demi ama ztarm ya dokuz ay boynca yedk de yedk hani sonu yok bu işin ipin ucu kactı tutmak lazım artıkkk
Bir ara topiğine uğra Gamzemm 2 şey çıkmış falda o neki ben anlamadımm tuhafıma gittii iki atarsın emiii geldim sana ama yoktun ananlara gitmiştinnn fincanııı topiğine bıraktımm ve çıktımhaberin ola gelişmiş keklüğümmmmmmmmm
pizzamııııııııııııııııııııııııbende bi yimisim bi yimisim
pizza siparis etmistim hepsini yidim.. cok halsizdim gozum acildi yahuuu
pizzamıııııııııııııııııııııııı:125::125::125 lsada yesekkkkk karnım acıktı pizza çekti canımmmmmm.Afiyet olsunnnnn ztarım löp löp et olsun emiiiiiii
Duygummm geçmişe dön sana bişey yazzdım
Aha gece hunican çatlakları burdayız işte ollleeeyyyyyyy
20.000 sayfa be dile kolay
sevgiyle......
yok kuzum ya verrsn isteynce sen ben inanıormm sana da kendme de veren nasl verıo yok bi eksgmiz kmseden
bu arada o kadar yicen tabi annecgnn yemeklernden çok sevnıorm cnm gamzem hep boyle mutlu ol inşşşş
Herşey Rüzgar içinnnn Gamzemmmm yee kuzum ye Can boğazdann gelir yeee kekliğim ya cevriyemmm yeee
çalsın sazlar oynasın kızlarrrr,patlasın havai fişşekler bebekimmm
bende bi yimisim bi yimisim
pizza siparis etmistim hepsini yidim.. cok halsizdim gozum acildi yahuuu
Deryaaa ablamıııııııııııııhe bak aklma getrdn gülüm ben de falcı derya abla die bi site buldm her türlü falları bakıo bi takm fallar için muracat etmştm çıkmştr fallarm sıcak sıcak
Deryaaa ablamııııııııııııı
Ay Duygu yaa sen çok yaşa emiii online sitemi açsak onlar gibiiiiNigar abla var derya abla var cevriye abla var varda varrr yanii Duygu ve gülbebek abla neden olmasın
hayır bak gamze abla ve yarenlerinin fal sitesi olsn gamze fal piri biz olsak olsak çırak gibi bşey olurz
Aha gece hunican çatlakları burdayız işte ollleeeyyyyyyy
20.000 sayfa be dile kolay
sevgiyle......
vercz gamzem vercz bnm tek korkum nasl grcem o zayflama topklerne :))
annem başmda kaynvaldem başmda kociş şimdiden dıo bebş gelcne yok topk mopk die
gece bebş uyuynca grer yazarm menumu artık gizli gizli
oyle bi topklr daha cabuk gdıo klolar istikrarlı olmak lazm ama ....
20000 sayfanız hayırlı uğurlu olsun
Daha çok sayfalar görürsünüz inşaallah bebişlerinizle birlikte
Sende takıl deeeeeeen güzeli ben doğurdm yalnız büyüttüm yalnız 8 aylık oldu benimkiler var babasınınkiler zaten yok valla kafam rahat ama annem tlfonda napıyon diyo hiç internette takılıyom diyom ne anlıyon hala evlendin barklandım evine bak diyo
en güzeli ben doğurdm yalnız büyüttüm yalnız 8 aylık oldu benimkiler var babasınınkiler zaten yok valla kafam rahat ama annem tlfonda napıyon diyo hiç internette takılıyom diyom ne anlıyon hala evlendin barklandım evine bak diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?