dedim

Selam kızlar napıyosunuz
Biz iyiyiz beste bir sn susmuyo kumru gibi sesler çıkartıyo babamin resmiyle konuşuyor :))))

Bu arada meganım sana ulaşamıyorum

Allahim narkoz yemis gibiyim ya coookkk fenayiimmm.. nasil uyuyasim var uyuyamiyorum

Sağol duygum fiyatlarda uygunmuş doğumdan sonra bakarım artık.
şu anda dogsalar yne kuveze o zaman demi megim
yani ya meme yetmezse mamayla falan alcaklar illa klo rahat olmamız lazm şimdiden telkinn edıorm kendme kasmamak için kastıkca herşey çıkmaz olur cunku ...
Şuan doğmazlar daha duygum sen içini ferah tut zaten iki haftayıda atlattınmı hayırlısıyla ondan sonra doğsada erken sayılmıyor.
Evet duygum bende takmamaya çalışıcam hayırlısıyla sağlıcakla gelsinlerde megiminde dediği gibi memeyi mamayı dayar büyütürüz Allah ın izniyle.Bende kontroller için devlet hastanesine aşılar içinde sağlık ocağına götürücem.
Bende değişiklik istiyorum ama zararlıysa boyatmam dr umada sorarım doğumdan sonra artık zaten.Geçmiş olsun canım neden bu kadar uzun sürdü göğüs ağrıların kremler işe yaramıyormu.Kızlar lansinohtan memnunlar onu denemişmiydin.
Mahşallah paşayaa
Selam kızlar napıyosunuz
Biz iyiyiz beste bir sn susmuyo kumru gibi sesler çıkartıyo babamin resmiyle konuşuyor :))))

Bu arada meganım sana ulaşamıyorum
Özlemim yerim ben o kumruyuuuu

Kızlar benim yine bulantılarım oluyor ilaçta içmek istemediğimden dayanmaya çalışıyorum ama hiç süt ve süt ürünleri tüketemiyorum Bebişin gelişimini etkilermi hepiniz süt yoğurt tükettinizmi gebeliğin son aylarında

Everymm pisiciğin nasıl oldu senin keidndi sanırım yanlış hatırlamıyorsam traş için gitmişti yaa sersem gibiydi düzeldimi.

Son düzenleme:
lovelyim meme ağrısı değilbennde ra yani bir çeşit romatızma var onda bıle ağrı kesici krem yasak süte geçer diye ki saç boyasıda yasaktır bence

doğuma1 hafta kala lansıhon sürmeye başla memışlere

Yorgunluktan bittim resmenn misafir ağırladım durdum sabahtan beri öğleden sonra 2 arkadaşım kahveye geldii bir fasıl onlarla sonra bir telefon akşama çaya geliyoruz hadiiii çoluk çocuk 6 kişide öyle ağırladım bir tatlı bir kek bir börek yaptım bunları yaparken gelenler titiz biraz üstten birdaha temizledim ağırladım bulaşıkları hallettim derken bende bittimmmm:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:

Huzurumm karşılamıyoruzz kuzumm seninlee bir türlüüüü özledim çoook.Bu arada Duygum hani senin bebiş haberini almadan önce 7 yıllık evli bir arkadaşım hamile kaldı demiştimya onun doğum haberi geldiiii doğum yapmışşş gece3te darısıda sana canım benimmmmHaberlerinizi arka arkaya almıştımmm

Canim benim
ben de seni cok ozledim
arada yazılarını okuyorum
neler yapıyorsun bakıyorum
ama bebis izin vermiyor
soyle uzun kalamıyorum

Canim benim
ben de seni cok ozledim
arada yazılarını okuyorum
neler yapıyorsun bakıyorum
ama bebis izin vermiyor
soyle uzun kalamıyorum
:)9 Bebişinnn peşinden koşma vakti geldi deseneeÇok zordur şimdi senin halinnn canım benim Allahım kolaylık versin inşallah...Minnak yavrunu kocaman öpüyorummm...

napıyonuz bacılarımmmmmm

annemle saatlerce tlfonda konuşuyoruz kardeşimle akşama kadar msjlaşıyoruz süper oldu olaylar şükür son 2 sayfa kalmış 20.000 olmamıza bende bu sayfaları tek başıma 20.000 yapacam....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…