Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

demi ama ztarm ya dokuz ay boynca yedk de yedk hani sonu yok bu işin ipin ucu kactı tutmak lazım artıkkk

valla sorma duygum. kimine gorre dogumdan sonra da istah cok acik olabiliyor bilmiyorum nasil olacak ne olacak ne bitecek. hayirlisi once saglik olsun da..

neyse ben kalkim da camasirlarimi asim

he bak aklma getrdn gülüm ben de falcı derya abla die bi site buldm her türlü falları bakıo bi takm fallar için muracat etmştm çıkmştr fallarm sıcak sıcak

Son düzenleme:
bende bi yimisim bi yimisim

pizza siparis etmistim hepsini yidim.. cok halsizdim gozum acildi yahuuu
pizzamıııııııııııııııııııııııı:125::125::125lsada yesekkkkk karnım acıktı pizza çekti canımmmmmm.Afiyet olsunnnnn ztarım löp löp et olsun emiiiiiii

Duygummm geçmişe dön sana bişey yazzdım

saol gulbebekim

bizim cimcimeye yarasin insaallah

Aha gece hunican çatlakları burdayız işte ollleeeyyyyyyy

20.000 sayfa be dile kolay

sevgiyle......

20.000 sayfa ailem benim beee hepinizi çok seviyorum

yok kuzum ya verrsn isteynce sen ben inanıormm sana da kendme de veren nasl verıo yok bi eksgmiz kmseden

bu arada o kadar yicen tabi annecgnn yemeklernden çok sevnıorm cnm gamzem hep boyle mutlu ol inşşşş

veririz demi kız veririz veririz daha 8 aylık hem çocuğum aaa doğum yaptım dile kolay pehh bahaneye bak

Herşey Rüzgar içinnnn Gamzemmmm yee kuzum ye Can boğazdann gelir yeee kekliğim ya cevriyemmm yeee

hee adam elini attımıydı avucunu doldurcak kadın dediğin

çalsın sazlar oynasın kızlarrrr,patlasın havai fişşekler bebekimmm

cıstak dıpstak 300 500

bende bi yimisim bi yimisim

pizza siparis etmistim hepsini yidim.. cok halsizdim gozum acildi yahuuu

yarasın kuzuma

he bak aklma getrdn gülüm ben de falcı derya abla die bi site buldm her türlü falları bakıo bi takm fallar için muracat etmştm çıkmştr fallarm sıcak sıcak
Deryaaa ablamııııııııııııı

Ay Duygu yaa sen çok yaşa emiii online sitemi açsak onlar gibiiiiNigar abla var derya abla var cevriye abla var varda varrr yanii Duygu ve gülbebek abla neden olmasın

ztarm hemen veremeyiz tabi ama hamurişini bi kenara bırakıcam ben çok hamurişi yedm hamileligm boynca blıorm bi faydası yoktu ama işte can da isteynce kısmadım pek kendimi
yani yavaş yavaş başlıcam ben bakalm diyet degl tabi ki ama bazı şeyleri kesnce yavaştan başlar bence gtmeye ...

hayır bak gamze abla ve yarenlerinin fal sitesi olsn gamze fal piri biz olsak olsak çırak gibi bşey olurz

anneme anlattım herbirinizi zaten hep sizden bahsettim buluşmamızı anlattım

huzurum msj attı ketenhelva elis özlem tlf etti özlemin annesinin içi rahat etmemiş arattırmış anneme dedim onlar benim ailem diye çok sevindi dinledikçe

vercz gamzem vercz bnm tek korkum nasl grcem o zayflama topklerne :))
annem başmda kaynvaldem başmda kociş şimdiden dıo bebş gelcne yok topk mopk die
gece bebş uyuynca grer yazarm menumu artık gizli gizli
oyle bi topklr daha cabuk gdıo klolar istikrarlı olmak lazm ama ....

Haklısıınn kuzummmm bencedeee o dediğin işe yarıyorr kuru kuru olmaktansa löp löp et olsunn

en güzeli ben doğurdm yalnız büyüttüm yalnız 8 aylık oldu benimkiler var babasınınkiler zaten yok valla kafam rahat ama annem tlfonda napıyon diyo hiç internette takılıyom diyom ne anlıyon hala evlendin barklandım evine bak diyo

Ben bir ara veriyorummmmmm gelirimmm birazdan duygummm sen anlıyorsan gamzenin topiğe atla birrr

Gamzemm çok sevindim adına ne güzellll yaaa iyikiii böyle bir topik var ve iyiki tanımışım sizleriiiii

Nevrestee amin inşallah arkadaşım

Son düzenleme:
Sende takıl deeeeeeÇok şey anlıyorum deee ah bu anneleeerrr ah hepsi aynılarrr

cnm çok guzel evt ama zorlukları da olcak ya çok karşçcaklar boglcam bazen e size de anlatamaynca inşş catlamam
bnm annem de şimdi ses çıkarmıo ama bebş olnca kızar buyuk ihtmal e zaten bebş bırakmıcak başta gelen gden olcak olsn ben gece mece grerm sizsiz yapamam artık çok geç

Son düzenleme:
Kızlar,
Nevreste'nin yemek topiği benim favori mekanım
Uğrayın siz de.. Harika bir yemek üstadıdır kendisi..
Sizler de yemeklerinizi ekleyebiliyorsunuz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…