Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

teşekkürlerrr cnm hemen abone oluorm
sana da saol megomm bnmmmmm
gamzeee şu fal topğini eklesene ya da ozelden at gulum ordan bşeye bak dedi bulamadm ki bakiim:44::44::44:

Son düzenleme:
kızlar sohbete doyum olmaz ama uyuyayım artık anamdan geldiğimden beri erken yatar oldum niyeyse bugün geciktim bile canavarda uyanmadan kendimi uykunun kollarına bırakayım öptüm sizleri....

bu arada oğlum tek dişli filan ama hala çok seksi

hamm yaparım ben o gececi neşatı
gecen megan dıo ki ya duygu anaları uyumuo bebşler uyur mu hiç
kesn bnm kız da gececi olcak anası gibi
bu arada nişandaydık hoparlorun yannda otrmşm davul dabruka çoştkça da kıpırr kıpırr içerde hehe kesn oynak olcak bnm kızımm

Bestenin annesi,sen de selam söyle anneciğine bizden

ben de bi kere nişana gitmiştim hamileyken havai fişek attılar ödü koptu karnımda bi zıpladı

hamileyken uyku düzeniniz nasılsa bebeğinde öyle oluyo bu arada

A.s Özlemim sende çok selam söyleeeee

Gamzeemm yakışıklı rüzgarımıda öppp koklaaa bıddıklaaaa sıkıştırr her bir haltıı yapp poposunuda ısır benim yerime ohh rahatladım hadi iyi gecelrrrr

Megim tabak benim değil ama bişey olurmuki

Son düzenleme:
Bestenin annesi,sen de selam söyle anneciğine bizden

as kızlar

foto örnektir yazarsın bebekim..
çok güzel tarif ama

Nevrestecim benim pastamı kabul edersen ekleyelim mii topiğine biraz fazla kolay ama acil durumlarda işe yarıyor

Hiç de bölmedin Çok mutlu oldum ben,bizzz
Görüşürüz kuzumm

Nevrestecim benim pastamı kabul edersen ekleyelim mii topiğine biraz fazla kolay ama acil durumlarda işe yarıyor

Canım ne demek herzaman ne istersen ekleyebilirsinZor kolay diye birşey yok hepsinde bir emek varTarif te eklersen sevinirim

kız ekle sennn..
görmedi nevreste sorunu,çıktı galiba görmeden..
dedi ya,beklerim yemeklerinizi,paylaşımlarınızı diye..
inanın dünya tatlısı bir kızdır..

kıskandım ayol bensiz fişek patlatmışsınız...............nice binli sayfalara inşallahhhh
bim bam boooooommm çok şükür dostlarrr benimde artık bir ailem var

hırsındaaaann çatlasın düşmanlar benimde artık bir ailem vaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr

maşallah allah bozmasın cnm

sol yanımda pisim
sağ yanımda oğlum
bende yatayım orta yere gariiiiiiiiiiiii:
öptüm hepinizi ii geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…