Kızlar,
Nevreste'nin yemek topiği benim favori mekanım
Uğrayın siz de.. Harika bir yemek üstadır kendisi..
Sizler de yemeklerinizi ekleyebiliyorsunuz
Kızlar,
Nevreste'nin yemek topiği benim favori mekanım
Uğrayın siz de.. Harika bir yemek üstadır kendisi..
Sizler de yemeklerinizi ekleyebiliyorsunuz
heee girelim girelimde bi tarafımız şişsin dimi aaa
Çok teşekkürler canım
Evet herkesi bekliyorumNe yaparsanız ekleyin Ben de yeni şeyler öğrenmeyi çok seviyorum
Oraya yemek eklediğinizde,ilk sayfada yemeğinizin bulunduğu sayfayı ve de isminizi yazıyor nevreste (benim ikizimgilim yani)
Evet çünkü benden başka herkes güzel yemekler ekliyorOnların yaptıklarını da arayanlar olabilir... Hatta ben çok memnun oluyorum çeşitler çoğalıyor herkes istediğini bulabiliyor Ama tarifte eklense sorulduğunda ekleyeni bulmak zorunda kalmam
bestoşu sattım teyzesine
hoşgeldinnnnnn özlemmm olmazz olmaz gel.Meg ben o yemek sitelerine girincee fena oluyorum hemen acıkıyorumm ama yinede bakarım...Bu arada size tatlı tarifi vereyim acayip kolay ve çok lezzetli bilenler vardır ama yinede yazayımm...Acil durumlarda işe yarıyor
malzemeler:12 kaşık irmik,20 kaşık şeker,1kaşık margarin,1kg süt,kakaolu petibör bisküvi
sütü irmiği şekeri ve margarini bir tencerede koyulaşıncaya kadar kaynatıyoruz.Cam tepsinin altına irmiği yerleştirip ortasına bisküvileri diziyoruz üstüne tekrar irmiği sürüyoruz.En üstüne süslemek amaçlı fındık kakao bisküvi kırıntısı elinde hangi malzeme varsa o şekilde süslüyoruz.Afiyet olsunnEki Görüntüle 640623
o zaman bşey istesem nevrestenin topgini bi de gamzenn topgini eklesnze buraya ben bulmak için ugraşmasam olurr muu
tamm yemelk o bestoşşşşşşşşş
o zaman bşey istesem nevrestenin topgini bi de gamzenn topgini eklesnze buraya ben bulmak için ugraşmasam olurr muu
hoşgeldin canım aşılama yaptıran vardırr elbet yazar arkadaşlarr...Merhaba kızlar ben yeniyim aranızda. Aranızda aşılama yaptıran var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?