Kızalr ztarımdan haber varmı doğurdumu yoksammmmm
Canım benim yahuzurum canım sağol inan hala ben kendimde değilim karın bölgem ne alakaysa fazlaıyla ağrıyo
bugünde izin alsam çok iyi olur ama patron bayrağı çeker
evet kadınların çilesi bitmiyor malesef
dün filmi çektirirkende ben aynı şeyi düşündüm bu kaçıncı artık doktorlardanda afedersin cinsel organımdanda nefret eder oldum
inşallah canım ya çektiğim şu acılara değer inşallah ben dayanamadım bilmiyorum çektirecek olanların gözünü korkutmayayım en iyisi
hilalim doktor korun felan demedi zaten korunmayıda düşünmüyorum :44:
keşke çektirmesseydim bukadar zor olacağını düşünmemiştim filmden sonrası dah zor geçiyo şimdi karın bölgem fena öksüremiyorum bile
hülyamm evet çektirdimşuan sadece biran önce toparlanmak istiyorum benmi çok nazlıyım anlamadım 8-9 yıl önce çektirmiştim ozamnda çok acı çektim ama sonrasını hatırlamıyorum bukadar acı vermişmiydi die sonuç çok şükür iyi çıktı tüpler açık ama neden olmuyo anlamış değilim hormonlarda normal
hatta prolaktin bile benim sağ göğsümden sıvı geliyo şimdide onu takmış durumdayım prolaktin hormonu normalse neden gelir bu sıvı göğüsten:26:
Merhaba kizlar
Gamzem sanada bebisinede cok gecmis olsun canim.
Eminem insallah tez zamanda gelicek bebisin ve sen bunlari hatirlamayacaksin.
Kizlar 10 martda tr donuyoruz hemde kesin donus burdaki evmi topluyorum simdi her ne kadar solensemde uzuluyorum burasiymis asil evim..
Kizlar birde ben buvson gunlerde hic zayiflayamiyorum ve daha cok yemeye basladim bu dogum kontrol hapi hormonlarimi bozdu iyice dr dogumdan 6-8 ay sonra tekrar bebek dusun demisdi ben buna hazir degilim.
Esimde sen bu bebegi unutmadan nasil hamile kalacaksin diyor tr gelince dr gitcem tekrar..
kızlarrr
dün sabah 6dan beri kusuyorum dün gecde 2 devlet hastanesine göründüm çare olmadı bugün rüzgarı götürdüm özel hastanenin aciline de kendim gittim kan idrar ve ultrason yapıldı kan ve idrarda enfeksiyon çıktı. ultrasondada lenflerde büyüme çıktı dr eğer rahim ağzındaki kötü huyluysa o yüzden büyür lenfler dedi. tomografi istedi ama kabul etmedim rüzgar durmadı.
bakalım cuma ne olacak yinede şükür...
kızlarrr
dün sabah 6dan beri kusuyorum dün gecde 2 devlet hastanesine göründüm çare olmadı bugün rüzgarı götürdüm özel hastanenin aciline de kendim gittim kan idrar ve ultrason yapıldı kan ve idrarda enfeksiyon çıktı. ultrasondada lenflerde büyüme çıktı dr eğer rahim ağzındaki kötü huyluysa o yüzden büyür lenfler dedi. tomografi istedi ama kabul etmedim rüzgar durmadı.
sağol kelebekim
benim ağrılar hala devam ediyo kasıltan çok karın bölgem taşla ezilmiş gibi sanki
dedim ya kendimi çok kastım ve çok korktum tirtir titriyodum çekilirken ilaç verirken acı oluyo evet ama oalet daha çok acıttı canımı birde kadının tecrübesizliği öyle sinir oldumki yapacağı işi ben hatırlatıyorum
bu 2. rahim filimimdi ilkide zordu 2. side belki benim acı eşiğim düşüktr bilmiyorum ama vajinusmus olanların halini daha iyi anladım kendini istemsiz bir şekilde kasıp kilitliyosun resmen
aysunum canım çok sağol ben ilaç verilirken değilde o alet olayında daha çok canım yandı belki kendimi okadar kasmasam oda olmayacaktı bilmiyorum ama bana kim rahim filmi kolaymı die sorarsa sorsun benden alacağı cevap hayır olacak
duygum evet kafamdaki soru işareti kalmadı en azından :26:aklıma sezeryanda kanalların bağlanmış olabileceği bile geldi malum burası türkiye herşey olabiliyo şimdi kafam daha rahat inşallah kendimi biran önce toparlayabilirim:44:
bosver gulum ya hesaplama, biz hesapliyoz da noluyo sanki :) Rabbim hakkimizda hayirlisi versin canim.. hep aklimdasiniz sizler de opuyorum!selammmm
eminem zor olmuş üzüldüm ama bu ay korunman gerekiyor dr.söyledimi?bir sonraki ayda itibaren başlanıyor çalışmalara
çünkü yumoşlar radyasyon almış oluyor sakıncalı diyorlar:26:
essue cnm çok güzel gözüküyorsunuz
kelebeğim valla aklıma geldin bu kız nerde die demek haftaya çarşamba inş. herşey güzel çıkar
aksum ne güzel halletmişsin kurabiye işini sevindim
ozimmmm nbr?10 haftalık oldun bile zmn ne çabuk geçiyor yaaa bide sana sormak lazım tabi
bende de bir şaşkınlık ki gidiyor bu ay 28 çekiyor ya ondan ne zmn adet olacam bilmiyorum kafa işte aç takvimi hesapla ama yok bi yandan da hesaplamaktan kaçıyorum
kızlarrr
bu arada dukan diyetine basladim kizlar, bilmiyorum duydunuz mu? bugun 1. gunumdu.
4 gun boyunca atak yapicam, sonra seyir e gecicem.
bugun sabah pijamalarimla 150.2 pound geldim. yani 68.13 kg ediyor.
bakalim yarin sabah kac gelicem?
selam kizlar
bugun cok yogun bir gundu ve doktor randevum vardi. vajinal muayene oldum ve hic acilmam yokmus
bol bol yuruyus yapmami soyledi doktor ve bebegin de buyuk bir bebek oldugunu soyledi. haftaya tekrar randevu verdi .. ultrasonla da bebegin suyu ve biseyleri bilmiyorum tam anlayamadim kontrol edilecek ve duruma gore acilmam olmazsa ya da kendiliginden dogum baslamazsa suni sanci verecekler. hatta doktorum nolur nolmaz diye hastanede mart 10 a yer ayirdi. daha fazla bekleyemem dedi.
en guzeli vucudun dogumu kendisinin baslatmasi, buna da bol bol yuruyerek katkida bulunabilirsin dedi. ama kendisi basamazsa mecburen suni vericez dedi ve bu sonuc verebilir de vermeyebilirde. yani sezeryan da gerekebilir suni sanci sonuc vermezse dedi.
neyse hayirlisi artik. bakalim durumlar ne gosterecek. saglikla, hayirla gelsin de kuzu artik gerisi onemli degil.
dua edin bana
zeynebimm canım hakkından hayırlısı rabbim yardımcınız olsun senin ve meleğininselam kizlar
bugun cok yogun bir gundu ve doktor randevum vardi. vajinal muayene oldum ve hic acilmam yokmus
bol bol yuruyus yapmami soyledi doktor ve bebegin de buyuk bir bebek oldugunu soyledi. haftaya tekrar randevu verdi .. ultrasonla da bebegin suyu ve biseyleri bilmiyorum tam anlayamadim kontrol edilecek ve duruma gore acilmam olmazsa ya da kendiliginden dogum baslamazsa suni sanci verecekler. hatta doktorum nolur nolmaz diye hastanede mart 10 a yer ayirdi. daha fazla bekleyemem dedi.
en guzeli vucudun dogumu kendisinin baslatmasi, buna da bol bol yuruyerek katkida bulunabilirsin dedi. ama kendisi basamazsa mecburen suni vericez dedi ve bu sonuc verebilir de vermeyebilirde. yani sezeryan da gerekebilir suni sanci sonuc vermezse dedi.
neyse hayirlisi artik. bakalim durumlar ne gosterecek. saglikla, hayirla gelsin de kuzu artik gerisi onemli degil.
dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?