Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

annem ha nette ha takılmak ha imkansız bir sms 20 dkda yazıyo kadın

evet duygu artık çok geç

beraber yürüdük biz bu yollardaaaaaaaaaaaaa

Kızlar,
Nevreste'nin yemek topiği benim favori mekanım
Uğrayın siz de.. Harika bir yemek üstadır kendisi..
Sizler de yemeklerinizi ekleyebiliyorsunuz

Çok teşekkürler canım
Evet herkesi bekliyorumNe yaparsanız ekleyinBen de yeni şeyler öğrenmeyi çok seviyorum

Çok teşekkürler canım
Evet herkesi bekliyorumNe yaparsanız ekleyinBen de yeni şeyler öğrenmeyi çok seviyorum

Oraya yemek eklediğinizde,ilk sayfada yemeğinizin bulunduğu sayfayı ve de isminizi yazıyor nevreste (benim ikizimgilim yani)

Oraya yemek eklediğinizde,ilk sayfada yemeğinizin bulunduğu sayfayı ve de isminizi yazıyor nevreste (benim ikizimgilim yani)

Evet çünkü benden başka herkes güzel yemekler ekliyorOnların yaptıklarını da arayanlar olabilir...Hatta ben çok memnun oluyorum çeşitler çoğalıyor herkes istediğini bulabiliyorAma tarifte eklense sorulduğunda ekleyeni bulmak zorunda kalmam

Son düzenleme:

ay şimdi gördüm teşekkürler

şeyi şeetmiş gibi olmayayımda benim mr. who yazıyo mrs. who olcaktı

hoşgeldinnnnnn özlemmm olmazz olmaz gel.Meg ben o yemek sitelerine girincee fena oluyorum hemen acıkıyorumm ama yinede bakarım...Bu arada size tatlı tarifi vereyim acayip kolay ve çok lezzetli bilenler vardır ama yinede yazayımm...Acil durumlarda işe yarıyor

malzemeler:12 kaşık irmik,20 kaşık şeker,1kaşık margarin,1kg süt,kakaolu petibör bisküvi

sütü irmiği şekeri ve margarini bir tencerede koyulaşıncaya kadar kaynatıyoruz.Cam tepsinin altına irmiği yerleştirip ortasına bisküvileri diziyoruz üstüne tekrar irmiği sürüyoruz.En üstüne süslemek amaçlı fındık kakao bisküvi kırıntısı elinde hangi malzeme varsa o şekilde süslüyoruz.Afiyet olsunn

o zaman bşey istesem nevrestenin topgini bi de gamzenn topgini eklesnze buraya ben bulmak için ugraşmasam olurr muu

bekarken çok yapardım bunu çok pratik vede lezzetti eline sağlık gülbebemmm

o zaman bşey istesem nevrestenin topgini bi de gamzenn topgini eklesnze buraya ben bulmak için ugraşmasam olurr muu

gamzeninkini bilmiyorum ki:26:
nevresteninkini özelden link olarak atıyorum sana şaşkın gibelerin en bi güseli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…