- 10 Ekim 2011
- 2.883
- 458
- 163
sağol cnm :) genelde 1 kilo alırdı şimdi 500 gram almaya başladı normalmiş oda yavaşlıyormuş bebeklerin kilo alımları artık ayda 500 altına düşmediği sürece problem yok sağlılkı olsun da boşver cnm
sağol megim patronum:)))))))
Kızlar selamm gelemedim 2 gündür biraz yoğunum
Özledim sizi yaa arada telden girip bakıp hemen çıkmak zorunda kalıyorum
şimdide geçmişe bakamadım inşallah herşey yolundadır hepinizin keyfi yerinde olsun inşallah
Megimmmm nasıl gidiyor işlerNe patronu gı :86:
Bak düşün ayda 1 kg alsa,her ay...nolur bebelerin halleri dimi..
tabii ay ilerledikçe 500 gr iyidir..
maşallahı var seninkinin
Özletme kendini bebek
Selam kızlar napıyosunuz
Biz iyiyiz beste bir sn susmuyo kumru gibi sesler çıkartıyo babamin resmiyle konuşuyor :))))
Bu arada meganım sana ulaşamıyorum
Evet canım ayın 12 sinde bağırta bağırta geldi Didem'e katılıyorum yani :))
Sağol duygum fiyatlarda uygunmuş doğumdan sonra bakarım artık.
Şuan doğmazlar daha duygum sen içini ferah tut zaten iki haftayıda atlattınmı hayırlısıyla ondan sonra doğsada erken sayılmıyor.şu anda dogsalar yne kuveze o zaman demi megim
yani ya meme yetmezse mamayla falan alcaklar illa klo rahat olmamız lazm şimdiden telkinn edıorm kendme kasmamak için kastıkca herşey çıkmaz olur cunku ...
Evet duygum bende takmamaya çalışıcam hayırlısıyla sağlıcakla gelsinlerde megiminde dediği gibi memeyi mamayı dayar büyütürüz Allah ın izniyle.Bende kontroller için devlet hastanesine aşılar içinde sağlık ocağına götürücem.büyük konşmayım ama meganm ben klo almadı die huzrsuzlugu pek yok keyfi yernde ise gidip çocugu yok kan yok idrar yok ultrason yıpratmak istemıorm kuzucugu drlar gerçekten insanı huzursuz edıo valla baktım gonlume gore dr yok saglık ocagna gotururum aşılarını yaptrrm klosuna da orda bakarlar tmm işte arkdasıma saglık ocagnda hemşre gayet ii klosu demş aynı klo için dr hemen ilaç vermş gecmezse gastrentolojiye gdn demş kusuo die her bebek kusar sonçta ....
Bende değişiklik istiyorum ama zararlıysa boyatmam dr umada sorarım doğumdan sonra artık zaten.Geçmiş olsun canım neden bu kadar uzun sürdü göğüs ağrıların kremler işe yaramıyormu.Kızlar lansinohtan memnunlar onu denemişmiydin.evet cnm rabbim herşeyi muntazam yaratmış,bal gibi görüntüsü tatlım ben ilk başta üzülüyodum sütüm gelmiyo diye ama kolostrum geliyordu dr dedi en güzeli geliyor işte en faydalı şey o bebeğin ilk aşısı,yani kimi o geliyor diye bebeğe mama veriyor çok yanlış bişey bebek ne kadar emerse o kadar süt gelir illa memelerden fışkırmasına gerek yok yani:)
ben boyatmadım organikte olsa güvenemedim halen boyatmadım :)) bırak dağınık kalsın modundayım ek gıdalara başlayınca boyatıp memişleri sağarım öyle emziririm gene diye düşünüyorum çünkü emzirirken bile ağrım oluyor benim ra dan dolayı sadece minoset içiyorumağrı kesici krem falan yasak .
Mahşallah paşayaaduygum ben 38 haftada doğurdum sıpam ozaman geldi.kilosu 3 kilo şişlik gitti 2900 falandı şaşırdım ben çünkü ultrasında 3400 falan dedi dr ve ben diyet yapıyordum son zamanlar ama o açığı doğdıktan 1 hafta sonra kapattı yavrum:) yani 2500 üzeri normal kilolu oluyor buğün dr kontrolümüz vardı 7 buçuk kilo boyu 66 cm normalmiş maşallah oğluma :) önemli olan sağlıklı olması
Özlemim yerim ben o kumruyuuuuSelam kızlar napıyosunuz
Biz iyiyiz beste bir sn susmuyo kumru gibi sesler çıkartıyo babamin resmiyle konuşuyor :))))
Bu arada meganım sana ulaşamıyorum
Yorgunluktan bittim resmenn misafir ağırladım durdum sabahtan beri öğleden sonra 2 arkadaşım kahveye geldii bir fasıl onlarla sonra bir telefon akşama çaya geliyoruz hadiiii çoluk çocuk 6 kişide öyle ağırladım bir tatlı bir kek bir börek yaptım bunları yaparken gelenler titiz biraz üstten birdaha temizledim ağırladım bulaşıkları hallettim derken bende bittimmmm:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:
Huzurumm karşılamıyoruzz kuzumm seninlee bir türlüüüü özledim çoook.Bu arada Duygum hani senin bebiş haberini almadan önce 7 yıllık evli bir arkadaşım hamile kaldı demiştimya onun doğum haberi geldiiii doğum yapmışşş gece3te darısıda sana canım benimmmm Haberlerinizi arka arkaya almıştımmm
:)9 Bebişinnn peşinden koşma vakti geldi deseneeCanim benim
ben de seni cok ozledim
arada yazılarını okuyorum
neler yapıyorsun bakıyorum
ama bebis izin vermiyor
soyle uzun kalamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?