Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Canım benim ya
umarim bu sıkıntının mükafatını hemen alırsın

ağrının olmasına üzüldüm canım inşallah geçer
benim yarım saat falan olmuştu oda çok hafifdi birazda cihaza bağlı sanırım bu ağrı
canım herşeyde bi hayır vardır allah vaktini zamanını bekliyordur

Merhaba kizlar

Gamzem sanada bebisinede cok gecmis olsun canim.

Eminem insallah tez zamanda gelicek bebisin ve sen bunlari hatirlamayacaksin.

Kizlar 10 martda tr donuyoruz hemde kesin donus burdaki evmi topluyorum simdi her ne kadar solensemde uzuluyorum burasiymis asil evim..

Kizlar birde ben buvson gunlerde hic zayiflayamiyorum ve daha cok yemeye basladim bu dogum kontrol hapi hormonlarimi bozdu iyice dr dogumdan 6-8 ay sonra tekrar bebek dusun demisdi ben buna hazir degilim.
Esimde sen bu bebegi unutmadan nasil hamile kalacaksin diyor tr gelince dr gitcem tekrar..

Trye donmenize sevndm cnm tabi oraya alştnz zor olur donmek de ama gurbet de zordur cnm ya yne Tr gibi yok
bebş konusunda da hakknzda ne ise hayırlı zaman o zamanda olsn cnm bnm
dogum kontrol hapları klo vermeyi zorlaştırablıo evt trde git bakalm dra cnm
belki hapı kesersnz ya da hormonları çok etklemeyen bi hap verr sana ...

tanger cnm bende sevindim tr ye dönüyor olmanıza akrabalar arkadaşlar fln hep burdadır
tabi başta zor gelir sonuçta insan bi düzen bi hayat kuruyor kendine ama memleket gibisi varmı yaa
burda doktorun varmı yoksa yeni bi doktormu bulacaksın?sen kendini ne zmn hazır hissediyorsan o zmn olsun
bence kilo verme hedefleri koyabilirsin kendine ufak ufak başlarsın önce hatta burda yarışma takımları flnda baya yardımcı
olurlar birbirlerini baya gaza da getiriyorlar

kızlarrr

dün sabah 6dan beri kusuyorum dün gecde 2 devlet hastanesine göründüm çare olmadı bugün rüzgarı götürdüm özel hastanenin aciline de kendim gittim kan idrar ve ultrason yapıldı kan ve idrarda enfeksiyon çıktı. ultrasondada lenflerde büyüme çıktı dr eğer rahim ağzındaki kötü huyluysa o yüzden büyür lenfler dedi. tomografi istedi ama kabul etmedim rüzgar durmadı.

bakalım cuma ne olacak yinede şükür...

gamze çok geçmiş olsun ihmal etme cuma mutlaka çektir :26:
inş temiz çıkacak cnm duacınım

o lenflerde büyüme enfeksyondan da olablr cnm bnm annemde de çıkmştı cuma bi al bakalm hayırlısyla smearını kötü huylu çıkmıcak inş...

tekrar gecmis olsun canim, biraz dinlen agri kesici al gecer ins. muhtemelen, o aleri sokucam derken yara yapmis icerde, onun agrisidir canim gecmis olsun..

bosver gulum ya hesaplama, biz hesapliyoz da noluyo sanki :) Rabbim hakkimizda hayirlisi versin canim.. hep aklimdasiniz sizler de opuyorum!

ayy canim benim ya sana da cok gecmis olsun. ins hicbi sey cikmaz canim, ama tedbirli olmak acisindan doktorun tavsiye ettigi testleri yaptrrsn.
bi de gecen ruzgar sut icince kotu oldu diye stres olmussundur belki, ya da dua etmistin ya o kabul olmustur belki, onun hastaligini bana ver ben dayanirim demistin.
bilemiyorum, duasi kabul olcak birisine benziyorsun.. ins hemencecik gecer canim, ailecek cok mutlu saglikli ve huzurlu olursunuz ins...

bu arada dukan diyetine basladim kizlar, bilmiyorum duydunuz mu? bugun 1. gunumdu.
4 gun boyunca atak yapicam, sonra seyir e gecicem.

bugun sabah pijamalarimla 150.2 pound geldim. yani 68.13 kg ediyor.
bakalim yarin sabah kac gelicem?

bu arada dukan diyetine basladim kizlar, bilmiyorum duydunuz mu? bugun 1. gunumdu.
4 gun boyunca atak yapicam, sonra seyir e gecicem.

bugun sabah pijamalarimla 150.2 pound geldim. yani 68.13 kg ediyor.
bakalim yarin sabah kac gelicem?

Canım hayırlı olsun inşallah kısa zamanda hedefine ulaşırsın.Kilon çok değil aslında kaç kilo olmayı istiyorsun ve boyun kaç?

selam kizlar

bugun cok yogun bir gundu ve doktor randevum vardi. vajinal muayene oldum ve hic acilmam yokmus

bol bol yuruyus yapmami soyledi doktor ve bebegin de buyuk bir bebek oldugunu soyledi. haftaya tekrar randevu verdi .. ultrasonla da bebegin suyu ve biseyleri bilmiyorum tam anlayamadim kontrol edilecek ve duruma gore acilmam olmazsa ya da kendiliginden dogum baslamazsa suni sanci verecekler. hatta doktorum nolur nolmaz diye hastanede mart 10 a yer ayirdi. daha fazla bekleyemem dedi.

en guzeli vucudun dogumu kendisinin baslatmasi, buna da bol bol yuruyerek katkida bulunabilirsin dedi. ama kendisi basamazsa mecburen suni vericez dedi ve bu sonuc verebilir de vermeyebilirde. yani sezeryan da gerekebilir suni sanci sonuc vermezse dedi.

neyse hayirlisi artik. bakalim durumlar ne gosterecek. saglikla, hayirla gelsin de kuzu artik gerisi onemli degil.

dua edin bana

cnm benim hakkında hayırlısı olsun
sıcak duş al o da iyi gelir
saglıkla kavuşun inş.

günaydınnnn

gamze cnm bunlar senin için bi imtihan moral bozmak yok
sen bu sınavı da hakkıyla atlatacaksın inş.
sadece biraz zaman

gamze çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin....

EMİNEEEEEEEMcanım aşağıda ismini görüyorum ama vaktim yok çıkıyorum senide kocaman öpüyorum allaha emanet ol.

canım sen şu smar testinin felan sonucunu hayırlısıyla al bakalım doktorların her söylediğinide kafana takma lütfen
her zaman söyledim yine söylüyorum (bazı doktorlar kötü haber tellalı gibiler ) o yüzden her söylenilene her duyduğuna inanma tıka kulaklarını lütfen

eşimin hastaneen yaşadıklarını az çok biliyosunuz anlattıklarımdan doktor gözümün içine baka baka hazırlıklı ol dedi düşüne biliyomusun ne kadarda kolay çıkmıştı bu söz onun

ağzından tabi benim beynimde depremler oluyodu bunu duyduğumda başından aşağı kaynar sular döküldü deyimi varya işte onu yaşıyodum resmen

o yüzden sürekli doktorların kötü szölerini aklına getirme ve kendini dinleme senin yanında aslanlar gibi bir evladın var ve melek sana istediğin bütün gücü verecek

canım gamzem lütfen ama lütfen kendine iyi bak kimsenin seni üzmesinede izin verme unutmaki sen değerlisin sen güçlüsün ve bununda üstesinden geleceksin ALLAH ın izniyle

zeynebimm canım hakkından hayırlısı rabbim yardımcınız olsun senin ve meleğinin
duaarım seninle zeynebim ALLAH a emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…